Goed hoesje met 1 maar...

Het hoesje is van goede kwaliteit en voelt goed aan. Ik denk dat het uitstekende bescherming zal bieden voor mijn telefoon. De print is ook uitstekend gelukt en heeft een uitstekende kleurweergave. Een groot minpunt is echter de vreselijke chemische lucht die het hoesje afgeeft. Uit ervaring weet ik dat dit soort plastic een tijdje lang nogal "chemisch" ruikt. Maar na een week is het in een kamer met weinig ventilatie nog steeds storend. Ik houd goede hoop dat deze uiteindelijk toch wel zal verdwijnen. De kwaliteit van de foto is zo goed dat ik toch tevreden ben.

Perfecte service

Goede service snel geleverd

Heel mooi hoesje met foto en netjes geleverd

Hoesje met foto besteld. Deze kwam netjes en op tijd geleverd. Het hoesje past precies. Ook bij de knopjes is het fijn met indrukken. De foto op de achterkant is mooi geworden. De prijs is niet duur voor wat je krijgt!

Goede kwaliteit en snel geleverd

Het hoesje is erg mooi en ik ben ook blij met de kwaliteit van de print. Het hoesje stonk wel heel erg toen het binnen kwam maar dat is gelukkig al wat minder na een paar dagen.

Gewoonweg TOP!!

Hoesje zelf ontworpen en is in het echt nóg mooier dan het voorbeeld aangaf!! Mooie kwaliteit en afwerking. Levering netjes en op tijd. Ik ben zéér tevreden!!!

Super snelle service

Samsung Galaxy A50 hoesje Pauw met bloemen. Mooie kleuren. Stevige kwaliteit. Redelijke prijs. Super snelle service. Goed op de hoogte gehouden. Volgende dag al in huis. Ik ben er erg blij mee. Echt een aanrader.

perfect

mooie kwaliteit

Snel, verzorgt verpakt en mooie kwaliteit.

Leuk is de gratis naamopdruk. Over mijn kleur keuze hier van werd ik per mail gewaarschuwd dat dit wat slecht zichtbaar zou kunnen zijn en vroeg men of ik mij dit bewust was? Daarom heb ik een andere kleur gekozen! Hoe vriendelijk en meedenkend wil je het hebben!!!

Zeer goede ervaring

Mooie hoesjes en vlotte aflevering

ziet er goed uit

makkelijk om te bestellen en snel geleverd

Snel en degelijk

Goede kwaliteit, snelle levering. Top!

Super webwinkel Heel erg tevreden met mijn hoesje. Goede kwaliteit

Heel mooi hoesje

Heb er voor het eerst besteld.zeer correcte en snelle service.mooie kwaliteit.

Goed!

Mooi hoesje voor mijn ''oude'' Nokia 7.1, past precies. Snelle bezorging.

Alle afspraken correct nageleefd. Goede klantenservice. Pakje sneller aangekomen dan voorzien.

Snelle en mooie persoonlijke telefoon hoes. Ging wat fout met betalen, ook dit is met klanten service via Whatsapp ook snel en goed geregeld.

Mooi stevig hoesje met eigen foto

Snel geleverd. Mooie foto op voor en achterkant en het lipje is nu automatisch. Dat is stuk makkelijker dan vorige software. Het vorige hoesje was na 4 jaar intensief gebruik wel aan vervanging toe.

Voor de 4e keer smartphone hoesje gekocht. Ze leveren goede kwaliteit, en besteld ook een zeer snelle levering

Goed leuk product , goede levertijd

Zoals gewenst

Ik wou een covertje laten maken met de echo van mijn baby op die binnenkort geboren word, deze is perfect gelukt en ik ben er superblij mee, is al de 4de keer dat ik iets laat maken en telkens is het resultaat perfect

Snel een leuk hoesje gemaakt met eigen foto

Voor veel types telefoons is een hoesje beschikbaar. Het maken van een hoesje met eigen foto is erg makkelijk. Ik gebruikte een foto van een eigen bloemenschilderij. Het geprinte hoesje kwam snel in de brievenbus. Kwaliteit van het hoesje (stand case) is goed. Het hoesje past ook goed om de gsm. Prijs vind ik schappelijk. Tip: je moet zelf het copyright hebben op de foto die je gebruikt. @B2C: Het is fijn als die eis ook op de pagina staat waar je het hoesje kan ontwerpen (niet pas op de bestelpagina).

Zoals het hoort

Correct en duidelijk.

Snel & simpel een uniek telefoonhoesje

Eenvoudig programma om zelf mee te knutselen. Snelle levering en mooie kwaliteit.

Gsm hoesje.

Goede prijs en zeer snel geleverd.

Superleuk hoesje snelle levering!!!!

Ik ben erg blij met mijn hoesje. Het hoesje kwam snel binnen en de print was erg goed gelukt zo goed gelukt dat het bijna echt lijkt. En dat er de mogelijkheid is om je hoesje zelf te decoreren is echt heel tof:)

Varenschut 11 A

5705 DK Helmond

Over B2C Telecom

B2C Telecom staat voor een ruim, gevarieerd, exclusief en kwalitatief hoogstaand aanbod hoesjes voor telefoons en tablets. Wij leveren cases voor vrijwel alle merken en staan bekend om onze uitstekende service. Onze kwalitatief hoogstaande hoesjes en andere accessoires voor telefoons en tablets zijn erg goedkoop. Dit onderscheidt ons van andere aanbieders. Dat geldt ook voor onze speciale Phone Case Designer (PCD), waarmee je zelf een uniek hoesje voor je telefoon of tablet kunt ontwerpen. Houd je meer van hoesjes met een strakke en zakelijke uitstraling, zonder allerlei opvallende printjes? Je kunt kiezen uit zeer veel standaard boekhoesjes, stand cases, back covers en TPU cases. Ook voor andere accessoires zit je goed bij B2C Telecom. Zo betekenen onze goedkope screenprotectors extra bescherming voor je scherm. Indien je op werkdagen voor 17:00 uur jouw hoesjes en andere accessoires bestelt, worden deze nog dezelfde dag verzonden. Voor vragen en opmerkingen kun je te allen tijde contact opnemen met onze klantenservice. We helpen je graag: of het nu telefonisch is, via WhatsApp of e-mail.