Bestellen ging goed.

Het hoesje was niet voor mijn telefoon, wat wel beschreven was in de beschrijving. Het terug sturen is net zo duur als het hoesje.

perfect

snel ontvangen het artikel was zoals beschreven helemaal tevreden !!

Ben zeer tevreden

2 telefoonhoesjes besteld; 1 voor mijn zoontje met een gorilla en een met een Franse Lelie voor mezelf. Zien er mooi uit en gaan ook makkelijk om de telefoon. Bovendien werden ze keurig op tijd geleverd.

Niet tevreden met mijn bestelling.

Ik heb mijn telefoon hoesje nu een dag of 10 in gebruik en kan eigenlijk al wel een nieuwe bestellen (elders uiteraard). Hij beschadigd heel snel en de plek waar het magneetje op het hoesje komt verkleurd enorm (het is een wit hoesje met dus een lelijke zwarte verkleuring op de voorzijde) Kon ook bijna niet anders voor deze prijs, maar toch.. advies voor een ander: geef iets meer geld uit en koop een goede! Dat ga ik nu ook maar doen..

Uitstekende servies

Ik had een telefoonhoes besteld met eigen foto, foto was niet helemaal goed gedrukt, na een mail moest ik een foto opsturen waarna ik gelijk een nieuwe kreeg opgestuurd. Super snelle levering. Top servies.

superleuk, snel en correct

Snelle service. Mijn zoontje heeft zelf een hoesje gemaakt voor zijn eerste telefoon. Helemaal goed gelukt, site makkelijk in gebruik en heel snel geleverd. top!

subliem

Hoesje laten maken en het resultaat is perfect ....dit is een echte aanrader !

Duidelijke website, mooie producten en snelle levering

Goede kwaliteit, snelle levering

Dit is al het zoveelste hoesje wat wij besteld hebben bij B2CTelecom. Nieuwe telefoon dus weer nieuw hoesje. Prima kwaliteit en het wordt ook snel geleverd. Wij zijn zeer tevreden.

Eindelijk na 3pgingen de goede hoesje.

origineel, makkelijk en snel

Hoesje voor een nieuwe variant van Oneplus die net 4 weken uit is met leuke en originele prints, snel te bestellen en 2 werkdagen later in de bus

Top producten

Producten precies zoals verwacht en snelle levering. Aanrader!

Goede service en kwaliteit

Ik bestelde op een zaterdag een gepersonaliseerde telefoonhoesje en kreeg het dinsdag in huis. Prima service en goede kwaliteit van het hoesje

zeer snel

prachtig afgewerkt, ziet er prima uit

Snelle levering en super mooi resultaat

Gewoon prachtige foto afdrukken.

Exact gemaakt zoals ik het gewild heb.

Een mooi en degelijk hoesje met een prima print van een eigen foto. Gewoon mooi en goed.

Snel en goed

Ik heb een mobielhoesje laten maken met een eigen gekozen afbelding erop. De volgende dag lag het al in de bus en het ziet er prachtig uit

Een mooi hoesje van goede kwaliteit. Dit aan een goede prijs. Ik werd op de hoogte gehouden van de levering. Ik bestel zeker nog bij jullie.

Binnen 24 uur !!!besteld en geleverd

Het gaat ik had er iets meer van verwacht

Gaat>

heel goede service

Ik wilde een hoes voor ipad met een eigen ontwerp (foto's). Heel geduldig is mij telefonisch uitgelegd hoe ik dat moest doen. Al mijn vragen goed beantwoord en de volgende dag werd geleverd, precies zoals ik wilde.

Perfecte service

Snel ontvangen en zeer mooie cover Zeker voor herhaling vatbaar

Product goed omschreven en voldoet aan de verwachtingen

Varenschut 11 A

5705 DK Helmond

Over B2C Telecom

B2C Telecom staat voor een ruim, gevarieerd, exclusief en kwalitatief hoogstaand aanbod hoesjes voor telefoons en tablets. Wij leveren cases voor vrijwel alle merken en staan bekend om onze uitstekende service. Onze kwalitatief hoogstaande hoesjes en andere accessoires voor telefoons en tablets zijn erg goedkoop. Dit onderscheidt ons van andere aanbieders. Dat geldt ook voor onze speciale Phone Case Designer (PCD), waarmee je zelf een uniek hoesje voor je telefoon of tablet kunt ontwerpen. Houd je meer van hoesjes met een strakke en zakelijke uitstraling, zonder allerlei opvallende printjes? Je kunt kiezen uit zeer veel standaard boekhoesjes, stand cases, back covers en TPU cases. Ook voor andere accessoires zit je goed bij B2C Telecom. Zo betekenen onze goedkope screenprotectors extra bescherming voor je scherm. Indien je op werkdagen voor 17:00 uur jouw hoesjes en andere accessoires bestelt, worden deze nog dezelfde dag verzonden. Voor vragen en opmerkingen kun je te allen tijde contact opnemen met onze klantenservice. We helpen je graag: of het nu telefonisch is, via WhatsApp of e-mail.