Mijn telefoonhoesje was zeer snel verzonden en verstuurd en de kwaliteit van de print van de foto is goed. De enige nadeel is dat er meerdere gekleurde pixels te zien zijn van een zeer kleine afstand
Hoi Ying Ying, Bedankt voor je review! Wat fijn om te lezen dat de levering en kwaliteit van de afdruk goed is. Wat bedoel je precies met gekleurde pixels? Zou je hier een foto van willen mailen naar [email protected] o.v.v. het ordernummer? Dan kunnen we met je meekijken en zien wat je bedoelt. Groetjes, Team B2C Telecom
Nu verschillende keren een telefoonhoesje hier besteld met een afbeelding die ik zelf heb "ge-upload". De site geeft goed aan als een ge-uploade foto te slecht van kwaliteit is. Ook de levering van het hoesje was behoorlijk snel. Ik kan B2C bij een ieder aanraden. (ook al verschillende keren gedaan, en ook hier top resultaat geleverd) Dankjewel B2C.
Hoi Henk, Bedankt voor je mooie review en de verschillende bestellingen die je hebt gedaan :-) Graag gedaan en hopelijk heb je weer veel plezier van het hoesje. Groetjes, Team B2C Telecom
Vlotte communicatie en levering
Hoi Tine, Bedankt voor je review. Fijn dat je de communicatie en levering als positief hebt ervaren. Hopelijk is het hoesje ook helemaal naar wens. Veel plezier ermee! Groetjes, Team B2C Telecom
Zelf ontworpen hoesje besteld voor mij one plus Nord 3. Hij is leuk geworden
Hoi Bianca, Bedankt dat je de tijd hebt genomen om een review achter te laten. Je hebt ook een mooi hoesje ontworpen voor je OnePlus Nord telefoon :-) heel veel plezier ermee! Groetjes, Team B2C Telecom
correcte prijs, snelle levering, goed en degelijk product. mooi afgewerkt.
Hi Lies, Bedankt voor je review! Fijn om zoveel positieve punten te lezen, daar doen wij het voor. Veel plezier met het hoesje! Groetjes, Team B2C Telecom
Mooi gepersonaliseerd hoesje
Hoi Danielle, Bedankt voor je review op Kiyoh, wij waarderen het dat je hiervoor de tijd hebt genomen! Fijn dat het hoesje met eigen ontwerp helemaal naar je zin in. Mocht je nog verbeterpunten voor ons hebben, dan horen wij dit natuurlijk graag! Veel plezier ermee. Groetjes, Team B2C Telecom
Erg tevreden over de kwaliteit van de fotoprint op het hoesje. Makkelijk te “ontwerpen” en levering was snel. De ontvanger (mijn moeder) is erg blij met het hoesje.
Hoi Lianne, Bedankt voor je review. Wat leuk om te lezen dat je je moeder blij hebt gemaakt met een persoonlijk hoesje van ons. Hopelijk heeft ze er lang plezier van! Groetjes, Team B2C Telecom
Mooi hoesje tegen prima prijs erg blij mee
Hoi Marjan, Bedankt voor je review. Wat fijn om te lezen dat je het hoesje mooi vindt, hij is ook prachtig! Heel veel plezier ermee. Groetjes, Team B2C Telecom
Snel Makkelijk
Hi Debby, Bedankt dat je ons beoordeeld met een 10 op Kiyoh. Hopelijk was het een geslaagd cadeautje voor moederdag! Veel plezier ermee en tot ziens! Groetjes, Team B2C Telecom
Heel vlot aangekomen. De foto net zoals ik hem wilde op het hoesje die ik heb besteld. Ik heb al een paar keer besteld bij jullie en ben er al elke keer heel content van geweest
Hoi Wendy, Bedankt dat je de moeite hebt genomen om voor ons een review te schrijven op Kiyoh. Ik zie dat je al vaker bij ons een hoesje hebt besteld, super fijn dat je nu ook weer zo tevreden bent! Heel veel plezier ermee en hopelijk mogen we de volgende ook weer voor je bedrukken. Tot ziens! Groetjes, Team B2C Telecom
Het hoesje met eigen foto's is super makkelijk te maken. Ook is de kwaliteit heel goed. Het hoesje van mijn vorige telefoon is na 2 jaar nog heel mooi en goed. De levering is ook snel.
Hi Alina, Bedankt voor je mooie review, wij stellen het op prijs dat je hier de tijd voor hebt genomen. Leuk dat je voor B2C Telecom hebt gekozen om een hoesje met eigen ontwerp te maken, hopelijk gaat deze ook weer minimaal 2 jaar mee! Heel veel plezier ermee! Groetjes, Team B2C Telecom
Website is goed en makkelijk te doen en levering is snel. Tevreden klant !
Hi Marianne, Bedankt voor je review, hier zijn wij erg mee geholpen! Wij vinden het fijn om te horen dat we er met jou weer een tevreden klant bij hebben. Veel plezier ermee! Groetjes, Team B2C Telecom
Snelle levering en goede kwaliteit.
