Prima, netjes geleverd en opgehaald

Ruime keus meubilair. Prima geleverd en op tijd opgehaald.

heel goed

Vriendelijke ,ruimhartige, snelle service zowel persoonlijk als via de mail. Niet duur. Ik reserveerde meubels voor zondag en mocht ze vrijdag al ophalen en maandag weer terug brengen zonder extra kosten. Klein puntje van aandacht. De tafels waren van hout en dus vrij zwaar om te vervoeren en te tillen. Maar goed er is keus genoeg.

Uitstekende service

Niet eerder klant geweest van Arma maar deze eerste ervaring was prima. Goede uitleg, nette aflevering.

Top service!

Super snelle en vlotte service, alles ging zoals gepland.

Super service en afhandeling.

Alles volgens afspraak en op tijd geleverd.

Snelle service, meedenken met dagen. Zeker aan te raden.

snel geregeld

veel plezier van ons tuinfeest gehad

Uitstekende levering, heel veel aanbod en zeer flexibel in meedenken.

Wij hebben alle benodigdheden voor een mooi feestje met ruim 60 personen gehuurd bij ARMA. Ze hebben uitgebreide keuze, de levering was uitstekend en het flexibel meedenken (we hadden een last minute wijziging, die perfect werd ogepakt) was erg prettig. Bij een volgend feest of event zeker weer Arma. Ik kan iedereen die een horeca verhuurder zoekt Arma aanbevelen. Top dienstverlening. Goede prijs/kwaliteit verhouding.

snelle en goede communicatie

Spullen bezorgt en opgehaald volgens plan en met prettige communicatie

Fijne service en mooie spullen

Bij arma verhuur hebben ze mooie spullen van goede kwaliteit, ze zijn behulpzaam en ook flexibel en denken met je mee als je iets anders zoekt dan ‘normaal’

Onze eerste ervaring . Geweldig , vriendelijke medewerkers Groet , Gerard

Prettige hulp bij uitladen en inladen van de stoelen

goede service en materiaal

prima stoelen gehuurd

Vriendelijk en snel

Ik werd vriendelijk te woord gestaan en ik ontving dezelfde dag nog een offerte. Over de prijs moest worden onderhandeld. Alles werd keurig volgens afspraak geleverd en weer opgehaald

Super service

Top service snel accuraat, op afgesproken tijd geleverd en opgehaald.

Geweldige service, flexibel

Tafels, stoelen en servies besteld, later R iets moeten wijzigen, geen probleem, efficiënte en professionele hulp aan de telefoon. Enige was dat alles in een trolley geleverd werd die niet meegenomen werd. Dat was even lastig.

Zeer klantvriendelijk en stipt op tijd

Oo vragen werd zeer adequaat gereageerd, Arma is flexibel, klantvriendelijk en stipt op tijd.

Komt afspraken na, goede kwaliteit, denken mee

altijd uitstekende service en altijd optijd

Altijd super tevreden met de correcte afhandeling en behandeling van onze aanvragen.

Vriendelijke mensen. Alles ging volgens afspraak.

Goede afspraken duidelijke communicatie. Klantvriendelijk

Makkelijk en snel

Makkelijk te bestellen, snelle service bij het depot (heb het zelf opgehaald). Alles stond al klaar. 1 verbeter puntje, de tafelkleden waren niet meer de echte maten, ik denk ong 20cm gekrompen. Voor sommige tafels maakt dat niet uit maar voor 1 tafel bij ons oogte het daardoor minder mooi.

Prima service. Snelle reactie op vragen. Wel wat problemen met inloggen gehad, maar dat heeft niets te maken met de verhuur en service lijkt mij

Goeie kwaliteit tafels voor keurige prijs

Prettige service en flexibel

Doctor C Lelyweg 4

6827 BH Arnhem

Over Arma Horeca Verhuur

Wie in Midden-Nederland op zoek is naar feest-verhuur, kan er eigenlijk niet omheen: Arma Horecaverhuur. Van een intiem tuinfeestje tot grootschalige evenementen: Arma Horecaverhuur heeft een ruim assortiment in partyverhuur.