Snel geleverd en ziet er goed uit

Kleding ziet er goed uit en de levering was snel

Prima zo als het hoord 👍👍

Levering op tijd

Broek kon ook worden omgeruild

Snelle levering, retourkosten op eigen rekening en valt soms duur uit

Super snelle levering. Nadeel is dat wanneer het niet goed is retourneren veel geld kost!!

Super goed geregeld en afgehandeld

Foutje ingeslopen bij samen stellen van het pakket. Na een telefoontje meteen de juiste maat opgestuurd en de foute broek graties opgehaald. 👍

Snelle levering.super

Alles gekregen wat ik had besteld, snel en netjes

Helemaal top!

Helaas was het overhemd wat ik wilde hebben al uitverkocht in mijn maat, maar na een telefoontje heb ik een andere kleur kunnen krijgen die nog niet als optie stond toegevoegd. De bestelling was er de volgende dag al, nog niet geheel compleet maar na 1 telefoontje was de volgende dag alles helemaal in orde :D

Geen opmerkingen alles correct geleverd

Bestelling snel en correct geleverd

Vlot geleverd. Prima prijs kwaliteit.

Na bestelling in 2 dagen inhuis. Mooi stofje en goede pasvorm.

Bestelling was te laat en rits is kapot

Bestelling is later toegekomen, heb zelf moeten mailen waarom er vertraging op zat. Rits is kapot, hangt niet meer vast aan de stof waardoor het open gaapt

Goed en uitstekend

Bestelling was op tijd binnen Goede kwaliteit

Snel, mooie kwaliteit, prima prijs

Ben super tevreden over mijn product. Snel geleverd en prijs kwaliteit was ook 👍🏻.

Hoge kwaliteit

Prima omschreven, mooie kwaliteit

Mooie kleding

Duidelijke site Handig dat je een set kunt bestellen maar toch verschillende maten kunt aangeven voor blouse en broek. Snelle reactie op vragen.

Slechte ervaring.

* Dirndl in midi besteld. Kreeg echter versie "long" (staat ook op het formulier wat ik bij de verzending kreeg). Bij telefonische navraag kreeg ik te horen dat lengte "midi", "long" is en dat ik op de website kon zien dat deze langer is dan de korte versie. Telefoniste gaf ook aan de telefoon aan dat dit verwarrend was. * Nagevraagd of ik deze dirndl kosteloos terug kon sturen en de korte versie zonder extra kosten kon bestellen. Dit was echter niet mogelijk. * Ik bestel nooit meer iets bij de Oktoberfestwinkel.nl

Prima snelle service

Keus genoeg. Snelle levering

Geweldig leuk voor een mooi bedrag !

Na mijn bestelling een snelle reactie en een snelle levering. Kleren gelijk aangepast, zag er "supertoll" uit !

Gewoon goed, een test!

Oke

Niks op aan te merken!

Perfect snel geleverd en pasvorm ook helemaal goed. Prijs/kwaliteit verhouding gewoon top. Zou het een ieder aanraden.

Zeer snel geleverd en goede pasvorm

Gewoon goed

jammer, maar de levering is te laat

ik heb op 6 oktober een bestelling geplaatst, ik dacht gezien te hebben dat de levering voor de volgende dag was... helaas.. ik heb de bestelling nodig vandaag, want we vertrekken morgen jammer...

Super snelle service en levering

laattijdig

levering 's anderendaags beloofd doch twee werkdagen na bestelling nog steeds geen levering… en ook nog geen aankondiging ontvangen dat pakje zou zijn verstuurd...

Top service,speciale dank aan Niels

Top service!!

Nijbracht 142

7821 CE Emmen

Over Oktoberfestwinkel

Dé Oktoberfestspecialist van Nederland! Van Lederhosen tot aan bierglazen en van dirndl's tot aan deco. Wij hebben het allemaal!