Top hoesje

Handig dat je zelf een hoesje kan ontwerpen Erg snelle service en goed contact via de email die overigens ook snel werd beantwoord 2x besteld 2x meer als tevreden 1x samsung flip 5 1x samsung s24 Helaas scherm beveiligers uitverkocht die bestel ik nog even na op een later moment Kom zeker weer terug in de toekomst Keep up the good work

mooi gsm-etui, correcte maat en vlotte levering

ben tevreden klant

Heel mooi gepersonaliseerd telefoonhoesje

Mooie afdruk, intense kleuren, stevige kwaliteit! Erg blij met mijn telefoonhoesje.

tevreden klant

zeer mooi hoesje, van goede kwaliteit, de print in zeer mooi geprint. het enige jammer is dat het deel van de gsm helemaal vast zit en je hem niet als staander kunt gebruiken, wat voor mij handig was tijdens het opladen. daarom voor mij een dikke 9 op 10 en kan het iedereen aan bevelen.

Hip nieuw hoesje voor mijn oude telefoon

Een razend snelle verzending van mijn retro telefoon hoesje. Erg veel keuze bij B2C Telecom. Ik koos voor voor het flower power design, doet mij denken aan mijn jeugd. Mijn oude telefoon hiermee opgepimt en ook nog eens de goedkoopste, afgeprijsd dus. De kwaliteit is Prima!!

Fantastisch, precies goed

Ik ben superblij met de uitvoering van mijn nieuwe telefoonhoesje. Mijn eigen ontwerp erop. Stevig en slijtvast. Vlotte productie en bezorging.

Service

Tijdens mijn vakantie ging het moeilijk om een hoesje te bestellen. Heb de naar de servicedesk gemaild en reuze goed geholpen. Nogmaals mijn dank daarvoor.

Prima hoesje en een zelfde service

Het gelverde hoesje was prima. Snelle reacties op de lange levering door PostNL.

Ik heb besteld en de volgende dag lag het hoesje al in de bus.

Geweldig bedrijf

Heb hier al een paar keer nieuwe hoesjes besteld. Zowel voor mijn eigen als mijn dochter. Mijn dochter ontwerpt die van haar het liefst zelf en die kunnen ook altijd maken. En of het nu alleen een back cover is of een totaal telefoonhoesje, ze kunnen het echt regelen.

mooi ontwerpen

Ruime mooie en leuke keuzes en snel geleverd

Mijn ervaring is geweldig omdat de bestelling (telefoonhoesje met eigen ontwerp) snel klaar en bezorgd werd en de kwaliteit van het ontwerp bedrukt op het hoesje was uitstekend wat boven mijn verwachting was, Dus in 1 woord uitstekend

GE-WEL-DIG (Met hoofdletters)

Duidelijke website, duidelijke instructies, prima prijs/kwaliteitverhouding en snelle levering.

Super mooi en degelijk hoesje met goede kwaliteit!

Zeer tevreden!

Twee speciale hoesjes laten printen met afbeeldingen van mijn kunst. Super mooi afgedrukt en scherpe prints van mijn zeer kleurrijke schilderijen en prints. Ik ben er heel blij mee en de reacties erop zijn ook positief. Zeer snelle levering, mooie hoesjes, kortom; zeker aan te raden.

Prachtig werk

top service!

Wegens omstandigheden is er iets fout gelopen met het geleverde hoesje maar wel zeer snel en correct opgelost. Top service!

mooi opgelost met de klip

Altijd top kwaliteit

Ik heb nu meerdere gepersonaliseerde telefoonhoesjes besteld en het is altijd top kwaliteit. Laatst had ik een vraag, ze zijn makkelijk telefonisch te bereiken en werd meteen goed geholpen.

reuze service

zoals steeds vlotte verhandeling

Keurig gemaakt.

Mooi hoesje. Foto is er netjes op gemaakt. Kantjes keurig afgewerkt, geen witte randjes.

Topkwaliteit

Bij B2c is een ruime keuze van hoesjes in diverse prints, voor een betaalbare prijs. Bij ontvangst van het hoesje bleek deze van uitzonderlijke kwaliteit te zijn. Ga zeker in de toekomst hier nog bestellingen plaatsen.

perfect

supersnel geleverd en goede kwaliteit

Alles picobello

Hoesje was snel geleverd. Deze firma is echt TOP!

snelle service

naar veel gehannes van mijn kant is het toch allemaal goed gekomen

11 Varenschut A

Helmond 5705 DK