Altijd super vlotte ervaring

Bestellen bij B2C Telecom is altijd een super vlotte ervaring. De website is overzichtelijk, de prijzen zijn duidelijk en de levering is altijd correct.

Goede service en snelle levering.

Geen verzendkosten.

Keurig

Mooi hoesje. Goede kwaliteit. Snel geleverd.

Geweldig bedrijf

Problemen zijn er om opgelost te worden. Perfect gedaan. ze communiceren uitstekend naar de klant toe.

Mooi hoesje

Mooi telefoon hoesjes kwaliteit is super en de naam.bedruuking ervoor is helemaal top

Telefoonhoesje GAAFFF !!!!

Telefoonhoesje besteld met opdruk van Rainbow Friends van Roblox voor onze zoon en hij ziet er in 1 woord GAAFFF uit !! Zeker tevreden. En op tijd thuisbezorgd.

Snel en goed resultaat

Goede service, goede kwaliteit en mooi product.

Prachtige hoes voor de tablet

Dit is de tweede keer dat ik een hoes voor de tablet heb laten maken bij B2C Telecom. En ze zijn prachtig met de foto's er op. Het was een verrassing voor mijn moeder en die vind het ook prachtig.

Leuke site

Heel leuk om te doen met de kids !

Hoesje met eigen foto is prachtig!

Onlangs een hoesje met eigen foto ontworpen. Zo blij met het resultaat! Het ontwerpen was simpel en veel opties qua kleur en effecten. Echt een aanrader!

Wederom weer een super mooi hoesje. Inmiddels de derde. En er komt zeker ook een vierde. Makkelijk zelf samen te stellen. Snel geleverd en mooie hoesjes.

Op de site is het makkelijk zoeken naar wat je nodig hebt. Eenmaal artikel besteld, werd het zeer snel geleverd. Artikel is een sinterklaas kado, dus ik kan er verder niets over zeggen.

Prachtige gepersonaliseerde tabletcover!

Ik was wat sceptisch na het lezen van sommige reviews over de gepersonaliseerde spullen, voornamelijk over de uitkomst van de kleuren. Ik heb het er toch op gewaagd en wauw... PRACHTIG. Ik denk dat als je een goede kwaliteits foto hebt het niet kan mislopen. Er gaat iemand zeer blij zijn met Kerst.

Super mooi hoesje

Super mooi hoesje en zeer snelle levering

Ik had een wijziging door gemailt, en dit werd snel opgepakt. Volgende dag geleverd. Snelle en goede service!

ik ben erg tevreden

Veel keuze, en zelf een foto hoesje maken is erg gemakkelijk. Snelle levering en goede kwaliteit.

Mooi, snel, makkelijk en goede kwaliteit, veel keus!

Erg mooi en leuk telefoonhoesje

Ontzettend leuk dat je bij deze webshop gepersonaliseerde telefoonhoesjes kunt maken. Die ik heb besteld is écht superrrrrr leuk en mooi geworden. Ik had hoesje besteld voor m'n moeder, ze is er erg blij mee. Ga zeker hier vaker bestellen. Duidelijke site, snelle levering en goede communicatie (m.b.t. status levering). Kortom: top!

Zeer goed eerste dat ik bij jullie een bestelling doe

Prima.

Gekregen wat ik wilde.

Mooie kwaliteit snelle levering

Duidelijke site, makkelijk te maken en een super snelle levering.

Snel geleverd en precies de print (tijger) die ik wilde hebben.

Correct, snel en voordelig

Super snellle levering, je krijgt wat je ziet op de foto en het is betaalbaar.

Perfect. Snelle levering en goede kwaliteit.

Varenschut 11 A

5705 DK Helmond

Over B2C Telecom

B2C Telecom staat voor een ruim, gevarieerd, exclusief en kwalitatief hoogstaand aanbod hoesjes voor telefoons en tablets. Wij leveren cases voor vrijwel alle merken en staan bekend om onze uitstekende service. Onze kwalitatief hoogstaande hoesjes en andere accessoires voor telefoons en tablets zijn erg goedkoop. Dit onderscheidt ons van andere aanbieders. Dat geldt ook voor onze speciale Phone Case Designer (PCD), waarmee je zelf een uniek hoesje voor je telefoon of tablet kunt ontwerpen. Houd je meer van hoesjes met een strakke en zakelijke uitstraling, zonder allerlei opvallende printjes? Je kunt kiezen uit zeer veel standaard boekhoesjes, stand cases, back covers en TPU cases. Ook voor andere accessoires zit je goed bij B2C Telecom. Zo betekenen onze goedkope screenprotectors extra bescherming voor je scherm. Indien je op werkdagen voor 17:00 uur jouw hoesjes en andere accessoires bestelt, worden deze nog dezelfde dag verzonden. Voor vragen en opmerkingen kun je te allen tijde contact opnemen met onze klantenservice. We helpen je graag: of het nu telefonisch is, via WhatsApp of e-mail.