Snelle levering mooie kwaliteit

Zo als verwacht, snelle levering, mooie kwaliteit scherpe prijs. Erg tevreden.

Goeie service en kwaliteit product

Voor de 2e keer een walletcase besteld met eigen design afdruk. Prettige tool om het design mee samen te stellen, geeft een goed beeld van het eindresultaat. Print is mooi scherp(zolang je zelf ook goeie kwaliteit foto's gebruikt) en zit netjes tot de randjes. Hoesje zelf is ontzettend degelijk, hoge kwaliteit. Lipje blijft ook na veel gebruik nog stevig. Geen rafelrandjes. Had een probleem met mijn bestelling wat de klantenservice snel en professioneel heeft opgelost, erg dankbaar daarvoor. Absolute aanrader!

Super service

Snelle levering zoals beloofd. Degelijk verpakt.

Ik ben altijd zeer te vrede met de hoesjes die ik voor mij zelf hebt besteld. Deze Samsung galaxy je voor de buren besteld maar zij waren niet zo antosiast van dit artikel, vandaar ik het terug moest sturen

Snel,en goed

Degelijke kwaliteit en snel geleverd

Prima webwinkel

Helaas was het door mij bestelde artikel niet geheel passend voor mijn telefoon omdat dit een gebogen scherm is en de screen protector dan niet mooi past. Desondanks vlotte levering en een goede prijs

Joehoe!

Zelf een hoesje gemaakt en vond dit best wel spannend omdat ik niet kon vinden welke kleur de binnenkant ging krijgen. Vandaag lag hij in de bus, ben super blij. Het hoesje is erg mooi geworden en het voelt erg zacht!!! Zou het zo weer doen.

Creativiteit ten top, makkelijk realiseerbaar...

Heb inmiddels 5 telefoonhoesjes gemaakt in onze eigen familiestijl. Iedereen geeft complimenten over de vervaardige telefoonhoesjes eigen stijl. Door eigen foto's van vakanties, kinderen en kleinkinderen erg persoonlijke hoesjes... De toegepaste software is makkelijk en intuitief. En de telefoonhoesjes worden als een raket geleverd. B2C Telecom is helemaal fantastisch!

Snelle levering en goede service

Ik had een smartphonehoes gekocht die mij niet beviel. Geen probleem, teruggestuurd en geld retour. Andere besteld en snel ontvangen. Deze hoes was helemaal naar mijn zin.

Snel geleverd.

Was snel geleverd

duidelijk en makkelijk te bestellen

gewoon goed zoals het hoort

Snelle en goede service. Zeker een aanrader

Leuke gepersonaliseerde producten

Ik bestelde 2 gepersonaliseerde iphone cases. Deze waren heel leuk en ik ben er zeer tevreden van! Ik wou ook nog een gepersonaliseerde case bestellen voor mijn ipad maar vanaf dan bleef de site hangen om iets te kunnen ontwerpen, jammer! Maar dus wel tevreden van de iphone cases!

Snelle levering goede kwaliteit

Voor dochter hoesje ontworpen. Snelle levering. Keurig verpakt. Goede kwaliteit. Komt overeen met ontwerp op site. Top!

Snelle levering en (wat ik tot nu toe kan beoordelen) prima kwaliteit

Mijn bestelling is snel geleverd en ik ben tot nu toe tevreden met de kwaliteit van mijn hoesje en schermbeschermer. Ik zou dit bedrijf aanbevelen.

Ik had zelf de verkeerde maat hoesje besteld maar werd snel omgeruild en bezorgd. Keurige updates over ontvangst retour en nieuwe verzending. Kortom geweldige service

Snelle en correcte bediening. Kwaliteit prijs is prima.

Betrouwbare firma

Geweldig!!!

Prachtig resultaat!! Zeer tevreden!

Gewoon goed

Hoesje was snel en gemakkelijk te ontwerpen. Levering volgde snel

Zeer snelle service met perfekte kwaliteit

Meestal al de dag na het bestellen geleverd. Goede afdrukkwaliteit en prima kwaliteit hoesjes.

Super service

De website van B2C Telecom is zeer overzichtelijk. De informatie bij de producten is helder en volledig. De bestelprocedure is duidelijk en logisch. Ik heb (tot nu) 2 afzonderlijke producten besteld en de levering was altijd snel, binnen de aangegeven termijn. De producten werden in vlekkeloze staat en goed verpakt geleverd. Ik beveel deze leverancier zeker aan.

Geweldige webshop!

Het zelf ontwerppen was heel gemakkelijk en de uitvoering ervan leverde een héél mooi resultaat, een fijn cadeautje voor iemand! Zeer snelle levering. Navigatie op de site is eenvoudig, betaalmogelijkheden beslist voldoende. Goede prijs/kwaliteitverhouding!

Top!!

Ben zeer tevreden over het hoesje

Varenschut 11 A

5705 DK Helmond

Over B2C Telecom

B2C Telecom staat voor een ruim, gevarieerd, exclusief en kwalitatief hoogstaand aanbod hoesjes voor telefoons en tablets. Wij leveren cases voor vrijwel alle merken en staan bekend om onze uitstekende service. Onze kwalitatief hoogstaande hoesjes en andere accessoires voor telefoons en tablets zijn erg goedkoop. Dit onderscheidt ons van andere aanbieders. Dat geldt ook voor onze speciale Phone Case Designer (PCD), waarmee je zelf een uniek hoesje voor je telefoon of tablet kunt ontwerpen. Houd je meer van hoesjes met een strakke en zakelijke uitstraling, zonder allerlei opvallende printjes? Je kunt kiezen uit zeer veel standaard boekhoesjes, stand cases, back covers en TPU cases. Ook voor andere accessoires zit je goed bij B2C Telecom. Zo betekenen onze goedkope screenprotectors extra bescherming voor je scherm. Indien je op werkdagen voor 17:00 uur jouw hoesjes en andere accessoires bestelt, worden deze nog dezelfde dag verzonden. Voor vragen en opmerkingen kun je te allen tijde contact opnemen met onze klantenservice. We helpen je graag: of het nu telefonisch is, via WhatsApp of e-mail.