Pluspunten
Zeer snelle levering en degelijke kleding voor een kleine prijs.
Wellicht kijken of het ook mogelijk is om met kleinere oktoberfeesten samenwerkingen aan te gaan en niet alleen met feesten met meer dan 500 deelnemers. Als kleinere voetbalclub hadden we daar wellicht beide iets aan gehad.
Pluspunten
Duidelijke communicatie, snelle reactie en actie
VerbeterpuntenN.v.t.
Er bleek een item niet in orde te zijn, deze is ter dele vervangen. Ondanks diverse mails van mijn kant geen reactie meer vernomen van de winkel.
Kwaliteit van de kledij verbeteren
Goedemiddag Goedele, Hartelijk dank voor je feedback. Spijtig dat je ervaart dat onze kleding van slechte kwaliteit is. Mag ik vragen om wat voor product het gaat? Wellicht heb je te maken gehad met een maandagochtend exemplaar? Wanneer je hierover contact zoekt met onze klantenservice kun je altijd binnen de wettelijke termijn gebruik maken van onze omruilservice Vriendelijke groeten, Oktoberfestwinkel
Er werd niet gecommuniceerd over mijn retour, ik moest zelf bellen (na een volle week!) of mijn retour gestuurde jurkje uberhaupt was aangekomen en/of wanneer ik mijn geld terug zou krijgen. Ik had op zijn minst een mailtje verwacht.
VerbeterpuntenIets minder prijzig
Pluspunten
Veel keuze !
VerbeterpuntenGeen verbeterpunten.
Pluspunten
Goedkope aanbiedingen voor een lederhose.
VerbeterpuntenRetourformulier moet uitgeprint en meegestuurd worden. Wie heeft er nog een printer tegenwoordig? Laat me het pakket gewoon retoursturen en online het hele formulier invullen met als kenmerk de verzendcode oid van de Oktoberfestwinkel. Papieren formulieren leveren enkel frustratie op, of je levert ze bij het pakket als je verzend of je digitaliseert; stuk klantvriendelijker.
Nijbracht 142
7821 CE Emmen
Dé Oktoberfestspecialist van Nederland! Van Lederhosen tot aan bierglazen en van dirndl's tot aan deco. Wij hebben het allemaal!