Top geregelt

Alles volgens afspraak zeer prettig

Snelle en klantvriendelijke service

Snelle en klantvriendelijke service

Vriendelijk personeel en goed service

Wij hadden tafels en stoelen nodig voor een bedrijfs BBQ. Snel besteld en alles stond netjes gereed.

Top, fijne service

Goede service, vriendelijk en flexibel. Erg fijn.

Makkelijke reservering, snel geregeld.

We hebben niet zo vaak iets te huren nodig, als ik wat nodig heb is het dan fijn dat het snel geregeld is.

Glazen handig en netjes geleverd in glazenkorven.

Altijd goede ervaringen gehad met Arma.

fijne service en denken goed mee.

Vanuit Arma wordt er goed meegedacht en zijn een fijn bedrijf om mee samen te werken.

Super bezorging en communicatie

Hele fijne samenwerking met Arma. Korte lijnen en we konden de order makkelijk aanpassen.

top

Flexibel, mooie materialen en diverse meubilair keuzes voor iedereen.

Volgende keer weer. Prima producten, zeer hulpvaardige medewerkster aan telefoon, al met al top.

Gaat altijd soepel!

Top geregeld

Goede service, prettig contact en tot in de puntjes geregeld. We zijn erg tevreden

Top !

Goede stoelen en tafels !

Zeer behulpzame en hulpvaardige dienstverlening!

Ik had voor een schoolgroep die kampeerde dekens nodig. Dus ik belde Arma en daar kreeg ik een heel hulpvaardige vrouw aan de lijn. Ik heb zelf afgehaald en daar stond alles netjes klaar. De dekens waren schoon en per stuk netjes in het plastic verpakt. Bij terugkomst was de medewerker ook heel aardig. Goede service en dienstverlening! Dank jullie.

Fijne samenwerking en denken met je mee in een woord TOP

Goede service en meedenkend.

Top Service

Goede service altijd.

Helemaal top!

Super snel en goed geholpen. Helemaal top!

Meer dan alleen een leverancier van materialen

Al vele jaren een betrouwbare partner en relatie

Snelle, goede service.

Online bestellen ging prima, alle spullen werden op tijd geleverd en keurig opgehaald. Korte lijnen met klantenservice; prettig!

Super geregeld

Het was mijn eerste keer om servies te huren en het ging heel gemakkelijk met offertes aanpassen, terug breng datum aanpassen etc. Fijne mensen

Ideaal om alles op 1 plek te kunnen huren. Zeer praktisch om alles weer vuil te kunnen inleveren. Mooi servies! Houden zich perfect aan afspraken, breng ophaal dienst perfect.

k zou zo weer huren bij Arma Horeca

k zou zo weer huren bij Arma Horeca

Zeer goede service!

Heel goede service, aantal keer mijn bestelling aangepast en dit kon meteen.

Vlotte levering

Doctor C Lelyweg 4

6827 BH Arnhem

Over Arma Horeca Verhuur

Wie in Midden-Nederland op zoek is naar feest-verhuur, kan er eigenlijk niet omheen: Arma Horecaverhuur. Van een intiem tuinfeestje tot grootschalige evenementen: Arma Horecaverhuur heeft een ruim assortiment in partyverhuur.