Pluspunten
Mooie producten voor een scherpe prijs. Snelle betrouwbare levering
Pluspunten
Klacht (niet bezorgen) netjes opgelost d.m.v. refund.
Verbeterpuntenzoek een andere bezorger, deze bezorger gaf mijn pakketje niet af bij de buren wat bij de meeste wel gebruikelijk is en bezorgde ook niet op zaterdag en daardoor miste ik het pakketje uiteindelijk tot 2 keer toe. die klacht is overigens netjes opgelost maar bezorging is belangrijk dus dat zou ik aanpassen
Pluspunten
zie zoals hierboven ! zeer tevreden !
Pluspunten
Kledij is van goede kwaliteit. Snelle levering.
Pluspunten
Snelle levering prijs kwaliteitsverhouding goed
De maat van de blouse klopt niet. Een L was nu een XXL
Pluspunten
Netjes geregeld en duidelijk
Pluspunten
Alles
Pluspunten
Vond t een erg mooi pak wat ik besteld had en voldeed meer dan ik dr van had verwacht !!
Pluspunten
Selle nalevering
VerbeterpuntenEerst bestelling compleet maken voor u het gaat verzenden ( na controleren )
Pluspunten
De levering was snel en goed. Het product zag er prima uit. Ook in het echt. Zeer tevreden hierover.
Pluspunten
Duidelijk en overzichtelijke website
VerbeterpuntenStuntprijzen of actieprijzen vergeleken met andere sites wat scherper.
Pluspunten
Goed gereageerd op fouten/ nabestellingen
VerbeterpuntenGa zo door!!
Pluspunten
Compleet pakker handig. Blij mee!!
Pluspunten
Gastvrijheid en ongedwongenheid, vriendelijk!
Pluspunten
Snelle reactie na foute levering
VerbeterpuntenLet goed op dat je levert, wat je aanbied in de webshop. Nu foute hoedjes gekregen, extra kosten gemaakt om terug te sturen, om vervolgens nog steeds verkeerde hoedjes te ontvangen. Geen opmerkingen meer gemaakt om wederom extra kosten uit te sparen.
Pluspunten
Vlotte levering, voldoende geinformeerd over de verzending
Nijbracht 142
7821 CE Emmen
Dé Oktoberfestspecialist van Nederland! Van Lederhosen tot aan bierglazen en van dirndl's tot aan deco. Wij hebben het allemaal!