Superleuk hoesje snelle levering!!!!

Ik ben erg blij met mijn hoesje. Het hoesje kwam snel binnen en de print was erg goed gelukt zo goed gelukt dat het bijna echt lijkt. En dat er de mogelijkheid is om je hoesje zelf te decoreren is echt heel tof:)

Héél erg tevreden

Super mooi hoesje Goede levering Goede kwaliteit Kortom heel erg tevreden.

SUPER BLIJ MET MIJN HOESJE

Snelle levering; fout zonder gedoe ook snel hersteld

Hoesje en screenprotector snel en netjes geleverd. Toen bleek dat er per ongeluk een verkeerde screenprotector was geleverd, was 1 mailtje voldoende om alsnog de correcte geleverd te krijgen. Zonder gedoe. Netjes opgelost dus.

Snel geleverd en kwaliteit

Snelle levering en kwaliteit tegen redelijke prijs

Geweldig resultaat!

Tablet hoes laten bedrukken met dochter haar favoriete anime figuur. Resultaat was zeer mooi, heldere kleuren en goede kwaliteit! Alles werd snel geleverd en goed verpakt. Aanrader!

Erg tevreden

Ik ben erg tevreden. Het hoesje is prachtig geworden. En snel geleverd.

Mooie kwaliteit hoesje met snelle levering

Al een paar keer hier besteld en elke keer weer heel tevreden. Niet alleen de kwaliteit van de hoesjes is top, ook het op de hoogte houden van de stappen in de levering is iets waar andere bedrijven nog van kunnen leren. Ik zou alleen heel graag een hoesje willen met heel veel fruit erop. Ik heb geprobeerd zelf een hoesje te maken maar de resolutie van mijn foto was helaas niet goed.

Bedrukking heel goed

Ik een hoesje voor de Huawei p30 pro besteld met eigen ontwerp! Mooi stevig hoesje en de foto's erop echt heel mooi duidelijk! Ik zou voor een ander toestel zo weer een laten maken! Ik zeer tevreden! Ga zo door!

Alweer een tevreden klant !!!

Leuke en perfect werkende site, het zelf ontworpen telefoonhoesje heeft veel beziens van vrienden en vriendinnen en alle vragen ze de link naar de site om voor hun zelf ook eentje te gaan maken. Top service, snelle levering, prima product !

Snel en correct

Mijn bestelling was vrij snel geleverd en voldoet aan de verwachtingen.

Geweldig en snel

Na mijn bestelling is het telefoonhoesje netjes optijd binnen gekomen. Het ziet eruit zoals verwacht en het was netjes verpakt.

stukje er af

hoesje met print (eigen foto) besteld en ontvangen. Ziet er mooi uit; alleen beetje jammer dat er een klein stukje van de print af was.

Hele goede kwaliteit

Mooie bedrukking goed duidelijk. En goed kwaliteit. En een snelle bezorging dat is heel fijn.

Verkeerde hoesje

Er mankeerd een foto op de achterkant ik had een hoesje besteld voor Samsung galaxy s21 en kreeg een hoesje samsung galaxy s21 fe En dan nog voor verkeerde hoesje moeten betalen

Snel geleverd, mooi hoesje, maar stinkt vreselijk.

Heel leuk hoesje, stevig 2 vakjes voor pasjes. Maar toen ik het hoesje uit het plasticzakje haalde kwam er een vreselijke chemische stank van af, dat je er hoofdpijn van krijgt. Ik heb het hoesje gepast en weer van de telefoon gehaald zo erg stinkt het. Een halve week bij het rooster van het raam gelegd en toen stonk het nog te veel om te gebruiken. Zelfs na een middag buiten bij windkracht 7 en wat regen stinkt hij nog. Nu wel in gebruik, stank is minder. Ga het er toch maar weer afhalen, ruikt nog te sterk. Hoe kan een hoesje zo een vieze chemische lucht hebben?

Vlugge en correcte levering

Snel en netjes geleverd

zelf een telefoonhoesje met print samen gesteld, snel en netjes geleverd en past perfect

Snelle en keurige levering

Mijn foto is keurig afgedrukt om mijn telefoonhoesje en na 1 dag al geleverd! Ik ben er erg blij mee!

snel en makkelijk

Sneller dan verwacht had ik mijn bestelling zonder problemen binnen en was het product zoals ik had verwacht.

Gebruiksvriendelijke tool en prima service!

Ook sneller geleverd dan vermeld :-)

prachtig hoesje, snelle levering..

mooi hoesje/book-cover met eigen foto..kleuren zijn prachtig..contrastrijk en precies zoals het origineel. is al de tweede die ik besteld heb..echt heel mooi. fijn dat je het lipje kunt aanpassen en kunt laten doorlopen in de foto. sloot naadloos aan...klein minpuntje: zag dat de binnenkant verbeterd was ,steviger en gestikt,maar nu kun je er haast geen visitekaartjes meer instoppen...maar de kwaliteit is uitstekend..ben er blij mee ;)

Mooie hoesjes en snel geleverd!

Al een paar keer een hoesje besteld hier en gaat iedere keer prima! Wordt snel opgestuurd en de hoesjes zijn heel goed.

Goede service en snel

De service is goed en snel.

Perfecte service zoals gewoonlijk!

Reeds meerdere keren in afgelopen jaren zelf ontworpen hoesjes besteld. Makkelijk te doen, snel geleverd en perfecte kwaliteit!

Varenschut 11 A

5705 DK Helmond

Over B2C Telecom

B2C Telecom staat voor een ruim, gevarieerd, exclusief en kwalitatief hoogstaand aanbod hoesjes voor telefoons en tablets. Wij leveren cases voor vrijwel alle merken en staan bekend om onze uitstekende service. Onze kwalitatief hoogstaande hoesjes en andere accessoires voor telefoons en tablets zijn erg goedkoop. Dit onderscheidt ons van andere aanbieders. Dat geldt ook voor onze speciale Phone Case Designer (PCD), waarmee je zelf een uniek hoesje voor je telefoon of tablet kunt ontwerpen. Houd je meer van hoesjes met een strakke en zakelijke uitstraling, zonder allerlei opvallende printjes? Je kunt kiezen uit zeer veel standaard boekhoesjes, stand cases, back covers en TPU cases. Ook voor andere accessoires zit je goed bij B2C Telecom. Zo betekenen onze goedkope screenprotectors extra bescherming voor je scherm. Indien je op werkdagen voor 17:00 uur jouw hoesjes en andere accessoires bestelt, worden deze nog dezelfde dag verzonden. Voor vragen en opmerkingen kun je te allen tijde contact opnemen met onze klantenservice. We helpen je graag: of het nu telefonisch is, via WhatsApp of e-mail.