snel en nagedacht over pakket grote

wat ik al zei snel bezorgt maar ook nagedacht over het pakket grote paste gewoon door de brievenbus top!

uitstekend

van bij de bestelling tot aan de levering was alles vlot verlopen.

Perfecte service

Snel en op afgesproken tijd geleverd en goed verpakt.

Tevreden

Unit13 heeft een goede en goedgevulde webshop. Eenvoudig bestellen, prima prijzen en snel verzenden. Zo hoort het.

Goede winkel

Alles goed gegaan

vlotte en correcte levering

vlotte en correcte levering

Snel geholpen, vriendelijk bedieningvi

Via internet war spullen besteld. Stonden netjes klaar toen ik ze ging ophalen.

Super service

Colis altijd goed ontvangen en op tijd . Goeie service nooit teleurgesteld

Echt zeer tevreden, prima service en snelle levering

Zeer goede en snelle service

Zeer goede en snelle service

Goede Service!

Replica ter reparatie gestuurd. Wordt keurig achteraan gebeld over de wensen. En daarna uitgevoerd.

Geweldige service

Vriendelijke personeel, geweldige service

Super een 10

Super tevreden de bestelling gedaan en op tijd binnen. Ga zo door grtjes Robert onink

Satisfied with Unit 13

They have such a wide variety of products and affordable prices and fast delivery.

A+++ Snelle service

Uitgebreide webshop, redelijke prijzen, snelle verzending.

Perfect op tijd geleverd en veilig en goed verpakt!

Naast een eerlijke prijs ook een goede service! ik zou zeker aanraden om bij Unit 13 online te bestellen.

Goed assortiment, redelijke prijzen, vriendelijke en kundige klantenservice, snelle levering

Uitstekend!

Het onderdeel dat ik normaal uit taiwan binne 1 maand zou ontvangen heb ik via unit 13 binnen 2 dagen aangekregen! Gewoonweg uitstekwnd!

Snelle levering, in goede staat en duidelijke communicatie vanuit unit 13

Correcte en snelle levering

Mijn bestelling was volledig en snel in huis

Fantastische service

De zending was op en top verzorgd, heel snel. Wat ik heb gekregen oversteeg mijn verwachting. Dank u.

Snelle en goede levering. Goede shop

Ondanks niet heel veel meer op voorraad, genoeg alternatieven. Goede verpakking.

Gut und Schnell

Bestellung und Lieferung sowie Benachrichtigungen über Die Bestellung Alles sehr gut und Schnell Verlaufen Auch die Homepage und deren Aufteilung Der Artikel gefällt mir sehr. Und sehr schnelle Lieferung. Ich werde wieder Bestellen! :)

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Goeie service

Artikel besteld maar retour gestuurd omdat ik de verkeerd had besteld. Retour super snel afgehandeld en de klantenservice was vriendelijk en snel

Snel en efficient.

Snel en efficient