Foto mobielhoesje

Heel mooi foto, ik ben heel blij mee en ik geniet er mijn foto op hoesje van, bedankt voor goede foto gemaakt top.

Trés bon site

produit magnifique, très content.

Hoesje is prima

Het bestelde hoesje is prima, de foto's op de site geven precies aan wat je kunt verwachten. Alleen jammer van de plotselinge prijsverhoging. Is het hoesje de ene dag € 14,95 is ie de volgende dag €21,95. Kreeg geen antwoord op de vraag die ik stelde via de mail. Daarom een lager cijfer.

Hele goede ervaring

Ik heb een eigen ontwerp hoesje gemaakt. Dit ging erg makkelijk en enorm snelle levering! Ik ben zeer tevreden!

mooie kwaliteit en snelle levering.

het hoesje was van een mooie kwaliteit en de afdruk was ontzettend duidelijk. de levering was heel erg snel en de dag erna had ik het al in huis.

tevreden

levering binnen gestelde tijd. Product volgens afbeelding

De levering was vlot en de kwaliteit perfect (net als aangegeven op de site). Zeker een aanrader.

Je krijgt wat je besteld..en op tijd!

Ik bestel vrij veel online maar de service laat vaak te wensen over (kwaliteit en/of levering). Maar bij deze bestelling was de mailverwerking netjes, de bestelling snel binnen en de kwaliteit van cover en print zeer goed. Dus al met al fijn om in deze tijd te zien dat snelle verwerking en kwaliteit nog bestaat. m.v.g. M.Spann

Lekker snel

Het telefoonhoesje en screenprotector waren snel in huis en de kwaliteit is prima!

Super snel en correct

Inmiddels al 3 hoesjes naar volle tevredenheid besteld, waaronder ook zekf ontworpen. Goede kwaliteit en snelle levering. Zodra ik een nieuwe telefoon heb, maak ik er weer 1 !

Het hoesje dat ik zelf ontwierp met een foto was alweer prachtig. Goeie kwaliteit van de foto's!

Snelle service, makkelijke en heldere bestelsite

Blij met de nieuwe telefoonhoesjes.

De eigen ontwerp foto is mooi op de hoes gekomen. De upload functie op de website werkt prima. Dat de hoes de volgende dag al in de brievenbus zit is ongelooflijk . Met andere woorden 5 sterren. Dank!

Ik had een TPU hoesje besteld met eigen ontwerp voor de Motorola g60s en de kwaliteit daarvan is perfect enook snel geleverd. Verder had ik ook een booklet hoesje besteld voor de Samsung Galaxy A7 (2018) kreeg netjes bericht dat deze niet voorraadig was dus de communicatie is goed van het bedrijf.

perfect

Product beantwoordt 100 % aan verwachting - snel en gratis geleverd

Snelle levering, veel keuze. Zal zeker mijn volgend telefoon hoesje hier bestellen.

Wat je vraagt, krijg je

Al vaker een hoesje bij B2C laten maken. Ook deze keer weer met eigen foto. Makkelijk gemaakt en snel geleverd. Top !!

Snel en mooi mijn eigen afbeelding verwerkt in het boekhoesje,

Heb een schilderij van mijzelf als afbeelding gebruikt. Is heel leuk geworden. Kreeg zelfs een melding dat de afbeelding iets minder scherp zou worden, maar dat was mijn bedoeling juist. Na 2 dagen al ontvangen. Prima afgehandeld.

Goede en snelle service

Artikel was makkelijl te maken. En volgende dag al thuis. Goed hoor

Slecht produkt geleverd

Het smartphone hoesje is slecht geproduceerd.

Prima, website kan duidelijker en service wat beter.

Case besteld die op foto transparant was maar bij de aankoop kon je de kleur kiezen. Ik kies dus de kleur die ik wil en krijg vervolgens de transparante binnen. Na aanvraag te doen hebben ze ook geen cases in kleur, echter staat de optie om te kiezen wel erbij als je besteld. Geen ramp dan, maar er werd ook niets voor teruggeven en ik kon het alleen tegen eigen betaling terugsturen. Voor zo'n kleine bedragen een redelijk flauwe service.

Geweldige site

Geweldige makkelijk zoeken,prijs kwaliteit verhouding super. Makkelijk eigen hoesje kunnen maken. Ben zeer tevreden heb er al meerdere keren besteld

Fantastisch in een woord!

Echt goede service, snelle levering, voldoet precies aan mijn wensen. Goede prijs kwaliteit verhouding!!

fantastisch

snelle levering en mooie afdruk

goede kwaliteit

Na een snelle levering kwam mijn prachtige hoesje binnen. Ik ben erg blij dat het hoesje zo snel binnen was.

Varenschut 11 A

5705 DK Helmond

Over B2C Telecom

B2C Telecom staat voor een ruim, gevarieerd, exclusief en kwalitatief hoogstaand aanbod hoesjes voor telefoons en tablets. Wij leveren cases voor vrijwel alle merken en staan bekend om onze uitstekende service. Onze kwalitatief hoogstaande hoesjes en andere accessoires voor telefoons en tablets zijn erg goedkoop. Dit onderscheidt ons van andere aanbieders. Dat geldt ook voor onze speciale Phone Case Designer (PCD), waarmee je zelf een uniek hoesje voor je telefoon of tablet kunt ontwerpen. Houd je meer van hoesjes met een strakke en zakelijke uitstraling, zonder allerlei opvallende printjes? Je kunt kiezen uit zeer veel standaard boekhoesjes, stand cases, back covers en TPU cases. Ook voor andere accessoires zit je goed bij B2C Telecom. Zo betekenen onze goedkope screenprotectors extra bescherming voor je scherm. Indien je op werkdagen voor 17:00 uur jouw hoesjes en andere accessoires bestelt, worden deze nog dezelfde dag verzonden. Voor vragen en opmerkingen kun je te allen tijde contact opnemen met onze klantenservice. We helpen je graag: of het nu telefonisch is, via WhatsApp of e-mail.