Pluspunten
goede prijzen en snelle levering
Pluspunten
Snelle levering, goed mailcontact, overzichtelijke website.
Pluspunten
Groot aanbod, scherpe prijzen en snelle levering. Ook prima en vlot geholpen toen we iets wilden ruilen.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
zeer klantvriendelijk en correct
Pluspunten
uitgebreid assortiment , goede website , zeer overzichtelijk
Verbeterpuntengeen
misschien ook de echte lederhose kwaliteit voor de liefhebber .
Pluspunten
Pluspunten
Mooi website. Duidelijk en snel antwoord op vraag. Goede service. snelle bezorging.
VerbeterpuntenMaattabel en details in omschrijving.
De maten van kleren zouden moeten beter uitgelegd. bv broekmaat zoveel komt overeen met jeansmaat zoveel. bv hemdmaat zoveel komt overeen met large of extralarge
Pluspunten
Goeie service, snelle levering, en klantvriendelijk.
Pluspunten
Goed product. Wel wat duur.
Pluspunten
Erg goede respons op mijn klacht. Erg klantvriendelijk. Sneller levering.
VerbeterpuntenDe kwaliteit van het "leer" en de stiksels (van lederhose 'Ralf') was beneden maats. Al na twee keer dragen zat er bij mij een fikse scheur in, waardoor hij niet meer te gebruiken is. Zonder dat ik ergens achter was blijven haken of iets dergelijk. Ik vind het erg netjes dat ik direct een nieuwe heb gekregen maar blijf skeptisch ten aanzien van de prijs-kwaliteitsverhouding.
Goedemiddag Wytse, Wat jammer om te horen dat je maar zo kort plezier hebt gehad van je Lederhose. Dat is natuurlijk niet de bedoeling, het komt wel is voor dat er net een zwak stuk leer tussen zit. Het blijft uiteraard een natuurproduct. Als jij ons een foto mailt van de gescheurde lederhose sturen wij je alsnog kosteloos een nieuwe lederhose toe. Met vriendelijke groet, Oktoberfestwinkel
Positive
Great music and great organisation of the event.
SuggestionsWe would have bought more food if the service was better/quciker. Took too long to order and to long to get the food. A lot of what we wanted to eat was sold out before we could order.
Pluspunten
Snelle levering, telefonisch ook goed van dienst
Pluspunten
goede service, ook met retouneren erg goed. petje af voor dit bedrijf
Pluspunten
Netjes verzorgd snel geleverd
Verbeterpuntenik miste dit jaar rol tafel papier in blauw grote borden in blauw miskoop button werkt niet goed lichtjes aan moeilijk te vinden te groot formaat. de button van 2014 was klein maar wel mooi die weer toevoegen groetjes adriaan donze tel 0640807787
Pluspunten
Duidelijke website en betaalbare prijzen.
Nijbracht 142
7821 CE Emmen
Dé Oktoberfestspecialist van Nederland! Van Lederhosen tot aan bierglazen en van dirndl's tot aan deco. Wij hebben het allemaal!