IK heb een tweetal marktkramen besteld. Dit is op een zeer prettige manier afgehandeld. Bij het ophalen stond eea klaar en bij het wederom inleveren was het eenvoudig en vlot achter te laten. Materiaal was zeer deugdelijk.

Niets aan toe te voegen. Fijn dat je een dag van te voren een nauwkeurigere indicatie van de aflevertijd kunt krijgen.

Weinig servicebereidheid tegen sluitingstijd

Goede producten. Prettig kennismakingsgesprek. Goede bezorging en ophalen. Donderdagmiddag konden wij helaas geen (bescheiden) mutaties in de bestelling meer doorgeven. Dit dreef ons op onnodige kosten. Terwijl we toch al een substantieel bedrag hadden uitgegeven. Meer service en klantvriendelijkheid mag worden verwacht.

uitstekend

Prettige samenwerking!

Klantenservice luistert naar de klant. Ik had perongeluk minder schone stoelen geleverd gekregen. De klantenservice was erg attent en had begrip voor de situatie en is mij daarvoor tegemoet gekomen. Daarnaast vond ik ze communicatief erg professioneel en vriendelijk vergeleken met andere bedrijven! Ik vond het een prettige samenwerking. Ik zal Arma verhuur zeker bij anderen aanbevelen.

Goed geregelsld

Goed geregeld, snelle afhandeling bij ophalen en wegbrengen. Zelfs bij te laat terug brengen geen gezeur. Voor herhaling vatbaar.

Prima verhuurbedrijf die afspraken netjes nakomt.

Prima verhuurbedrijf wat de spullen netjes op tijd aflevert en weer ophaalt.

Heel goede service en leuke medewerkers

Ons feest was perfect door de goede service van Arma.

Handig en gemakkelijk

De koelkast, borden en bestek was perfect. De stoelen waren niet schoon en heb ik alle 30 schoon moeten maken. Stoffig en vuil. Dat vind niet kunnen. Heb ik ook op het formulier laten zetten en helaas geen reactie gehad. Jammer.

Stond netjes op tijd klaar en we werden snel geholpen.

Super !

Mooie spullen. Goede service. Onderscheid zich t.o.v. anderen en goede prijs kwaliteit verhouding.

Goed assortiment en prima service

Wij zijn heel blij met de meubels en tafelgoed dat wij via arma hebben gehuurd. Het personeel waarmee wij contact hadden was heel erg vriendelijk en behulpzaam. Een sterretje minder omdat niet alle meubels even schoon werden aangeleverd.

Duidelijk

Levering top. In handige karren. Kleden schoon en netjes verpakt. Bij bestellen duidelijk en behulpzaam. Ik ben zeer tevreden. Bedankt.

Goed geregeld

Goed en snel geregeld, echter bij aankomst geleverd op een paar grote pallets die niet in de lift paste, verder netjes en snel geleverd en weer volgens afspraak opgehaald.

Professioneel en flexibel, goed geregeld en klantvriendelijk

Voor onze bruiloft hebben wij veel spullen besteld bij Arma Verhuur. Wij hebben tot twee keer toe nieuwe spullen toegevoegd aan onze bestelling en wijzigingen aangebracht. Hier werd soepel mee omgegaan en het werd snel en zonder problemen geregeld, erg fijn. Ook achteraf werd alles netjes opgehaald en verrekend. Een aanrader.

Een uitkomst voor elk feest!

Via de website konden we precies reserveren wat we nodig hadden voor ons feest. Ruime keuze en niet duur. Borden en bestek huren is bijna goedkoper dan (goede) wegwerp artikelen maar beter voor t milieu. We kozen voor ophalen, alles stond keurig voor ons klaar. Zowel afhalen als terugbrengen volgens een geordend logistiek en administratief proces. Vriendelijk personeel. Alles klopt hier! Jammer dat ik er ver voor moet rijden, locatie Zutphen zou dit ook moeten verhuren, dan 5 sterren.

Dik voor elkaar

Goede service, altijd snelle en vriendelijke reacties, materialen echt altijd voor elkaar, schoon en netjes, etc. Dik voor elkaar daar bij Arma in Arnhem.

Hele prettige service!

Goed verzorgd en snelle reactie op vragen/aanvullingen

Behulpzaam en vriendelijk personeel

Voor een opening van een expo had ik glazen en tafels gehuurd. Het was allemaal prima voor elkaar

Super service en super vriendelijke medewerkers

Materiaal gehuurd voor in een beursstand (niet horeca-gerelateerd). Goed meegedacht over de materialen en hoe deze zo eenvoudig mogelijk te vervoeren en o te bouwen door 2 dames, we mochten zelfs 'proefdraaien' in de showroom, wij zijn zeer tevreden!

Altijd positief en zeer meedenkend!

Goede morgen, Wij huren als organisatie al jaar en dag van jullie ......en dat is niet voor niets!!

Alles volgens afspraak geleverd en opgehaald.

Contact per e-mail verliep zeer snel. Alles volgens specs geleverd. Chauffeurs behulpzaam. Voor levering en ophalen kun je van tevoren bellen voor het tijdsvenster zodat je niet de hele dag hoeft te wachten. Het enige was dat je op de website niet kon zien hoe de grote koelkast er van binnen uitziet.

Heel fijn!

Aardige mensen, snelle reactie op berichten en een fijne klantenservice.

Juiste levering, grote klantvriendelijkheid en vriendelijk personeel!

Arma is alle afspraken nagekomen, heeft de levering juist afgeleverd en mij als klant optimaal geholpen.

super service en erg mooie nette spullen echt top en zeer tevreden.

Ik ben super tevreden en ga zeker vaker met jullie samen werken ben erg tevreden over de service en snelle reactie maak je niet vaak mee en de verhuur spullen leken zo goed als nieuw dat zag er super mooi uit ik zal wel wat foto's sturen maar ben nog even heel erg druk. Dus graag tot een volgende keer.

Doctor C Lelyweg 4

6827 BH Arnhem

Over Arma Horeca Verhuur

Wie in Midden-Nederland op zoek is naar feest-verhuur, kan er eigenlijk niet omheen: Arma Horecaverhuur. Van een intiem tuinfeestje tot grootschalige evenementen: Arma Horecaverhuur heeft een ruim assortiment in partyverhuur.