Pluspunten
Deed een dag later een nabestelling waardoor verzendkosten totaal vervielen.Zeer correcet en klantvriendelijke reactie vol begrip en dat is wat wij klanten wensen toch? Erg bedankt ook voor het vlotte leveren van alles !TOP !!
Pluspunten
Snelle levering, producten netjes verpakt.
VerbeterpuntenGeen verbeterpunten
Pluspunten
Goede snelle levering en leuk geprijsd
VerbeterpuntenNadat ik een probleem had met mijn bestelling contact gehad met mede werkster en eeen afspraak gemaakt over kosten retour zending hiernaa niks meer gehoord Nadat deze recensie is geplaatst snel gebeld door medewerker deze bood z.n excuses aan en het geld werd als nog terug gestoort
Pluspunten
Het werd snel geleverd!
VerbeterpuntenBetere beschrijving van maten. Met welke maten is M-L te vergelijken. Of geef in centimeters aan hoe breed of lang iets is.
Beste Marit, Hartelijk dank voor je verbeterpunten. Inmiddels hebben we deze ook doorgevoerd in maattabellen bij de producten waardoor de cm's er nu ook bij staan als je klikt op maattabel.
Pluspunten
VerbeterpuntenGoederen geretourneerd en direct het geld terug gestort gekregen! Prima!
Goedemorgen Alex, Hartelijk dank voor je review. Zou je echter even contact met ons willen opnemen? Wij hebben namelijk het geld teruggestort op 9 november om 10 uur. Dit is een automatisch proces wat betekent dat het geld op dezelfde rekening terug gestort is als waar het van afgeschreven is. Mocht dit niet zo zijn, dan is er een storing bij de betaalprovider. We horen graag even van je!
Pluspunten
Tijdens het bellen naar de informatielijn werd snel gereageerd. De informatie was wel niet altijd helemaal correct.
VerbeterpuntenNa 4 weken wachten heb ik mijn kostuum te laat ontvangen.Dus heb ik deze niet kunnen aandoen! Zowel fout van de leveringsdienst, als van de oktoberfestwinkel. Ik heb dit pakket terug gestuurd na 9 dagen. Ondertussen zijn we 2 weken verder en heb ik nog steeds niks gehoord! GOEDE COMMUNICATIE DAAR!
Goedemorgen Evelien, Hartelijk dank voor je review. Goed om te horen dat we snel reageren. Wel ontzettend jammer om te lezen dat je 4 weken hebt moeten wachten op je kostuum. Dit zijn incidenten die we graag willen voorkomen. Ik ben er daarom even ingedoken. Ik zie dat de bestelling op 24 november is geplaatst en dat er gekozen is voor vooraf overboeken. Vanuit Belgie naar Nederland duurt deze overschrijving in de meest positieve zin 5 werkdagen. Pas na deze overschrijving kunnen we de order verwerken. We adviseren op onze betaalpagina dan ook om altijd te kiezen voor Mister Cash of creditcard, zodat de order dezelfde werkdag (mits voor 16:00 uur) nog verzonden kan worden. Desondanks zie ik dat de order 7 december is verstuurd door ons. Ik
Verbeterpunten-
Pluspunten
U heeft het goed voor elkaar.
Pluspunten
Vlotte communicatie en snelle levering. Het grote assortiment biedt iedereen leuke mogelijkheden
Pluspunten
Duidelijke site. Gewoon goed spul en zeer snelle levering.
VerbeterpuntenGeen verbeteringen nodig.
Pluspunten
Goede en snelle levering
VerbeterpuntenVerbeteren kwaliteiten
Pluspunten
snelle en goede levering van mijn lederhose.
Verbeterpunten-
Pluspunten
Een artikel retour gebracht en heel snel het geld terug gestort gekregen op de rekening.
betere kwaliteit
Beste klant, Hartelijk dank voor je review. Graag zou ik meer willen weten over je verbeterpunt. Wij kunnen op basis van deze review niet zien wat voor product je hebt gehad. Producten waarvan consumenten ervaren dat de kwaliteit niet optimaal is gaan bij ons uit het assortiment, zodat we in de toekomst een nog betere dienstverlening kunnen bieden. Zou je ons een mail willen sturen om welk product het gaat? Alvast bedankt. Vriendelijke groeten, Oktoberfestwinkel
Nijbracht 142
7821 CE Emmen
Dé Oktoberfestspecialist van Nederland! Van Lederhosen tot aan bierglazen en van dirndl's tot aan deco. Wij hebben het allemaal!