Mooi en snel

Ben blij met mijn gsm mapje . Het is heel makkelijk om het te maken , snelle levering. En mooi resultaat, precies zo als ik het wilde

Mooi hoesje

Ik ben heel blij met mijn hoesje. Er waren veel mooie designs en ik kon mijn naam er gratis opzetten. Het hoesje werd de volgende dag al geleverd en is zoals verwacht: erg mooi. Kortom ik ben zeer tevreden.

Erg tevreden

Heel mooi hoesje, mooie heldere afbeelding kwam de eerste dagen wel een viezig luchtje af maar dit was snel weer verdwenen

Prachtig

Snelle levering, goede kwaliteit en de print is zeer gedetailleerd! Super blij met mijn nieuwe hoesje!

Een fijne site om zelf je opdruk te maken met een paar verbeter puntjes.

Alles op de site goed te vinden ,alleen de achterkant van mijn ontwerp vindt ik dat de foto niet mooi helemaal doorloopt, dat is wel bij de voorkant. Bij de voorkant vindt ik persoonlijk dat je het klepje ook met de foto moet laten doorlopen. Met vriendelijke groeten, Marlene Bloemberg

TOP TOP

Hoesje voor mijn kleindochter haar verjaardag besteld, een pauw met bloemen, de pauw omdat opa en oma trots op haar zijn, de bloemen er omheen, de groei en bloei die ze doormaakt. Niet twijfelen en bestellen bij B2C, niet verder zoeken, DOEN! Cisca

precies zoals verwacht

kwaliteitsvol hoesje, afgewerkte bedrukking

Ik bestel opnieuw

Snelle service, prachtig zelfgemaakt hoesje! Ik bestelde een hoesje als cadeau en vind het zo mooi dat ik er voor mezelf ook één ga bestellen!

Snelle levering en mooi telefoonhoesje

Telefoonhoesje ziet er heel mooi uit

Snel gekregen wat ik besteld heb

2 hoesjes besteld voor 2 verschillende telefoons. 1 standaard hoesje met naam. Mijn dochter vond hem in het echt nog steeds mooi (soms toch afwachten of de kleuren digitaal ook net zo zijn in het echt) 1 zelf gemaakt hoesje van een eigen foto. Ook deze kwam mooi over op het hoesje. Hoe ze op lange termijn blijven is nog even afwachten. Nu pas ongeveer 2 weken in gebruik.

Vlugge en correcte levering

Tevreden van de snelle en correcte levering. Het hoesje zelf is minder daar er problemen zijn bij het nemen van een foto met de ultrabrede lens. Het hoesje zit voor de lens

goede aftersale

prima product alleen werd verkeerd hoesje geleverd. Dit werd uiteindelijk keurig opgelost door het juiste product te zenden. Helpdesk zeer voorkomend en er werd adequaat gereageerd op de mails.

Super blij

Zelf een hoesje gepersonaliseerd. Super mooi en van zeer goede kwaliteit. Helemaal blij met mijn aankoop!

Nette snelle service

Goed produkt. Snel bezorgd

heel goed

snelle levering makkelijk te bestellen ik had een hoesje voor de telefoon besteld met eigen foto's en hij is heel erg mooi geworden.

product zo als beschreven

verrassend goed

Het hoesje is van goede kwaliteit, dikker dan andere doorschijnende hoesjes. Vlot geleverd, sneller dan vermeld op de website. Past mooi in de brievenbus, dus je moet niet thuis zijn voor de levering. Tot bij een volgende aankoop voor een volgende smartphone.

snelle levering, product zoals verwacht

mooi hoesje, goeie service

Subliem om je eigen Tab cover te maken!

Na een aantal websites te hebben bezocht, met de standaard tablet covers viel mijn oog op deze site. Met een eigen foto en toevoeging van tekst heb ik mijn hoesje helemaal kunnen personaliseren. Snelle service/levering en hele goede kwaliteit van zowel de cover alsmede de afdruk van mijn eigen ontwerp.

Telefoon hoesje laten bewerken en erg mooi en snel gedaan.

zeer tevreden !!

Gemakkelijk te bestellen, goede prijs, zeer snel thuis, materiaal is perfect !!

Mooi en goede kwaliteit

Vlug geleverd,

Zeer snelle levering

Prima produkt, zeer snelle levering

zeer goede service

heb een telefoonhoesje besteld . tijdens bestellen wist ik niet precies welk type hoesje ik wilde hebben maar medewerkster van B2C Telecom keek in de computer naar mijn eerder bestelde hoesje en wist direct welk exemplaar ik moest hebben en heeft het direct opgestuurd. Volgende dag heb ik het netjes verpakt ontvangen..

Fantastasch mooie afdruk van eigen ontwerp! Super bedankt!

Schitterend, zéker aan te bevelen! Leuk en eenvoudig in gebruik! Eerste eigen ontwerp was me super goed bevallen, daarom meteen een 2de ontwerp gemaakt en besteld. Dat verwachten ik morgen al, want zijn ook supee snel en keurig verpakt bezorgd! Dankjewel * * * * Toppie * * * *

Varenschut 11 A

5705 DK Helmond

Over B2C Telecom

B2C Telecom staat voor een ruim, gevarieerd, exclusief en kwalitatief hoogstaand aanbod hoesjes voor telefoons en tablets. Wij leveren cases voor vrijwel alle merken en staan bekend om onze uitstekende service. Onze kwalitatief hoogstaande hoesjes en andere accessoires voor telefoons en tablets zijn erg goedkoop. Dit onderscheidt ons van andere aanbieders. Dat geldt ook voor onze speciale Phone Case Designer (PCD), waarmee je zelf een uniek hoesje voor je telefoon of tablet kunt ontwerpen. Houd je meer van hoesjes met een strakke en zakelijke uitstraling, zonder allerlei opvallende printjes? Je kunt kiezen uit zeer veel standaard boekhoesjes, stand cases, back covers en TPU cases. Ook voor andere accessoires zit je goed bij B2C Telecom. Zo betekenen onze goedkope screenprotectors extra bescherming voor je scherm. Indien je op werkdagen voor 17:00 uur jouw hoesjes en andere accessoires bestelt, worden deze nog dezelfde dag verzonden. Voor vragen en opmerkingen kun je te allen tijde contact opnemen met onze klantenservice. We helpen je graag: of het nu telefonisch is, via WhatsApp of e-mail.