Super kwaliteit

Ik had een screenshot als foto voor op de cover. Ik dacht dat het onduidelijk ging zijn maar integendeel, het is van goede kwaliteit. Een echte aanrader. Ook een snelle levering binnen 3 werkdagen had ik het ontvangen.

Super Service, Snelle levering!

B2C Telecom, vraag niet waarom, maar kijk wat een keuze, die is gewoon reuze! Van bloemen en dieren, rare vormen, mooie kleuren, stippen of strepen, of een persoonlijke foto, uit het leven gegrepen. En is de keuze dan gedaan, komt de bestelling er SUPER snel aan!

Supersnelle service tegen betaalbare prijs.

Gemakkelijke site, ook voor eigen ontwerp

Zwak

Mogelijke website

Goede en zeer snelle levering

Ik had eerder een hoesje besteld en wilde graag een nieuwe omdat mijn beschadigd was door een val. Was dus makkelijk om weer hetzelfde te bestellen. Snel geleverd.

Top product

Ik heb een telefoon hoesje gekocht en het product is wat ik verwacht had en wat ik zocht dus ben tevreden. Goeie prijs kwaliteit verhouding.

Super mooi en stevig hoesje

Via de site hen ik zelf een hoesje ontworpen. Op het hoesje passen 2 foto's. Het werd snel geleverd en de kleuren zijn erg mooi. Ook zijn de foto's heel duidelijk.

Superleuke hoesjes

Snelle levering en top uitvoering

Helemaal tevreden!

Snelle levering, fijne prijzen en goed product. Niets op aan te merken.

goed hoesje maar ..

Hoesje wat ik heb gekocht is stevig en praktisch. Mooi dat je zo'n beetje uit alle kleuren kan kiezen die mogelijk zijn. En supersnel geleverd Er is 1 ding wat ik storend vind en dat is dat er een logo aan de binnenkant zit. Kan er niet af. Volgens de klantenservice had ik dit kunnen zien op 1 van de foto's. Vermelden zou beter zijn. Voor mij niet voor herhaling vatbaar. Maar als je dat niet storend vind dan is B2C Telecom een aanrader. Vandaar een drie sterren.

prachtig

mooie bedrukking langs beide kanten zeer snel geleverd en hoes past perfect vrgr patrick

Tevreden

Zeer te vreden Kwaliteit super goed. 3 max 4 dagen en geleverd. Gratis verzending. Mooi bescherming of verpakt. Ik ben zeer te vreden klant. Bedankt groetjes

Mooi afgewerkt product! Snelle levering

prachtig hoesje snel geleverd

prachtig hoesje snel geleverd

Snel, correct en goedkoop!

Snelle levereing en materiaal van goede kwaliteit! Ook de gebruikte afbeelding is zeer correct qua kleuren en tekening. Hoesjes gaan even lang mee als de telefoon. Dus nieuwe telefoon = nieuw hoesje van B2C!

Gemak op de eerste plaats

Het was poepsimpel om de cover, die ik leuk vindt, terug te vinden op de site. Om te bestellen liep het van een leien dakje, Heel gemakkelijk en de levering was volledig zoals belooft. Als ik in de toekomst nog zo iets nodig heb ben ik terug.

Ben altijd zeer tevreden hoesjes gaan zeker 2 jaar mee. Dit is mij 3de hoesje alweer. Ook hier erg tevreden over!

goede kwaliteit

snelle verzending mooie kwaliteit en goede prijs

Mooi hoesje!

Gepersonaliseerd hoesje besteld en dat werd volledig naar verwachting heel tijdig geleverd. Echt een mooi hoesje! Er is een heel ruime keuze aan hoesjes.

Helemaal goed en zeer snel geleverd

Eind de middag besteld en de volgende dag al door de brievenbus en het zag er ook nog prachtig uit.

Mooi stevig hoesje.

De foto is scherp geprint.

Ik heb al een paar keer besteld en altijd heel tevreden geweest. Ook snelle levering! Een aanrader!

Goede en snelle service, prachtig hoesje

Zelf gemaakt hoesje besteld, dat mooi afgewerkt en met mooie foto's, snel en goed geleverd is. Wel nog iets moeten zoeken hoe de foto's te bewerken, maar als je dat door hebt, geen probleem meer.

mooi geworden en heel snel ontvangen

geweldig

supermooi foto hoesje gekregen en supersnelle levering, toppie !!

Varenschut 11 A

5705 DK Helmond

Over B2C Telecom

B2C Telecom staat voor een ruim, gevarieerd, exclusief en kwalitatief hoogstaand aanbod hoesjes voor telefoons en tablets. Wij leveren cases voor vrijwel alle merken en staan bekend om onze uitstekende service. Onze kwalitatief hoogstaande hoesjes en andere accessoires voor telefoons en tablets zijn erg goedkoop. Dit onderscheidt ons van andere aanbieders. Dat geldt ook voor onze speciale Phone Case Designer (PCD), waarmee je zelf een uniek hoesje voor je telefoon of tablet kunt ontwerpen. Houd je meer van hoesjes met een strakke en zakelijke uitstraling, zonder allerlei opvallende printjes? Je kunt kiezen uit zeer veel standaard boekhoesjes, stand cases, back covers en TPU cases. Ook voor andere accessoires zit je goed bij B2C Telecom. Zo betekenen onze goedkope screenprotectors extra bescherming voor je scherm. Indien je op werkdagen voor 17:00 uur jouw hoesjes en andere accessoires bestelt, worden deze nog dezelfde dag verzonden. Voor vragen en opmerkingen kun je te allen tijde contact opnemen met onze klantenservice. We helpen je graag: of het nu telefonisch is, via WhatsApp of e-mail.