Reactie van het bedrijf
geachte,
we hebben als winkel ons te houden aan bepaalde plichten en rechten van de consumenten in de winkel
bij aankoop in een winkel zijn wij bij consumentenwet vastgelegd niet verplicht om een artikel retour te nemen en of te ruilen ,we mogen dit namelijk ook afwijzen .
dit is een gunst vanuit de verkopende partij
des gesteld heeft unit 13 shop het beleid dat wij wel artikelen ruilen en of retourneren
echter geven wij geen geld retour en dat is ons goed recht ,maar geven we daarin tegen een waardebon uit .
waar u met deze waardebon iets nieuws kunt uitzoeken online of offlineen of omruilen voor iets anders ,dus uiteindelijk gaat u er niet op achteruit .
we hebben daarnaast de camerabeelden incl geluidsopname nagelopen .
er is daarin gepraat met u over retourneren ,echter nooit gesproken over geld retour .
dit is helaas een aaname geweest aan u kant ,dat u van mening bent dat dit door de verkoper gezegt is
echter kunnen wij helaas concreet vaststellen ,dat dit niet gezegd is .
daarnaast heeft de verkoper u ook telefonische nog gebeld en ook u vermeld aan de telefoon ,dat hij op de hoogte is ,dat we bij winkelaankopen nooit geld retour geven en dit ook niet besproken is met u .
wel is er gesproken over het retourneren zoals hij zelf aangeeft ,en zoals u zelf zegt hebben wij het ook retour genomen ,echter tegen een waardebon
het spijt ons zeer om te vernemen ,dat u hier ontevreden in bent .
echter hebben wij niet verkeerd gehandeld en zelf een extra gunst gegeven ,want wij hoeven geen waardebon uit te geven .
zoals dit vermeld staat bij winkelaankopen consumentenwet
hopelijk kunnen wij u toch na tevredenheid helpen met het uitzoeken van u volgende model replica
Met vriendelijke groet
unit 13