keurig op tijd geleverd en prima kwaliteit .

prima kwaliteit prachtig hoesje

Echt bij met het resultaat

Heel blij met de telefoon hoesje

super!

Super blij met mijn hoesje, juist gelijk ik heb besteld!

Prachtig hoesje

Prachtig hoesje,goede kwaliteit en gewenste kleur en design!

Bookcase Samsung top !

Het is met 2 foto's , de voorkant onze kleinkinderen en de achterkant onze hond . Het is prachtig , schitterend.

Had een fotohoesje nodig voor iphone SE. Toen toekwam bleek te klein te zijn. Er stond iphone 5 /5s/ Se en daardooe miste ik. Men had dan beter 5 Se geschreven. Bedrukking wel mooi maar inkt stinkt mateloos. Zeer indringend. Snelle levering

Super voor gepersonaliseerde hoesjes

Ik heb liefst een booklet hoesje met een eigen print, maar helaas zijn die moeilijk te vinden. Ofwel zijn het generieke, ofwel hebben ze mijn gsm model niet. B2c Telecom dus wel! Enorm blij en de kwaliteit is top!

Supermooi gelukt!

Supermooie cover! Er was gezegd dat het kon zijn dat de foto wat wazig ging zijn, omdat mijn afbeelding groter was dan de cover, maar dit was niet zo. Enigste minpuntje is dat de zijkant niet mee "gekleurd" zijn. De zijkant is dus nog steeds doorzichtig.

Tevreden met het hoesje

Ben blij met het hoesje, een laat moederdag cadeautje. Helaas was het hoesje een tijdje niet leverbaar, maar verder sneller dan verwacht binnen. Kleuren zijn mooi, mooi stevig hoesje. Alleen behoorlijk prijzig

Geweldig!

Snel, goede afwerking. Aanrader!

Goede beschrijving van het product en de volgende dag ontvangen.

Makkelijk te bestellen en de volgende dag ontvangen.

Uitstekende ervaring.

Super service en snel bezorgd. Ik had een eigen ontwerp en het ziet er prachtig uit. Tip, persoonlijk zou ik de achterkant zwart of andere donkere kleur prettiger vinden, aangezien wit zeer snel vies wordt.

Prima bedrijf !

Al meerdere hoesjes met eigen ontwerp laten maken en prima in orde ! Laatste bestelling was helaas niet helemaal in orde maar is goed en snel opgelost met een nieuwe. Deze zit als gegoten en de hoesjes zijn van goede kwaliteit en gaan lang mee.

Zelfgemaakt ontwerp voldoet volledig aan verwachting

Smartphonehoesje zelf ontworpen m.b.v. eigen foto's. Resultaat is wellicht zelfs nog mooier dan verwacht. Prijs/kwaliteit is in verhouding en snel in huis. Inmiddels daarom gelijk een 2e hoesje gekocht. Aanrader!

vlotte levering

Het hoesje was eerder bij mij dan beloofd was. Super

Hoesje laat op de avond besteld. Alsnog snel binnen 1,5 dag later. Levering was goed en prijs/kwaliteit verhouding is ook goed

super goeie hoesjes

ik kocht een hoesje, en was binnen 24 uur al in huis, hoesje ziet er super goed uit en gaat lang mee

Snelle levering, mooi product

echt een aanrader.

Goede,eerlijke,correcte communicatie

Als er een miscommunicatie ontstaat zijn zij er heel snel bij en wordt het zeker opgelost,dus OK

zeer tevreden

vlotte en correcte verzending

Mooie en makkelijke website, genoeg keuze ook nog voor verouderde versies van je mobiel. Snelle levering. Stevig materiaal, je kan er jaren mee doen, afhankelijk van het gebruik. Ik heb een aantal jaren geleden al eens een flip cover besteld bij BC2 Telecom en daar was ik al zeer tevreden over, vandaar deze opnieuw besteld.

Tegenvallende kleuren

Het hoesje is mooi en stevig. Helaas zijn de kleuren in het echt veel fletser dan op het scherm. En dat zou aan de instellingen van mijn scherm liggen! Dus helaas: eens en nooit weer.

snel en correct

oke,

Nieuwe smartphone: dan altijd een zelf ontworpen hoesje van B2C voor jarenlang plezier!

Als er een nieuwe smartphone moet komen, is na de bestelling gelijk de site van B2C Telecom aan de beurt. Het is leuk om zelf een phonehoesje te ontwerpen. De jaren dat zo'n smartphone meegaat, blijft het een plezier om naar je eigen ontwerp te kijken....vaak fijne foto's met mooie herinneringen. Geen saai eenkleurige hoes maar een eigen ontwerp geheel naar eigen wensen. Dat is wat ik fijn vind van B2C Telecom, dat je zelf kunt ontwerpen!

Levering, kwaliteit, prijs super goed!!

Levering, kwaliteit, prijs super goed! Gekozen voor een kleurrijk retro hoesje. Precies zoals op sites. Prachtige kleuren.

Varenschut 11 A

5705 DK Helmond

Over B2C Telecom

B2C Telecom staat voor een ruim, gevarieerd, exclusief en kwalitatief hoogstaand aanbod hoesjes voor telefoons en tablets. Wij leveren cases voor vrijwel alle merken en staan bekend om onze uitstekende service. Onze kwalitatief hoogstaande hoesjes en andere accessoires voor telefoons en tablets zijn erg goedkoop. Dit onderscheidt ons van andere aanbieders. Dat geldt ook voor onze speciale Phone Case Designer (PCD), waarmee je zelf een uniek hoesje voor je telefoon of tablet kunt ontwerpen. Houd je meer van hoesjes met een strakke en zakelijke uitstraling, zonder allerlei opvallende printjes? Je kunt kiezen uit zeer veel standaard boekhoesjes, stand cases, back covers en TPU cases. Ook voor andere accessoires zit je goed bij B2C Telecom. Zo betekenen onze goedkope screenprotectors extra bescherming voor je scherm. Indien je op werkdagen voor 17:00 uur jouw hoesjes en andere accessoires bestelt, worden deze nog dezelfde dag verzonden. Voor vragen en opmerkingen kun je te allen tijde contact opnemen met onze klantenservice. We helpen je graag: of het nu telefonisch is, via WhatsApp of e-mail.