Topservice

Wat een fijne service. Een hoesje maken met eigen ontwerp gaat super makkelijk en wat is het fijn dat je een voorbeeld te zien krijgt. De kwaliteit is echt heel erg goed en ik had het hoesje met twee dagen in huis. En de prijs is echt schappelijk.

toppie

snelle levering en goede verpakking en service n kwaliteit afwerking..

toppie

snelle levering en goede verpakking en service n kwaliteit afwerking..

mooi en snel

was wel even puzzelen om het voor elkaar te krijgen

mooi en snel

was wel even puzzelen om het voor elkaar te krijgen

Eerst liep de bestelling niet zo vlot maar de levering was looi op tijd

Na het bestellen en betalen van het product kreeg ik niet meteen de juiste mails. Na een telefoontje was allew opgelost en werd het product correct en tijdig geleverd

Gewoon goed

Gewoon goed

leuke originele hoes snel geleverd

na een hele vergeefse zoektocht voor een nieuw hoesje voor mijn smartphone bleek B2 Telecom er een hele reeks originele leuke prints te hebben die je dan ook nog eens kan personaliseren ; Top !

Leuke producten, minder leuke klantenservice..

Leuk assortiment hoesjes! Mijn bestelling had ik 'on hold' gezet, omdat ik een vraag had aan de klantenservice. Helaas kreeg ik hier geen reactie op. Vervolgens bestelling maar voltooid. Product toen snel binnen, maar verrassend genoeg nog nooit een antwoord gehad. Inmiddels zou het ook mosterd na de maaltijd zijn overigens, maar toch jammer!

Uitstekende webshop

In de namiddag een mooi bookcase hoesje uitgezocht voor de Galaxy A13 en de volgende ochtend lag hij al in de bus. Echt top dit bedrijf. Ook de kwaliteit van het hoesje is uitstekend.

Vlotte levering en mooi hoesje

Als het hoesje kwalitatief zo goed is als het bestelgemak, prijs en snelle levering word dit een topaankoop.

Overzichtelijke site

Ruime keuze

Varenschut 11 A

5705 DK Helmond

Over B2C Telecom

B2C Telecom staat voor een ruim, gevarieerd, exclusief en kwalitatief hoogstaand aanbod hoesjes voor telefoons en tablets. Wij leveren cases voor vrijwel alle merken en staan bekend om onze uitstekende service. Onze kwalitatief hoogstaande hoesjes en andere accessoires voor telefoons en tablets zijn erg goedkoop. Dit onderscheidt ons van andere aanbieders. Dat geldt ook voor onze speciale Phone Case Designer (PCD), waarmee je zelf een uniek hoesje voor je telefoon of tablet kunt ontwerpen. Houd je meer van hoesjes met een strakke en zakelijke uitstraling, zonder allerlei opvallende printjes? Je kunt kiezen uit zeer veel standaard boekhoesjes, stand cases, back covers en TPU cases. Ook voor andere accessoires zit je goed bij B2C Telecom. Zo betekenen onze goedkope screenprotectors extra bescherming voor je scherm. Indien je op werkdagen voor 17:00 uur jouw hoesjes en andere accessoires bestelt, worden deze nog dezelfde dag verzonden. Voor vragen en opmerkingen kun je te allen tijde contact opnemen met onze klantenservice. We helpen je graag: of het nu telefonisch is, via WhatsApp of e-mail.