Prima organisatie!

Wij hebben de uitvoering van Arma Horeca Verhuur zeer positief ervaren. Alles gebeurt conform afspraak en ook financieel wordt alles heel snel afgehandeld. Aanpassingen in het bestelde worden soepel doorgevoerd. Kortom, heel plezierig. Het enige advies zou zijn om opties aan te bieden om zware spullen zoals tafels zelf te verplaatsen. We moesten alle kratten en tafels circa 100 mtr. verplaatsen over een smal paadje achterom en dus van rolcontainers afladen en met de hand tillen en vervoeren. Dat was bekend van tevoren maar is wel zwaar. Enige hulp of (kleinere) hulpmiddelen zou welkom geweest zijn. De blauwe plekken waren wel na een week weg. -:)

Goede service, altijd op tijd. Ruime keuze

Goed, en duidelijk

Snelle afhandeling!

Zo bouw je een mooi feest

Ruime keus in stijlen en prijzen. Ik kon met een paar klikken mijn tuinfeest precies de uitstraling geven die ik wenste. Soepel bestellen, met hulp inladen en net zo vriendelijk weer bij het terugbrengen.

vriendelijke mensen

Mijn ervaring met arma was goed . Ik heb borden en tafellinnen gehuurd

Snelle service en reacties.

Prima geholpen alles stond klaar en medewerker heeft geholpen zware tafels in de auto te zetten

Helemaal top

Konden nog snel wat huren

Op het laatste moment wilden we voor de barbecue een koelvitrine huren en dat kon op korte termijn. Super!!!

Goede service en vriendelijke mensen bij Arma Arnhem

Fijne manier om iets te gebruiken wat je niet gelijk wil kopen.

Goed geregeld

Prima prijs ook

Goed materiaal. Prettige bediening.

Prettige personeel. Servies schoon geleverd.ik ben zeer tevreden.

Goed georganiseerd en reageren snel!

Eenvoudig te bestellen, goed en net materiaal. Zelfs een last minute aanpassing in de bestelling werd goed opgepakt.

Ontzettend goed geholpen bij het huren van glazen en statafels! Er werd netjes gecommuniceerd over de levertijd. Alles helemaal in orde!

Goede ervaring

Ze denken probleem oplossend, braderie pan past niet in de auto toen we kwamen ophalen. Kon eigenlijk niet meer gebracht worden ( vrachtwagen zat vol ) toch hebben ze hem gebracht en gehaald, dat heeft ons feest gered ……… thanks

Snel, makkelijk en vriendelijk

De stoelen waren makkelijk te reserveren, zijn snel bevestigd en leveren /ophalen was zoals gewenst. TOP!

Fijne samenwerking

Fijne samenwerking

Een mooi compleet assortiment, goed contact en levering

Snel, accuraat en kwalitatief hoogstaande spullen

Snel, accuraat en kwalitatief hoogstaande spullen

prima service!

Snelle dienstverlening en goede service!

Arma doet gewoon wat ze beloven!

Prettig contact en vragen en/of aanpassingen worden snel beantwoord. Ruim assortiment dus je kunt voor (bijna) alles bin Arma terecht.

Goed spul

Levering ging vlot en soepel. Helaas was er wat mis communicatie bij op halen, maar fouten maken is menselijk. :). Ik heb nog geen factuur gekregen , dus prijs kwaliteit kan niet beter. ;)

Prettige verhuur

13 weddingchairs en 25 waterglazen gehuurd. Stonden keurig klaar en waren heel en schoon. Nodig voor een zaterdag. Konden de spullen al vrijdag ophalen en maandag terugbrengen terwijl er slechts één dag huur werd gerekend. Perfect!

Voldeed helemaal aan de verwachtingen.

lekkere korte lijnen, communiceert prettig

Duidelijke plaatsing van offerteaanvraag, waarop snel gereageerd wordt en daarna de orderbevestiging, levering comfort afspraak

Prettige snelle afhandeling, zeer behulpzaam en meedenkend

Doctor C Lelyweg 4

6827 BH Arnhem

Over Arma Horeca Verhuur

Wie in Midden-Nederland op zoek is naar feest-verhuur, kan er eigenlijk niet omheen: Arma Horecaverhuur. Van een intiem tuinfeestje tot grootschalige evenementen: Arma Horecaverhuur heeft een ruim assortiment in partyverhuur.