Te weinig ondersteuning in keuze juiste hoesje

Ik ben er zelf per toeval achter gekomen dat de hoesjes van de Motorola edge 40 ook te gebruiken zijn voor de Motorola Edge 40 Neo. Omdat mij dit niemand bij B2B wist te vertellen, hen ik mijn bestelling pas im Maart geplaast i.p.v. December en dat is jammer. Blijft het feit dat het uiteindelijke resultaat wel aardig uitziet.

Prima product.

goede en snelle levering

Het door mij gemaakte hoesje met eigen foto werd zeer snel geleverd en de kwaliteit is prima!

mooi, kwalitatief hoesje

een zeer mooi en kwalitatief hoesje gekregen. snelle levering. een klein minpuntje, ondanks dat ik alles mooi gecentreerd had op het voorbeeldje is het toch een beetje naar rechts verschoven. alles staat er op, dus weten we, voor de volgende keer dat we iets meer naar links moeten ingeven. overall zeer tevreden!

Snelle en goede service en levering, goede kwaliteit

Ik heb al vaker een telefoonhoesje via B2Ctelecom ontworpen en besteld en ben er altijd tevreden mee geweest. Een hoesje gaat, ook bij veelvuldig gebruik, jaren mee. Er zijn veel ontwerp opties en dat maakt dat je altijd een uniek hoesje hebt. Ik heb de website al aan meerdere mensen aanbevolen en ook zij werden meteen enthousiast. De service is ook prima en de levering vlot.

snel en mooi hoesje

Zondag besteld, dinsdag in huis. Had al eerder een hoesje laten maken van een foto maar de kwaliteit was niet echt mooi. Nu wel dus heel blij mee. En snel in huis!

B2C Telecom een perfect bedrijf

Ze leveren erg snel en voor een uitstekende prijs , foto's zijn zeer goed afgedrukt en zelfs op de laatste hoes uitvoering voor de Samsung S 24 serie,. Ze hebben inderdaad van de laatste nieuwe toestles al hoesjes en bescherm glazen te gek gewoon.

Leuke en goede producten die keurig en op tijd worden geleverd!

Leuke en goede producten die keurig en op tijd worden geleverd!

Hoesje is precies zoals voorbeeld

Eigen hoesje ontworpen en het resultaat is top en ook een snelle levering

Het was een cadeau voor mijn vader

Het was even puzzelen, maar was prima te doen. Het product was snel geleverd en de foto's zagen er mooi uit!

Goede kwaliteit!

Super goede kwaliteit, super snelle levering !

Precies wat ik nodig had.

Na lang zoeken naar een telefoonhoesje voor mijn wat oudere telefoon kwam ik uit bij B2C Telecom en die had precies het hoesje dat geschikt was voor mijn telefoon. Het hoesje bestellen verliep zonder problemen en het werd de volgende dag al bij mij thuisbezorgd. Top!!!

Uitstekende communicatie

Snelle communicatie en snelle levering.

Het perfecte hoesje

Ook dit keer heb ik zelf een fotohoesje gemaakt en ook dit keer voldoet het hoesje aan mijn verwachtingen. Mooi afgewerkt en mooie kleuren. De vorige versies heb ik eigenlijk alleen vervangen omdat ik een nieuwe telefoon nodig had. Het hoesje was nog prima. Dit keer was het hoesje na 3 jaar gewoond te hebben in mijn broekzak aan vervanging toe. kortom, als je een hoesje wilt die lang meegaat... gelijk hier bestellen.

Top hoesje!

Ik zocht een hoesje (bookcase) voor een al wat oudere Samsung. Ik vond bij jullie de mogelijkheid om er 1 te maken. Kwaliteit van het hoesje is erg goed en de foto erop is prachtig geworden! Daarnaast ook nog een erg snelle levering! Top dus! Zeker voor herhaling vatbaar.

Heel mooi hoesje, snel geleverd!

Via de website bestelde ik een telefoonhoesje. Erg mooie service, waarbij je precies kunt zien hoe het eruit komt te zien - en dat was in werkelijkheid precies zo. Echt fantastisch!! Ook fijn dat de software meedenkt en het ‘flapjes’ precies matcht met de foto op het hoesje. Enige jammere is dat je via de fotoservice een foto niet kunt bijsnijden oid, dus dat moet je zelf in Paint doen ofzo. Maar de levering is super snel, kwaliteit is goed, goede keuze uit modellen voor hoesjes (ook wat ouder model telefoon was verkrijgbaar!) en het is een super origineel cadeau!

Geweldig!!!

Supersnelle levering.

Goede kwaliteit voor lage prijs

Super kwaliteit van foto's, snel bezorging.

Het maken van het hoesje gaat heel gemakkelijk. Resultaat is prima!! Service is uitstekend. Heel tevreden mee.

veel keuze en.......betaalbaar

mijn eerste keer maar niet de laatste keer

Uitstekend product, goede kwaliteit en snel geleverd !

Het bestellen ging erg makkelijk en het werd snel geleverd. Ik heb nog contact gehad met de klantenservice en daar werd ik erg snel en vriendelijk geholpen.

Mooie kwaliteit en supersnelle levering, echt top

Uniek verjaardagscadeau heeft mijn dochter verrast

Op het laatste moment bedenk ik mij dat ik een gepersonaliseerde hoesje cadeau wil geven. Dankzij de snelle service van B2C is deze op tijd aangekomen. Nadat ik stiekem haar mobiel gekaapt had en met het nieuwe hoesje had opgepimpt, overviel ik haar met de verrassing. Zoiets had ze nooit verwacht. Helemaal verrast en blij met haar nieuwe hoes. Telefoon weer als nieuw. Kwaliteit van de hoes is super. Wat je bestelt dat krijg je. Voldoet 100% aan de verwachting!

Een ruime keus in telefoonhoesjes en een hele snelle levering. Het door mij bestelde hoesje is van een goede kwaliteit voor een zeer redelijke prijs.

11 Varenschut A

Helmond 5705 DK