Goed en netjes

prima levering

geen poespas. advies over hoesjes terug te vinden op de site.

Te leuk!

Had nieuwe telefoon gekocht en wilde snel een hoesje daarbij. Aanbod bij B2C is erg ruim. De meeste hadden maar 1 soort hoesje voor mijn telefoon. Hier diverse keuzes. Voor nu gekozen voor een standaardhoesje. Dit was al heel erg leuk. Maar ga zeker nog eens voor het eigen ontwerp. Levering supersnel en goede kwaliteit-/prijsverhouding.

Goed product en correcte levering.

Ik ben héél tevreden over mijn hoesje. Het is mooi afgewerkt en de foto die ik gekozen had is er mooi op weergegeven. Dank U voor de snelle en correcte service.

Goed product geleverd

Ik bestelde reeds 4x een hoesje bij B2C en steeds was ik zeer tevreden over de prijs, kwaliteit, keuze en verzending. Ik heb het al verschillende mensen aangeraden.

Veel keuze uit leuke hoesjes

Veel keuze uit leuke hoesjes en de levering gaat ook supersnel. Ook fijn dat je achteraf kunt betalen.

vlot en kwalitatief

Gebruiksvriendelijke website, vlotte afhandeling, snel geleverd (tot in Portugal), en kwaliteitsproduct! zeer tevreden, een aanrader

Zal ik vertellen als hij binnenkort inde bus valt

Zie boven

Incompleet, slecht hoesje zonder rand om de lens

Aan de achterkant loopt het hoesje niet door rondom de lens. Daardoor is kans op beschadiging veel groter en bovendien ziet het er raar uit. Kost wel 20 euro en voor eigen rekening mag ik hem terug sturen. Voor mij nooit meer B2C Telecom!

zeer positief

we hadden hoesjes besteld, maar bleken niet te zijn wat we dachten. zonder problemen geretourneerd en ook de terug betaling was binnen 24 uur geregeld. uitermate goede service waar veel bedrijven iets van kunnen leren.

Snelle reacties en levering en goede kwaliteit

Er was een hoesje niet voorradig voor een ouder model. Na een mailtje of die weer op voorraad zou komen werd deze snel beantwoord waardoor je weet waar je aan toe bent (was binnen enkele dagen weer voorradig). Producten zijn van goede kwaliteit (al meerdere hoesjes laten maken) en de ontwerp software laat precies zien wat je kan verwachten, daar is B2C uniek in van wat ik weet. Ook snelle levering, zeker voor een custom ontwerp.

Leuke producten

Leuke producten voor een goede prijs. Wel jammer dat je bij het terugsturen zelf de verzendkosten betaald en deze niet terugkrijgt.

Tevreden

Snelle levering. Tevreden over het product.

perfect en snel

perfect en snel

Had andere kwaliteit verwacht.

Ik had verwacht dat de foto aan de binnenkant van het hoesje wordt geprint, nu zit hij aan de buitenkant en slijt er snel vanaf. Had andere kwaliteit verwacht.

Une coque imprimée sans relief.

J'aurais dû être plus prudent...

Mooi product

Goede service en mooi product dus dik tevreden

Ik heb zelf een hoesje laten maken als cadeau voor iemand. Was er kei snel en was in de brievenbus dus kei handig want ik was zelf niet thuis! Ben echt heel tevreden!!

Heel overzichtelijke site en goede hoesjes. De kwaliteit van de hoesjes zijn ook goed.

Screen bescherming te klein

Snel ontvangst van bestelling. Cover prima maar screen bescherming is te klein en bedekt niet het gehele scherm

Prachtig produkt.

Een schitterend bedrukte hoes met scherpe afbeelding van eigen foto. Ook het sluitlipje is keurig bedrukt.

Snelle levering, goede kwaliteit. Fijn hoesje

Altijd perfect en mooi gemaakt en snel geleverd

Ik bestel altijd de hoesjes die je zelf kan samenstellen met foto's. Ze zijn echt prachtig gemaakt. Ik ben er super tevreden van. Echt een aanrader.

Super alles vlot verlopen

Varenschut 11 A

5705 DK Helmond

Over B2C Telecom

B2C Telecom staat voor een ruim, gevarieerd, exclusief en kwalitatief hoogstaand aanbod hoesjes voor telefoons en tablets. Wij leveren cases voor vrijwel alle merken en staan bekend om onze uitstekende service. Onze kwalitatief hoogstaande hoesjes en andere accessoires voor telefoons en tablets zijn erg goedkoop. Dit onderscheidt ons van andere aanbieders. Dat geldt ook voor onze speciale Phone Case Designer (PCD), waarmee je zelf een uniek hoesje voor je telefoon of tablet kunt ontwerpen. Houd je meer van hoesjes met een strakke en zakelijke uitstraling, zonder allerlei opvallende printjes? Je kunt kiezen uit zeer veel standaard boekhoesjes, stand cases, back covers en TPU cases. Ook voor andere accessoires zit je goed bij B2C Telecom. Zo betekenen onze goedkope screenprotectors extra bescherming voor je scherm. Indien je op werkdagen voor 17:00 uur jouw hoesjes en andere accessoires bestelt, worden deze nog dezelfde dag verzonden. Voor vragen en opmerkingen kun je te allen tijde contact opnemen met onze klantenservice. We helpen je graag: of het nu telefonisch is, via WhatsApp of e-mail.