Goede en snelle service

Ik had een issue met eigen foto product. Ze konden het niet voor mij oplossen en gaven mij korting als ik een andere bestelling wilden plaatsen.

Geweldig!

Het ontwerpen van een hoesje is super gemakkelijk. B2C Telecom levert kwaliteit, is snel en heeft een mooie prijs!

Top, verassend goeie kwalitet

Ik bestelde het hoesje dinsdag avond en het was donderdag al binnen!!! De kwaliteit is ook super. Ik had het design een beetje aangepast en ik had mijn naam er op gezet, maar dit maakte de kwaliteit er niet minder op. Als ik een hoesje nodig heb zou ik zeker weer naar deze site gaan! Conclusie: de hoesjes hier zijn top!

Awel, in feite verbazend !!!

Eenvoudig om telefoonhoesje met eigen ontwerp te bestellen. Makkelijk te ontwerpen. Super printkwaliteit . En een heel snelle afhandeling en levering. In één woord samengevat: STERK.

Geweldige service en snelle levering

Ik heb zelf een hoesje ontworpen. Printkwaliteit is uitstekend. Hoesje voelt degelijk aan en levering was zelfs in kerstdrukte zeer snel

Mooi product, snelle levering!

Voor het eerst wat besteld, voor herhaling vatbaar!

Mooi hoesje

Snelle levering, mooie foto's

Prima service snel en betaalbaar

Dat staat in de zin

super

heb weer zulke mooie Motorola G6 gemaakt en besteld van mijn dwergtekkel super mooi gemakkelijk en veel keuze in hoesjes iets persoonlijks een zelf gemaakt hoesje goede kwaliteit precies de foto en een mooie prijs voor een telefoonhoesje goed verzorgd en zels met de kerst en nieuwjaar nog snel geleverd raad dit product zeker aan

De hoesjes passen perfect ! Zeer tevreden over de snelle levering ondanks de feestdagen. Doe zo verder.

Top! Super snel en super kwaliteit!

zoals hierboven omschreven

Super!!

Hoesje is echt super! Kwaliteit is erg goed van het hoesje en de bedrukking. Ga zeker vaker een hoesje laten drukken

Bestelling nog niet ontvangen

Normaal altijd correct en snel maar op dit moment nog geen bezorging mogen ontvangen. Wel jammer 1 hoesje gaat makkelijk door de brievenbus. Het is dan ook beter om nog geen beoordelingsvraag te sturen als de klant het artikel nog niet heeft ontvangen.

Mooie hoesjes, snelle levering

Alles goed gelopen

Niet volgens belofte

Product besteld de 21e voor 17:30 vervolgs is product verstuurd de 22e laat in de middag waardoor item niet is aangekomen voor de feestdagen aankomst 29 december niet de beloofde volgende dag volgens site !? Wel tevreden over product alleen erg jammer

Bijzonder snel geleverd, ziet er goed uit

Op 21 december 2 verschillende zelf-ontworpen hoesjes besteld, en ze de 23e al binnengekregen. Kon in eerste instantie niet geloven dat ze deze in zo een korte tijd de hoesjes geprint en verstuurd hadden (vooral in kerstperiode), maar bij openmaken bleek het helemaal goed te zijn. Prints ziet er goed uit, kwaliteit voelt goed.

Makkelijke te bestellen.

Was heel makkelijk te zoeken en vinden en daarna te bestellen.

aanraader

zeer tevreden met de service en de kwaliteit

Mijn hoesje kreeg ik beschadigd binnen, na contact te hebben opgenomen kreeg ik een nieuwe toegestuurd zonder dat ik de oude eerst terug moest sturen.

Top kwaliteit, snelle bezorging

Super kwaliteit en heel mooi en verzorgt! Top met de verpakking en past perfect op gsm! Het was als kerstcadeau voor mijn vader dat een oudere versie is van Huawei Y6 (2017) en echt uitstekend super blij!

Snelle levering, mooi resultaat!

Snelle levering, mooi resultaat!

Gewoon goed.

Zeer snelle service. Zondagmiddag 20-12 mijn telefoonhoesjes met foto besteld,en maandagochtend al verzonden. Wel pas donderdag gekregen,maar dat kwam door de kerst drukte bij postnl.

Heel goede service

Zeer goede service

Goede prijs en snelle levering

Ik vond alles wat ik nodig had voor een correcte prijs en snelle levering. Ook de goede communicatie na het bestellen is een extra ster waard.

Varenschut 11 A

5705 DK Helmond

Over B2C Telecom

B2C Telecom staat voor een ruim, gevarieerd, exclusief en kwalitatief hoogstaand aanbod hoesjes voor telefoons en tablets. Wij leveren cases voor vrijwel alle merken en staan bekend om onze uitstekende service. Onze kwalitatief hoogstaande hoesjes en andere accessoires voor telefoons en tablets zijn erg goedkoop. Dit onderscheidt ons van andere aanbieders. Dat geldt ook voor onze speciale Phone Case Designer (PCD), waarmee je zelf een uniek hoesje voor je telefoon of tablet kunt ontwerpen. Houd je meer van hoesjes met een strakke en zakelijke uitstraling, zonder allerlei opvallende printjes? Je kunt kiezen uit zeer veel standaard boekhoesjes, stand cases, back covers en TPU cases. Ook voor andere accessoires zit je goed bij B2C Telecom. Zo betekenen onze goedkope screenprotectors extra bescherming voor je scherm. Indien je op werkdagen voor 17:00 uur jouw hoesjes en andere accessoires bestelt, worden deze nog dezelfde dag verzonden. Voor vragen en opmerkingen kun je te allen tijde contact opnemen met onze klantenservice. We helpen je graag: of het nu telefonisch is, via WhatsApp of e-mail.