Prachtig

Mooi stevig en mooi gepersonaliseerd en snelle evering

Mooi en zuiver geprint, snelle verzending, correcte afhandeling !

Mooie uitvoeringen snel geleverd

Mooi en duidelijke uitvoering en netjes gemaakt en snel geleverd.

Voor herhaling vatbaar

Snelle levering, goede verpakking en je wordt steeds op de hoogte gehouden.

Zeer mooi resultaat en supersnelle levering aan huis.

Ook al gaf mijn bestelling aan dat de kwaliteit troebel zou zijn is mijn gsmcover prachtig geworden met mijn zoontjes op waarvoor mijn oprechte dank. Ik zal jullie zeker aanbevelen aan anderen zoals mijn zusje dat aan mij deed.

super

Besteld en 1 dag later ontvangen wat ik heb besteld. Nog mooier dan gedacht. super service en aflevertijd

Prima!!

Overzichtelijke website en snelle levering :-)

Uniek hoesje

Mijn hoesje is fantastisch en uniek geworden. Ik ben er heel blij mee. Snelle levering, goede verpakking.

Makkelijk te maken en te bewerken

De hoesjes zijn makkelijk te maken in eigen ontwerp makkelijk aan te passen en super makkelijk her te bestellen indien nodig.

Heb 3 hoesjes gemaakt perfect afgewerkt ontvangen.tvangen!

Supersnelle en zeer eenvoudige bewerking op jullie Site, gewoon perfect.

Goede kwaliteit, snelle levering

Tablethoes met eigen foto's besteld. De levering ging ontzettend vlot. Prima kwaliteit. Alleen een paar keer een vastloper gehad met de ontwerp pagina wanneer ik meerdere foto's wou inbrengen. Uiteindelijk via andere weg mijn gewenste collage gemaakt en op de hoes laten drukken.

Gewoon super

Wat een top site...je besteld heel eenvoudig exact het juiste hoesje voor JOUW telefoon! Het personaliseren is ook heel eenvoudig en je krijgt een goede preview. Verzending is echt supersnel. En als het dan wordt bezorgd is het een feestje om uit te pakken. Prijs en qualiteit zijn echt prima op orde We hebben er al meerdere hoesjes besteld en telkens top!

Geen Verzendkosten bij klein bedrag

Geweldig, Ook als je iets kleins nodig hebt zoals een oplader origineel Samsung snel geleverd en geen verzendkosten. Eduard

Helemaal geweldig

Deze week Moto e7 plus gekocht, tot mijn verbazing geen mapje verkrijgbaar bij Media Markt. Bij 3 fysieke winkels ook nul op het request. Op internet gaan struinen en de voordeligste bij B2C telecom kunnen krijgen. Om 2 uur middags besteld en de volgende dag door post.nl bezorgd! Ben er zo blij mee. Weet nu waar ik direct ga kijken bij volgende bestelling.

Top, aanbevolen ook eigen ontwerp

Eigen ontwerp, afdruk hoesje. Echt heel mooi gedaan,zeer tevreden. Snel ontvangen , makkelijke afterpay .

Snelle levering, goed product!

vandaag besteld, morgen in huis! Mooi hoesje met eigen naam erop!

Redelijk

Slechte uit leggen van de telefoon hoesje op de site.

Altijd snel leveren en perfect.

Mooie webshop, goede kwaliteit en snel verstuurd

Erg makkelijk om een eigen ontwerp te maken, ook vanaf een mobiele telefoon.

Geweldige service

Hoesje besteld op donderdag voor moederdag. Betaald voor de snelle verzending. Is de zaterdag toegekomen, hoesje is supermooi geworden, foto´s zijn enorm duidelijk. Hoesje voor vaderdag wordt hier ook besteld.

Dikke pluim voor jullie medewerkster!

Mijn kleindochter wilde graag een hoesje als cadeautje voor moederdag met 3 foto's. Na veel uitproberen waren we allebei tevreden, maar toen bleek dat we over de MB limiet heen kwamen. Toen ik redelijk gefrustreerd jullie medewerkster belde, heeft zij mij, heel rustig en zeer vriendelijk, de perfecte tip gegeven (geen layout gebruiken) waardoor mijn kleindochter een perfect hoesje aan haar moeder kon geven! Pluim voor jullie erg vriendelijke medewerkster!

Snel geleverd, maar ik had liever een leren hoesje.

super

goed uitgedrukt echt heel mooi en ben super blij

Snel en goed geholpen. En niet te duur.

Knappe klantenservice

Bij ontvangst, bleek er een foutje te zijn bij het model hoesje. Een begrijpelijke vergissing. Na 1!! mailtje, werd er direct zonder discussie actie genomen en enkele dagen (+- 4 dagen) ontvingen wij kosteloos het juiste hoesje. Dit is nog eens een knap staaltje van service. Wij zullen jullie zeker aanraden en nog zaken bestellen in de toekomst.

Varenschut 11 A

5705 DK Helmond

Over B2C Telecom

B2C Telecom staat voor een ruim, gevarieerd, exclusief en kwalitatief hoogstaand aanbod hoesjes voor telefoons en tablets. Wij leveren cases voor vrijwel alle merken en staan bekend om onze uitstekende service. Onze kwalitatief hoogstaande hoesjes en andere accessoires voor telefoons en tablets zijn erg goedkoop. Dit onderscheidt ons van andere aanbieders. Dat geldt ook voor onze speciale Phone Case Designer (PCD), waarmee je zelf een uniek hoesje voor je telefoon of tablet kunt ontwerpen. Houd je meer van hoesjes met een strakke en zakelijke uitstraling, zonder allerlei opvallende printjes? Je kunt kiezen uit zeer veel standaard boekhoesjes, stand cases, back covers en TPU cases. Ook voor andere accessoires zit je goed bij B2C Telecom. Zo betekenen onze goedkope screenprotectors extra bescherming voor je scherm. Indien je op werkdagen voor 17:00 uur jouw hoesjes en andere accessoires bestelt, worden deze nog dezelfde dag verzonden. Voor vragen en opmerkingen kun je te allen tijde contact opnemen met onze klantenservice. We helpen je graag: of het nu telefonisch is, via WhatsApp of e-mail.