Helaas beloftes niet waar gemaakt

Diverse artikelen besteld maar niet zoals aangegeven op de site de volgende dag geleverd, ook geen mail hierover ontvangen. Na bellen bleek de voorraad zoals op de site vermeld stond, niet te kloppen. De wel aanwezige artikelen werden de volgende dag bezorgd. Jammer dat ik er zelf achteraan moest bellen, wel netjes aan de telefoon te woord gestaan door een medewerker. Verder kosten voor retour zenden komen voor eigen rekening, al met al een beetje teleurstellende ervaring. Jammer

Goede maten geleverd. Goede artikelen geleverd en op tijd

Teleurstellend!

Levering te laat en niet kompleet!

Teleurstellend.

levering was te laat en niet kompleet!

Foute levering en telefonisch niet bereibaar

Ik kreeg een boek geleverd, maar dit had ik niet besteld. Daarover wilde ik bellen maar zij zijn telefonisch niet bereikbaar..

Niets ontvangen

Spullen niet ontvangen...

Slechte levering

Er staat op de site voor 8 uur besteld morgen in huis na 3 dagen bel je er heen omdat je nog niks ontvangen hebt krijg je de belofte dat het er morgen is het is al weer 4 dagen later en het is er nog steeds niet

Maten waren precies zoals opgegeven en de levering was precies op tijd

Snelle en keurige levering

Xxx

Snelle levering en de maar ik perfect 👍👍

Besteld en 2 dagen later was het er.. Helemaal voor elkaar..top geregeld ...

Snel in huis . Geweldige zaak

Echt slecht

Bestelling niet geleverd,vervolgens de spullen die ik wilde niet meer te leveren . Geen enkele moeite gedaan om mij tegemoet te komen.

Snel geregeld en prima kwaliteit

4 sets besteld waarvan 2 gehouden, andere 2 sets retour gestuurd. Binnen de betalingstermijn van 14 dagen retour verwerkt.

Retour niet terug betaald?

Twee weken geleden al een dirndljurk terug gestuurd maar krijg het bedrag niet geretourneerd?

onhandig om te retourneren

Bestelling geplaatst voor een complete set (lederhosen, hemdje, kousen, hoedje) Kwaliteit en prijs was best ok. Enkel het hemde mocht een maatje groter zijn. Maar om dit om te ruilen moest ik het hele pakket terug sturen. Da's op zijn minst een beetje raar, duur en maakt alles toch heel omslachtig?

Fijne prijs kwaliteit

Fijne stof, proper afgewerkt.. Niets op aan te merken! Voor een persoon met lange benen als mij, is het wel zeer kort.. Ik loste dit op met een kousenbroek. Dit was alvast duidelijk op de foto dat het een zeer kort kleedje is.

Mooie kleding, goed van maat en materiaal

We hebben gekregen wat we verwachtten. Mooie lederhosen en dito Dirndl. Er was iets met de Dirndl in 1 e instantie maar dat werd snel en adequaat opgelost!

Goede kwaliteit,niet duur en een snelle levering!

Vrijdags besteld zaterdagochtend alle bestelde producten al in huis. Producten van een goede kwaliteit!! En niet duur!

Redelijk

Kleding is perfect maar de maat tabellen kloppen helemaal niet. Volgens tabel kwam ik op een xxl overhemd. Daar paste ik wel drie keer in. Toen een l besteld en die zit goed. Niet erg maar het retourneren gaat erg omslachtig vind ik. Ondertussen moet je wel lang wachten op je geld. En een formulier invullen vind ik wel ouderwets.

Fantastische webshop!

Mooie lederhosen uitgezocht en aan de hand van de maattabel de juiste maat kunnen bepalen. Alles vóór 8 uur besteld, de volgende dag in huis, geweldig! Top kwaliteit lederhosen, overhemd en kousen en de prijs in prima. Dikke aanrader!

Geweldige kwaliteit

Gisteren besteld en vandaag keuring bezorgd. Goed verpakt.

Super! Tol und schnelll!

Super snelle levering! Mooie producten! Goede prijs en goede verzendkosten ook!

Keurig verzorgd

Prima site, veel keuze, juiste maat, prijs- kwaliteitverhouding uitstekend, pakketje werd vlot en goed verzorgd aangeleverd

Later geleverd dan aangegeven.

Op zaterdag besteld, verwacht dat ik het pakket op dinsdag in huis zou verwachten, helaas niet vernomen na contact opgenomen te hebben, was er een storing en zou het pakket woensdag bezorgd worden. Woensdag geen track & trace code ontvangen, nogmaals nagevraagd geen reactie. Donderdag werd het pakket voor het eerst aangeboden, ik was niet niet huis dus daar kan het bedrijf niks aan doen, vrijdag het pakket wel ontvangen en ook een mail dat het pakket onderweg was.. Voor de toekomst raad ik deze klantenservice/webshop aan om de klant beter op de hoogte te stellen. Het pak is verder helemaal top en naar wens!

Nijbracht 142

7821 CE Emmen

Over Oktoberfestwinkel

Dé Oktoberfestspecialist van Nederland! Van Lederhosen tot aan bierglazen en van dirndl's tot aan deco. Wij hebben het allemaal!