Hoi Kayleigh, Bedankt voor je review, wij waarderen het dat je hiervoor de tijd hebt genomen. Ik zie dat je het hoesje snel in huis had en tevreden bent over de kwaliteit, top! Veel plezier met het hoesje en tot ziens! Groetjes, Team B2C Telecom
Had al een review geschreven, maar doe het graag nog een keer. Stipte bezorgingen en zéér coulant als de klant per ongeluk een bestelling foutje heeft gemaakt. Kortom....een Top firma.
Hoi C. N. H., Bedankt voor je prachtige review, hier zijn wij erg mee geholpen! Wat fijn om te lezen dat we je ondanks het foutje goed hebben kunnen helpen, daar doen wij het voor. Heel veel plezier met het hoesje! Groetjes, Team B2C Telecom
zeer goed
Hi Marielle, Bedankt voor je beoordeling, kort maar krachtig! Heel veel plezier met het hoesje en we zien je volgende bestelling graag weer tegemoet. Tot ziens! Groetjes, Team B2C Telecom
Heel erg bedankt voor het snelle leveren ook !!
Hoi Meike, Bedankt voor je review op Kiyoh, hier zijn wij erg mee geholpen! Leuk om te lezen dat je B2C Telecom een waanzinnig bedrijf vind en je het hoesje snel in huis had. :) Heel veel plezier met het leuke gepersonaliseerde standcase hoesje! Groetjes, Team B2C Telecom
makkelijk te maken met eigen foto en snelle levering
Hi Gerda, Bedankt dat je de tijd hebt genomen om een review te schrijven op Kiyoh! Ik zie dat je het het makkelijk vond om een hoesje te ontwerpen en je deze ook nog eens snel in huis had. Daar doen wij het voor! Veel plezier ermee. Groetjes, Team B2C Telecom
Na bestelling een snelle reactie en vlotte levering van een kwalitatief goed product
Hoi Hub, Bedankt voor je review, hier zijn wij erg mee geholpen! Wat leuk dat je voor ons hebt gekozen om een hoesje met eigen ontwerp te maken, leuke honden staan erop. :) Fijn dat je zo tevreden bent, en we zien je volgende bestelling graag tegemoet. Groetjes, Team B2C Telecom
zeer tevreden..
Hi Gilbert, Bedankt voor je review, wij stellen het op prijs dat je hiervoor de tijd hebt genomen. Fijn om te horen dat je zo tevreden ben met je bestelling. Tot ziens! Groetjes, Team B2C Telecom
Het hoesje is mooi van kwaliteit. En een hele snelle levering
Hi Bianca, Bedankt voor je review. Wat leuk om te lezen dat je tevreden bent met de levering en de kwaliteit van het hoesje. Heel veel plezier ermee en hopelijk tot de volgende keer. Groetjes, Team B2C Telecom
Goede kwaliteit, snelle levering!
Hoi Twan, Bedankt voor je review. Goed om te lezen dat je tevreden bent over de kwaliteit en snelle levering van het hoesje. Het is een mooi hoesje en je maakt er meteen reclame mee voor je bedrijf. Heel veel plezier ermee! Groetjes, Team B2C Telecom
ik had een zelf ontworpen telefoonhoesje besteld en had binnen 1 dag mijn bestelling binnen, precies zoals besteld.
Hoi Machiel, Bedankt voor je review. Wat goed om te lezen dat je zelf ontworpen hoesje zo snel in huis was en dat het aan je verwachtingen voldoet. Heel veel plezier ermee! Groetjes, Team B2C Telecom
Supersnelle levering van een zeer fraai zelf ontworpen hoesje. Past uitstekend.
Hoi Annelies, Bedankt voor je review! Wat leuk dat je een foto van het eindresultaat deelt :-) Het hoesje ziet er heel leuk uit. Heel veel plezier ermee! Groetjes, Team B2C Telecom
Had het item al 1 dag na bestellen binnen. top
Hoi Carla, Bedankt dat je de tijd hebt genomen om ons te beoordelen. Fijn dat je het hoesje zo snel in huis had. Heel veel plezier ermee en hopelijk tot de volgende keer. Groetjes, Team B2C Telecom
Product is nog niet aanwezig. Ik vermoed een staking bij Bpost waardoor het pakket nog niet geleverd is ( na meer dan een week). Ik heb zelfs geen tracking code ontvangen.
Hoi Wouter, Wat jammer om te lezen dat je je bestelling nog niet hebt ontvangen. Het heeft inderdaad met de staking van bPost vorige week te maken dat je bestelling nog niet is geleverd. Je hebt gekozen voor een ''normale'' zending, waardoor er geen track & trace gekoppeld is aan jouw bestelling. We zien dat de bestellingen van vorige week langzaamaan geleverd worden door bPost. Mocht je uiterlijk maandag niets hebben ontvangen dan horen wij dat graag. Excuses hiervoor! Groetjes, Team B2C Telecom
11 Varenschut A
Helmond 5705 DK