Geweldige service!

Het eerste pakketje kwam helaas niet aan, hierover gebeld en kostenloos een nieuw pakket binnen gekregen, de volgende dag nog zodat we het op tijd binnen hadden. Het eerste pakket is tot op heden niet binnen, ik denk dat iemand bij PostNL er heel erg leuk gekleed bij loopt!

Snel en correct

Snelle levering . Producten wijken niet af.

Bekijk wel de maten tabel, anders is het te klein

Op de site op voorraad, maar toch niet!

Om 19:45 een Lederhose besteld. Was 1 van de laatste modellen die in mijn maat op voorraad was. Besteld en betaald. Volgende morgen geen verzendlink, dus een mail gestuurd. Geen antwoord na 2 uur dus toen gebeld. “Ik ga even voor u kijken meneer... uhhh.... de broek is niet op voorraad...” Foutje in het magazijn werd gezegd. Een foutje kan gebeuren, maar licht de mensen dan in als je daar achter komt!

super tevreden!

Fijne website, leuke producten, goede prijzen en snelle levering

Slechte levering

Producten zijn op voorraad en zouden de volgende dag geleverd worden...je raadt het al...helemaal niets... Dag 1 : foutje in magazijn Dag 2: we weten niet of uw pakket is verzonden maar bellen u vandaag terug - niets gehoord Dag 3: niets Dag 4: niets Dag 5: na de order te hebben geannuleerd wordt het pakketje bezorgd 🙈

Duidelijke website, snelle levering.

Overzichtelijke site en ruime keus

Conform afspraak, maatvoering en levering

Duidelijke foto s en snelle levering

Mindere kwaliteit

Had een overhemd gekocht. Alleen was de kraag ongelijk. Kom deze ruilen maar de andere was net zo. Als het goed is wordt mijn geld weer teruggestort. Hoop ook dat de verzendkosten dan ook worden teruggestort, want het produkt was niet goed en de vervanging ook niet. Al met al was de service goed, alleen het overhemd niet

Leuk assortiment en snelle levering.

Om 5 voor half 8 besteld, maar het was de volgende dag nog niet in huis. Nu maak ik daar geen probleem van want de dag erna was het wel gewoon netjes binnen. Leuke shop!

Supers snel en voldoet volledig aan de verwachting

Voldeed aan verwachting

Super deals, en zeer snelle service

Heel goede ervaring. Scherpe prijzen, goede service en snelle levering.

Positief

Goede service snel geleverd en duidelijke product omschrijving op de website.

Product voldoet prima

Uitstekende service

Er waren wat problemen met de bestelde sokken. Maar super snel opgelost.

Snel geleverd. Afspraken worden nagekomen.

Pakket besteld. Extra broek in een andere maat mee besteld voor als het niet zou passen. Niet passende broek keurig kunnen retourneren.

Super service.snelle levering.

Voor acht uur besteld... nė dag na dien thuis gelerverd.. Top

Wat ze beloven doen ze

Inderdaad voor 20.00 uur besteld , de volgende dag in huis. Goede prijs kwaliteit verhouding

Gewoon goed

Bestellen, betalen en ontvangen zonder gedoe.

matig

helaas was de rits van de lederhose kapot koste me weer 10 euro om te laten repareren terug sturen was geen optie

Perfecte nazorg

Mijn levering was incorrect, dit heb ik gemeld en het is heel zorgvuldig hersteld! Top service

Nijbracht 142

7821 CE Emmen

Over Oktoberfestwinkel

Dé Oktoberfestspecialist van Nederland! Van Lederhosen tot aan bierglazen en van dirndl's tot aan deco. Wij hebben het allemaal!