Aangenaam verast -zeer vriendelijk personeel. !!!

Even zoeken op een industrie terrein-maar dan heel vriendelijk geholpen. Moeilijk te verkrijgen munitie in paar weken geleverd. Kan ik iedereen aanbevelen. JP

Geen teleurstelling

Antwoord op vraag via e-mail liet even op zich wachten, maar ook weer niet te lang. Geen probleem. Website voorraad informatie accuraat, daar kunnen anderen van leren. Mijn item was duurder dan elders, maar dat was denk ik de reden dat ze nog op voorraad waren. Liever meer geld kwijt dan niet kunnen kopen. Verzending was snel en goed verpakt.

Werken snel

Perfect.

Zijn goed te bereiken en reageren snel op vragen. Goede communicatie Zelfs problemen die niet bij hun liggen lossen ze snel en goed op. Super service.

Goede service, bij vragen werden ze direct beantwoord en er hangt een aangename sfeer. Ik kom zeker nog eens terug.

zeer goede ervaring

Snel bezorgd,goed verpakt,zeer goede service.

Goed geholpen. Ze nemen de tijd ook als het heel druk is. Ben startende airsofter en ze namen de tijd om je alles uit te leggen.

Super goed

Had de verkeerde pom besteld heb contact met de shop gehad en deze jongeman heeft mij de goede aan gewezen. Deze besteld en snel in de bus super goede service toppie

Very good!

Good selection of quality parts from various manufacturers that serve my needs everytime i have a project going. international shipping is processed very quick,everytime. Thumbz up for sure...

Goede producten en snelle levering.

Hele aangename webshop en een groot assortiment. De producten zijn vrijwel allemaal kwaliteitsvol en ik heb om deze reden ook al een aantal keer besteld bij Unit 13.

Top winkel

Mooie winkel en zeer snellen levering. Top

super winkel

Prima vlotte transactie

Prima levering

Prima, snel geleverd alleen bij de buurman afgeleverd, post heeft niet de moeite gedaan om aan te bellen. Product is perfect

Super snelle klantenservice en snelle levering

Ik had een probleem met betaling waardoor de bestelling de volgende dag automatisch geannuleerd was. Na een berichtje te sturen via whatsapp, werd er snel gehandeld en is de bestelling diezelfde dag nog verzonden.

Snel en correct

Snel verzonden en aangekregen presies zoals omschreven 1 van de bestelde delen (een cilinder tool) paste niet op de bestelde niet op de bestelde cilinder maar dit was omdat in de omschrijving niet beschreven staat voor welke cilinder deze hoort te zijn. Verder top.

top!

Snel binnen, bedankt!

Goeie volledige webshop

Spullen zijn goed, netjes verpakt, duurt alleen met verzenden langer dan andere shops die ik gebruik.

goed materiaal voor redelijke prijs

kocht een replica voor ongeveer 99 euro, wat ik niet overdreven duur vindt

perfect

goed omschreven producten perfecte kwaliteit goed verpakt en vertruurd

Binnen 3 dagen geleverd top prijs

Altijd een fijne ervaring.

Nooit problemen gehad met Unit 13. Ik bestel en koop daar de meeste spullen. Personeel is vriendelijk. Groot assortiment.

goeie service !

snelle service

Super zufrieden

Schnelle lieferung,super komunikation...top

Bestelling correct en snel verwerkt

Kleine bestelling werd correct en snel verwerkt. Stock op website was correct.

Snel en vlot!

Bestellen ging makkelijk en communicatie ging vlot. Snelle bezorging. Prima ervaring alvast!

Thermiekstraat 12 .

6361HB nuth