Bizar snel in huis

Ik had BB's besteld op zaterdagochtend om 11:50, en deze werden maandag om 9:00 geleverd echt top

een webshop die de klant vertrouwen geeft

uitmuntend gecompenseerd ,i. v. m niet meer te leveren retour gezonden pistool onderdelen .

Goed zoals altijd

Nieuw pistool en div upgrade parts besteld en ondanks koningsdag etc toch snel geleverd.

Ik had wat vragen over een product dus eerst telefonisch te woord gestaan door 1 van de medewerkers. Hij was eerlijk over het product en bood ook alternatieven aan die niet een duurder zijn. Vervolgens alle info gehad en een bestelling geplaatst. Ontving een goed ingepakt pakket met een afgestelde replica.

Ik ben zeer tevreden

Goede shop

Snelle verzending, duidelijk communicatie, goed verpakt

Zoals het hoort

Snelle levering en alles aanwezig! :)

Goede service!

Super service

Snel geleverd. Goed verpakt. Top!

Mijn ervaringen bij unit 13 zijn altijd zeer goed geweest. Ik heb altijd de juiste info gekregen. Ze zoeken het juiste voor u uit omdat ze luisteren naar de klant. Kortweg een echte aanrader.

Gewoon een super betrouwbare winkel of je nu klein of groot inkoopt je krijgt altijd snel je product .

Excellent service

My order was received in a timely manner and the item was as described. I am pleased with the service and the product.

Goede professionele hulp

Ervaring was goed, kreeg snel antwoord via de mail op mijn vragen. Echter de gehele reparatie periode (3.5week) vond ik best lang.

Snel en correct

Op 3dagen tijd mijn bestelling thuis geleverd.top ervaring

Snel en professioneel service, goed geholpen.

Top service! Heel erg vriendelijk en behulpzaam!

Vriendelijk en behulpzaam personeel! Snelle bezorging en een duidelijke website!

Ik kan het veroorloven

Koop wel wat vaker bij unit, alleen zijn zei wel de duurste. Maar is wel ok voor mij

Prima op tijd geleverd met leuke gadgets erbij

Zie boven

Ondanks een foutje, weer super

Ondanks een foutje in de levering is het weer super. Goede service en fijne communicatie!

Good

Great shop

heel cool ingepakt met een pen erbij ,super tof

fijne service

Behulpzaam en klantvriendelijk

Had specifieke onderdelen nog die apart besteld zijn en in nog korte tijd geleverd. Werd netjes op de hoogte gebracht van status van de bestelling Super fijn

Geweldige klantenservice

Ik heb Unit 13 meerdere vragen gesteld, hierbij gaven ze uitgebreid en eerlijk antwoord. Hier heb ik veel aan gehad!

Duidelijke uitleg en goede kwaliteit

Snelle levering en kennis van airsoft artikelen. Duidelijke uitleg bij de onderdelen, en het klopt ook

Thermiekstraat 12 .

6361HB nuth