Retour niet geaccepteerd, waardeloze customer service.

Al vaker gear en replicas besteld bij Unit 13 Shop. Deze keer was ik echter niet tevreden met het product, en heb deze geretourneerd in dezelfde verpakking als deze toegekomen was. Een week later telefoon gekregen dat deze niet retour genomen kon worden, omdat de doos te veel beschadigd zou zijn. De handelingen tijdens transport liggen buiten mijn macht, toch koos Unit13 ervoor de retour niet te accepteren. Waardeloos. Dit was de laatste keer dat ik hier ook maar iets aanschaf.

Slecht verpakt

We kregen het pakket pas dagen later Steeds werd het bezorgmoment veranderd Contact gehad met Unit 13 Zei gaan dit op nemen met PostNL Vond het al vreemd want alle vorige zendingen waren super Bedankt voor jullie snelle reactie

Goede levering

Ook vaker te vinden op evenementen van jullie ...

Great product and deliver really fast.

Ordered green gas without silicone in it. Work as it should be and super fast delivery. I am very happy with it, Definitely recommended.

Geen service aan telefoon

Ik had 2 onderdeeltjes besteld. De website bleef hangen en gaf een foutmelding tijdens het betalen. Dit waren de twee laatste stuks dus waren ondertussen van de site af. Ik heb dan maar gebeld naar de winkel. Daar konden ze mij niet verderhelpen en de persoon aan de telefoon had geen zin om te werken blijkbaar. Hij antwoordde mij “ja oke en dan?” Ik vroeg simpelweg om een nieuwe betaallink zodat de order alsnog kon doorgaan of een andere oplossing zodat ik zeker was van mijn bestelling. Het antwoord “je moet de site maar bekijken als het er terug op komt en hopen dat je snel genoeg bent dan”. Dus ze konden niet manueel een pakket aanmaken en betaallink? Wat als de onderdelen niet meer in stock waren als ze er terug op kwamen? Anyway niet de eerste keer dat service daar 0 is, ga er enkel nog als ze toevallig enkel daar iets hebben. Niet oplossend kunnen meedenken met de klant en absoluut niet vriendelijk, zelfd grof aan de telefoon. Kan niet duwen op 0/5 sterren anders had ik het gedaan.

good communication, fast delivery

Good communication, fast delivery... .I am disappointed only by the cost of Paypal in "Factuur nummer 92528" because I paid in advance via international bank transfer.

Goede service, maar verzending te duur.

Altijd goede onderdelen en meestal op voorraad. Enigste minpunt zijn de verzendkosten.

Super shop

Truly a professional store. Shipped from Holland to Denmark in a few days. The package was wrapped really well, and protected from damage. not the last time I shop on the site

Great seller, Great Product

Best seller that i found in Europe. Product is great (as descibed). Shipping is also easy and great. Seller answer all my wishes.

1ste maal een bestelling geplaats en zeer tevreden. Snelle afhandeling en levering

nette levering

bestelde producten waren netjes op tijd binnen volgens voorwaarden

Leveringen zijn meer dan optijd Nog nooit geen problemen mee gehad

Ik kan iedereen deze verkoper aanraden!

goed verzonden, netjes verpakt.

Zeer goeie ervaring

Service na verkoopt zeer goed. Versturen gaat snel

Snelle verzending en goede service

Unit 13 is voor mij altijd een goede shop geweest. Zij hebben vaak net de dingen die andere niet hebben.

Die Optik ist defekt.( Beleuchtung geht nicht )

Der Shop ist super aber bei der Lieferung muß ich sagen das die Verarbeitung miserabel ist .Irgendwelche Klebereste an der Optik und die Beleuchtung geht auch nicht. Und das für den Preis.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Nein

Prima snelle levering

Snelle levering zoals belooft

Jammer dat PostNL zo lang doet over bezorging. Verder prima!

Spullekes in goede staat ontvangen.

Top producten

Tja wat moet ik zeggen. Levering is top, als ik vragen heb, wordt het zo snel mogelijk beantwoord, Unit13 is top. Jammer dat ze alleen geen winkel hebben in een van de grote steden.

Betrouwbaar

Deze winkel is eerlijk en snel Levert zoals afgesproken

Snel geleverd voor goede prijs

Behulpzaam in de winkel. En online snel geleverd.

Happy with my purchase

Good product Just require some more professional product knowledge about product to sell. I had to get my answer from Donny FL before placing my order.

Super mooie winkel en je kan er heerlijke koffie krijgen!

Producten zijn van goede kwaliteit Aardig personeel Je kan even wat eten of drinken Uitgebreid assortiment producten Ik heb vooral benodigdheden voor mijn luchtdruk hobby gehaald

goede webwinkel

goed geholpen, snelle verzending