Mooie kwaliteit

Mijn eerste bestelling bij B2C, erg tevreden! Mooie kwaliteit en snelle levering!

Super, prima kwaliteit.

Mij volgende smartphonehoesje zal ik zeker weer BC2 Telekom bestellen.

Ze doen wat ze beloven

Hoesje was zoals gezien en besteld. Keurig op tijd bezorgd.

Hoesje in 1,2,3 klaar & personaliseerbaar

Ik wou een nieuw hoesje, niet zomaar eentje ! Een speciaal hoesje ,perfect voor mij. Ik zocht en zocht... plots zag ik B2CTELECOM en dacht dat zal ik eens proberen. Met een design in mijn hoofd maakte ik het hoesje in 1,2,3. Zo eenvoudig is het. 2 dagen later zat het bij mij in de bus. PERFECT!

Vlotte levering tegen goede prijs

Mooi hoesje, maar het opbergvakje voor pasje e.d. is erg klein en je kunt er slecht bij. (iets te strak) Wat meer vakjes zou prettig zijn...

mooi telefoonhoesje

Zeer tevreden en veel keuze.

Goed, betrouwbaar en snel.

Pakje besteld, betaald op voorhand, twee dagen later thuis geleverd zonder enige vorm van problemen.

Kwaliteit afdruk op hoesje is goed en levering is snel

Ik ben tevreden voor wat betreft de snelle levering en de afdruk kwaliteit van de foto op het hoesje. Enige wat wel opvalt is dat het hoesje zelf in tegenstelling tot andere hoesjes minder stevig is. Hoesje met foto dat mijn vrouw bij een andere "leverancier" heeft besteld is beduidend dikker en steviger waardoor dit gevoelsmatig wellicht een betere bescherming biedt.

Top ervaring

Dankzij BTC Telecom een mooie persoonlijke hoes voor m'n Sony Xperia 1 lll. Gekozen voor de TPU Siliconen Back Cover Transparant met eigen ontwerp. Een goede kwaliteit hoes met mooie print voor een hele mooie prijs. Netjes op tijd geleverd ook. Heel blij mee, dank.

Lekker snel

Voor mijn nieuwe Samsung heb ik weer een prachtige hoes, ben erg tevreden over de mooie afwerking van het door mij bestelde product.

Unieke telefoonhoes

Ik zocht een leuke unieke hoes voor mijn telefoon en kwam zo bij B2C Telecom terecht. Hier kon ik mijn hoes zelf ontwerpen op de site. Binnen een dag had ik mijn zelf ontworpen hoes al thuis. Kwaliteit van hoesje en opdruk is gewoon goed. Prijs/kwaliteit is uitstekend.

Stevig en mooi bedrukt hoesje

is een stevig hoesje voor zijn prijs, bedrukking is goed handige vakjes om bankkaarten weg te stoppen vlotte verzending heb al meermaals besteld altijd goed toegekomen

veel keus en een snelle levering

Binnen 2 dagen binnen

Heel tevreden, heel mooi afgewerkt!! Scherpe foto's, dus echt een aanrader!

hoesje na 3 maanden al stuk

geprinte hoesje is na 3 maanden al stuk. bij bellen zeggen ze dat dit gebruiksschade is en doen ze extreem moeilijk!! ter vergelijking me hoesje om me eigen telefoon gaat al 1,5 jaar mee! koop hier niks mensen!

Super goed

Mijn moeder wilde altijd al een hoesje met rood met witte stippen we konden deze helaas nergens vinden tot dat ik op deze site kwam en ontdekte dat ik het zelf kon maken echt helemaal super dit mijn moeder is helemaal blij.

Vlotte levering-goed materiaal

zeer goed

Had een gepersonaliseerd gsm hoesje gezien bij een collega en natuurlijk wilde ik dit ook . Heel snel te maken , je krijgt nog mail of alles goed is daarna je bestelling na 3 werkdagen in de brievenbus. Heel tevreden van en al veel vriendinnen die bij jullie willen bestellen , ik ben tevreden . Dank je

Prima service en alles heel snel

Zeer snelle levering. Alles perfect in orde!

Perfecte service.

Zeer tevreden over mijn aankopen. Supersnelle levering! Kortom: TOP!

Snel en netjes

Het zelf ontwerpen van een standcase hoesje bij BC Telecom is me zeer goed bevallen. De volgende dag werd deze al geleverd, en de kwaliteit is prima. Fijn dat het binnendeel, waar de telefoon in klikt, van zachte siliconen is ipv hard plastic. Hierdoor kun je een full cover screenprotector gebruiken.

Geweldig.

Telefoonhoesje ziet er geweldig uit, met opdruk eigen foto. Kwaliteit is geweldig. En het werd zeer snel geleverd, dus ook weer geweldig. Zeer tevreden.

Fantastisch resultaat

Ik ontwierp een eigen illustratie, en kon het eenvoudig opladen op B2CTelecom. Het resultaat is gewoon 'amazing'! Heldere kleuren, alle details van de illustratie zijn scherp, mooi resultaat! Het hoesje zelf is niet origineel OnePlus, het is dikker en de gsm wordt steviger vastgeklikt dan bij een origineel OnePlus hoesje, dus ik ben dik tevreden! Ook fijne service en snelle levering in een stevige verpakking die in de brievenbus past!

Varenschut 11 A

5705 DK Helmond

Over B2C Telecom

B2C Telecom staat voor een ruim, gevarieerd, exclusief en kwalitatief hoogstaand aanbod hoesjes voor telefoons en tablets. Wij leveren cases voor vrijwel alle merken en staan bekend om onze uitstekende service. Onze kwalitatief hoogstaande hoesjes en andere accessoires voor telefoons en tablets zijn erg goedkoop. Dit onderscheidt ons van andere aanbieders. Dat geldt ook voor onze speciale Phone Case Designer (PCD), waarmee je zelf een uniek hoesje voor je telefoon of tablet kunt ontwerpen. Houd je meer van hoesjes met een strakke en zakelijke uitstraling, zonder allerlei opvallende printjes? Je kunt kiezen uit zeer veel standaard boekhoesjes, stand cases, back covers en TPU cases. Ook voor andere accessoires zit je goed bij B2C Telecom. Zo betekenen onze goedkope screenprotectors extra bescherming voor je scherm. Indien je op werkdagen voor 17:00 uur jouw hoesjes en andere accessoires bestelt, worden deze nog dezelfde dag verzonden. Voor vragen en opmerkingen kun je te allen tijde contact opnemen met onze klantenservice. We helpen je graag: of het nu telefonisch is, via WhatsApp of e-mail.