Pluspunten
Snel geleverd, keurig verpakt. Ons bestelde product is van een goede kwaliteit. Kortom niets op aan te merken!
Pluspunten
Pluspunten
Pakketkorting
Verbeterpuntenmis nette witte blouses voor oktoberfest
Pluspunten
Leuke website en super snelle levering
Pluspunten
Wij hebben een aantal keer iets omgeruild en dat ging zonder problemen.
Pluspunten
Snel en betrouwbaar.
Verbeterpunten1 strikje is na het wassen er meteen al af, zonde
Pluspunten
Mooie producten en een goeie eerlijke beschrijving van het product. Afspraken ivm met de producten word 100% nagekomen.
VerbeterpuntenCommunicatie ivm omwisselen of ruilen na niet te vrede . Ik heb een broek omgewisseld omdat de kwaliteit niet voldeed(stuk na enkele uurtjes dragen) maar het terug zenden van het product heb ik op eigen kosten moeten doen. Of ik heb iets gemist in de communicatie , of hier kan iets beter.
Pluspunten
Goedkoop snel en product zag er prima uit
VerbeterpuntenProduct vertoonde na een weekend al mankementen. Tegelijkertijd mag je niet meer van de prijs verwachten :)
Pluspunten
De spullen die ik besteld heb zijn best goed voor het geld dat je ervoor betaald
VerbeterpuntenA: verwissel geen zendingen B: Doen wat je zegt.... als je een vergoeding belooft omdat ik het voor je oplos, moet je die ook zelf gaan brengen. Niet wachten tot mensen weer opnieuw en opnieuw gaan bellen.
Pluspunten
veel keus snelle levering
Pluspunten
Ik ben een zeer tevreden klant.
VerbeterpuntenHet is handig om de klant te laten weten dat de orde in behandeling is en of het verstuurd is.
Graag direct een factuur doormailen, heb ze nog steeds niet ontvangen...
Pluspunten
Makkelijk te bedienen website en erg snelle levering.
VerbeterpuntenVerzendkosten verlagen, want mijn verzendkosten waren nog hoger dan het product dat ik kocht. Ook was het product al kapot toen ik het uit de verpakking haalde.
Nijbracht 142
7821 CE Emmen
Dé Oktoberfestspecialist van Nederland! Van Lederhosen tot aan bierglazen en van dirndl's tot aan deco. Wij hebben het allemaal!