Uitstekende service

fijne service

Arma is een betrouwbaar bedrijf, er wordt goed met je meegedacht. Veel maatwerk. Fijne samenwerking!

Goede service en veel keus

Wij huren al jaren bij Arma en ieder jaar zijn de materialen goed geregeld en in orde. Alles staat netjes klaar op de dag van ophalen.

Snel en goed

Goede service, goede artikelen voor een goede prijs

Goede keus, aardige en behulpzame mensen.

Top service en een aanrader als je feest te vieren hebt.

Gehuurde stond op tijd klaar en werd met hulp in de aanhanger geplaatst.

Jammer dat er geen hulp beschikbaar was bij het uitladen.

Arma komt na wat ze beloven.

Arma komt na wat ze beloven.

fantastisch

denken mee in oplossingen, geweldige service

goede service

correcte en goede leveringen volgens afspraak.

persoonlijk en betrouwbaar

Mooi assortiment en betrouwbare partner

Wat moet je aan goede service toevoegen? Klasse.

Wij huren niet vaak bij Arma, maar die enkele keer dat wij huren is perfect. Vriendelijke mensen zowel aan de telefoon als chauffeur die komt brengen en halen. Top.

Vertrouwen

Je krijgt wat ze beloven

Vlak voor sluitingstijd kon ik nog een paar bordjes omruilen

Ze denken met je mee wat handig is op een feestje

Komt afspraken na.

Wij werken graag samen met Arma. Het loopt goed en je kunt zelf online boeken wat je nodig hebt.

goed geregeld

goede afstemming voor ophalen en terug brengen

Prima, klantvriendelijkheid ontbreekt

Voor een diner wat bestek en glazen gehuurd. Materiaal zag er goed uit op wat beschadigingen na. Alles zit goed verpakt zodat je het makkelijk kan vervoeren. Plek is ook erg makkelijk te bereiken met de auto. personeel wat er rondloopt neemt de moeite niet om goedendag te zeggen en is erg kortaf. Helpen met in of uitladen is te veel moeite en zelfs het openhouden van de deur is teveel gevraagd. Zonde dat dat stukje klantvriendelijkheid ontbreekt…

Over het algemeen goed

overzichtelijk, snel bestellen en direct antwoord

prettige ervaring! na bestellen direct en duidelijk antwoord

Vriendelijk en snel geholpen

Arma heeft een zeer ruim aanbod in glaswerk en aantallen, super handig voor grote events! Offertes worden snel verwerkt en de glazen netjes geleverd. Klein aandachtspuntje: een aantal champagne flûtes waren vies geleverd.

Fijne organisatie

Goede hulp, flexibel

Snel, makkelijk en gewoon goed!

Snel en makkelijk te bestellen. Snel en makkelijk geleverd. Snel en makkelijk betaald. Kortom: "Gewoon goed"

Communicatie slecht

Poos op ze staan wachten omdat ze spullen zouden halen. Kwamen 3 uur later, maar belden hierover niet op…

Prima service.

Ik werd prettig te woord gestaan en uitstekend geholpen bij het plaatsen van de opdracht. Dit geldt ook voor het vervolg bij het ophalen en terugbrengen van de gehuurde items.

Super service

Super service en aardige mensen

Alles stond klaar en inleveren net zo makkelijk

Alles conform de offerte, makkelijke afhandeling bij ophalen en inleveren. Wel je pinpas meenemen als terugbetaling verwacht.

Doctor C Lelyweg 4

6827 BH Arnhem

Over Arma Horeca Verhuur

Wie in Midden-Nederland op zoek is naar feest-verhuur, kan er eigenlijk niet omheen: Arma Horecaverhuur. Van een intiem tuinfeestje tot grootschalige evenementen: Arma Horecaverhuur heeft een ruim assortiment in partyverhuur.