Pluspunten
telefonische bestelling. Zeer vriendelijk, goede service
Pluspunten
Goede service en meedenken
VerbeterpuntenMancoregeling niet goed onder controle.
Pluspunten
zorgvuldigheid, netheid van de artikelen, representativiteit van de bestuurder en auto.
Pluspunten
snel geleverd op locatie, superaardige chauffeur, en weer netjes volgens afspraak opgehaald. pinnen aan de deur is altijd gemakkelijk.
Pluspunten
aardige barista, goede koffie , gezellige uitstraling. meedenkend
Pluspunten
Veel keuze, goed geregeld
VerbeterpuntenMeer informatie of overleg over levertijd en ophaaltijd zou fijn zijn geweest Bij de offerte kwamen verzekeringskosten, was niet duidelijk waarom deze niet al bij de prijs in zaten
Pluspunten
alles goed geregeld.
Verbeterpuntenna borgsom betalen is er een verrekening. dat is meer administratie voor het bedrijf wat iets huurt :)
Pluspunten
Het is fijn dat de bestelling die uitgevraagd is geleverd kon worden.
Verbeterpuntende geleverde goederen waren niet allemaal schoon. En het ophalen werd gedaan door iemand die geen idee had wat hij kwam doen, laat staan dat hij de goederen zelf ophaalde.
Pluspunten
Snelle service, nette spullen.
VerbeterpuntenOp een cruciaal moment werd niet tijdig gereageerd op mijn e-mail, wat leidde tot stress aan mijn kant of de spullen tijdig geleverd konden worden. Gelukkig is het uiteindelijk prima opgelost.
Pluspunten
Pluspunten
Vriendelijk en 'to the point'
Pluspunten
Duidelijke website
VerbeterpuntenDe bezorgtijd en ophaaltijd wordt wel heel ruim aangegeven waardoor ik 2 dagen heb gewacht totdat er aan het einde Vd dag iemand kwam . Het zou fijner zijn wanneer er op de dag zelf nog een mailtje kwam met een ongeveer tijdstip van ophalen en brengen
Pluspunten
alle spullen top en goed voor elkaar netjes door balie medewerker geholpen en op correct manier administratief en financieel afgewikkeld
VerbeterpuntenEen iets klant vriendelijke houding van magazijn personeel zou enorm schelen in het eerste contact
Doctor C Lelyweg 4
6827 BH Arnhem
Wie in Midden-Nederland op zoek is naar feest-verhuur, kan er eigenlijk niet omheen: Arma Horecaverhuur. Van een intiem tuinfeestje tot grootschalige evenementen: Arma Horecaverhuur heeft een ruim assortiment in partyverhuur.