Snelle levering en uitstekende kwaliteit

Genoeg keuze. Goede prijs kwaliteit verhouding. Snelle levering.

snelle levering, helaas productiefout

De set voor mijn vriend werd vlot geleverd, een overhemd met lederhose. Helaas was de bovenste band tussen de bretels gedraaid en daarna vastgenaaid dus moest ik op het laatste moment de band loshalen en zelf goed vastnaaien. Jammer dat dit niet is gezien bij de productie en voor dat het artikel verzonden was. Verder wel snelle levering en prijs was niet zo hoog.

Op tijd geleverd en goede kwaliteit!

Niks op aan te merken. Kwaliteit en op tijd geleverd.

Goede verwerking en snel

Heb mijn bestelling aangekregen, een doos met alles erin,maar heb een rekening aangekregen voor twee pakketten, er was blijkbaar een vergissing heb perongeluk twee pakketten bestelt maar heb er één aangekregen vraag rechtzetten. Gr angelo

Snelle levering, goed verpakt, , kleding zien er goed uit- Duidelijke site Voor mij, zeer goede ervaring.

Snelle winkel met kwaliteit

De levering van de bestelling is snel, en wordt goed gecommuniceerd. Bij een onverhoopt beschadigd artikel is men flexibel en meedenkend. Goede winkel voor de klant.

Snelle levering en goede prijs kwaliteit verhouding

Goede site, op tijd geleverd en goede prijs kwaliteitsverhouding.

Slechte retourservice

Veel lederhosen besteld en wanneer er 2 terug moet hier nog extra voor moeten betalen....

Snelle service!

19:50u besteld volgende ochtend keurig geleverd.

Uitstekende webshop

Makkelijke webshop, super snelle levering, goed verpakt. Perfect.!

Snel geleverd & goede kwaliteit

Correcte levering en goede kwaliteit

Zeer snelle levering Prijs kwaliteit zeer goed. Een aanrader

Top prijs kwaliteit verhouding

prima levering . zit perfect

Geweldig product

Een hele goeie kwaliteit hij zit lekker ik kan hem zeker aan raden

Goede kwaliteit prijs verhouding

Slechte levering

Mijn ervaring is dat de levering slecht is, ik bestel 2 lederhosen kostuums waarbij 2 items ontbreken. Erg slecht dit.

Super snel bezorgd

Goede prijs / kwaliteit verhouding!

Keurig op tijd geleverd en zeer goede prijs/kwaliteit verhouding Zeker een aanrader

Keurige snelle levering met prima prijs/kwaliteit verhouding. Een aanrader

hele mooie feestkleding october

mooie spullen en zeer snelle levering

Ruim assortiment , snelle levering , uitstekend !

Snel en betrouwbaar

Dit is mijn 1e ervaring met deze webshop. Alles duidelijk en overzichtelijk geordend. Ook de levering was erg goed en op tijd. Netjes verpakt en kwaliteit is ook erg goed. Dus al met al een dikke aanrader.

Vlotte reacties van Oktoberfestwinkel!

Netjes en op tijd geleverd voor het Oktoberfest!

Nijbracht 142

7821 CE Emmen

Over Oktoberfestwinkel

Dé Oktoberfestspecialist van Nederland! Van Lederhosen tot aan bierglazen en van dirndl's tot aan deco. Wij hebben het allemaal!