Pluspunten
Makkelijk toegankelijk vriendelijk personeel.meedenkend
Pluspunten
Ik heb geen negatieve ervaring. Dat wat ik vraag wordt geleverd op de afgesproken datum/tijd. Als ik vragen heb, wordt ik netjes te woord gestaan. Alleen maar positief
Pluspunten
Snel bestellen. Niet duur.
VerbeterpuntenCommunicatie kan zorgvuldiger. Ik kreeg geen bevestiging dat het gereserveerde klaar stond. Open op zaterdag(ochtend) zou heel prettig zijn.
Pluspunten
op tijd geleverd en gehaald
Jammer dat u anoniem reageert. Wij zouden graag met u in contact willen komen om uw klacht in behandeling te kunnen nemen. U kunt ook uw reactie sturen naar [email protected]
VerbeterpuntenGroeten aan Mark
Pluspunten
prima service en klantvriendelijkheid.
Pluspunten
We zijn heel tevreden over hetgeen Arma ons geleverd heeft!
Pluspunten
Follow up van aanvraag heel goed, moest wel zelf nog even bellen hoe laat de chauffeur kwam brengen omdat er geen tijd gegeven was. Chauffeur: top (10)! Aardig, behulpzaam, vriendelijk. Spullen waren ook in orde ( 1 klein foutje door afwijkend glas, wat we gelukkig niet nodig hadden). Verder prima.
VerbeterpuntenMevrouw Danielle was met het (heel tijdig van mijn kant) afspreken van het ophaalmoment niet bepaald klantvriendelijk, dacht niet mee: was eigenlijk alleen maar star, dat was echt jammer ( want voor brengen was een tijdslot van 2 uur, maar bij het ophalen kon dat opeens niet.....). Vandaar een mindere beoordeling als gemiddelde voor personeel. Gelukkig kwam de ‘brengchauffeur” ook weer ophalen en hij maakte de overall ervaring weer goed. Uw webwinkel kan overigens wel wat gebruikersgemak gebruiken....
Pluspunten
Snelheid orderbevestiging, factuur en creditfactuur
VerbeterpuntenBereikbaarheid voor storingsdienst op Google weergeven. Wij dachten dat jullie gesloten waren omdat dit op google staat en daarom niet gebeld.
Pluspunten
Bij de vraag of er op een andere dag geleverd kon worden was dat voor deze keer geen probleem. Dat is service!
Pluspunten
duidelijk in communicatie en komen afspraken na geen opmerkingen in negatieve zin
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Doen precies wat je afspreekt, geven ook goede adviezen.
VerbeterpuntenTussentijds opslaan van de bestelling lukte niet goed.
Pluspunten
Prettige, kundige en hulpvaardige medewerkster aan de telefoon, denkt echt mee
Doctor C Lelyweg 4
6827 BH Arnhem
Wie in Midden-Nederland op zoek is naar feest-verhuur, kan er eigenlijk niet omheen: Arma Horecaverhuur. Van een intiem tuinfeestje tot grootschalige evenementen: Arma Horecaverhuur heeft een ruim assortiment in partyverhuur.