Ontzettend goed geholpen bij het huren van glazen en statafels! Er werd netjes gecommuniceerd over de levertijd. Alles helemaal in orde!

Goede ervaring

Ze denken probleem oplossend, braderie pan past niet in de auto toen we kwamen ophalen. Kon eigenlijk niet meer gebracht worden ( vrachtwagen zat vol ) toch hebben ze hem gebracht en gehaald, dat heeft ons feest gered ……… thanks

Snel, makkelijk en vriendelijk

De stoelen waren makkelijk te reserveren, zijn snel bevestigd en leveren /ophalen was zoals gewenst. TOP!

Fijne samenwerking

Fijne samenwerking

Een mooi compleet assortiment, goed contact en levering

Snel, accuraat en kwalitatief hoogstaande spullen

Snel, accuraat en kwalitatief hoogstaande spullen

prima service!

Snelle dienstverlening en goede service!

Arma doet gewoon wat ze beloven!

Prettig contact en vragen en/of aanpassingen worden snel beantwoord. Ruim assortiment dus je kunt voor (bijna) alles bin Arma terecht.

Goed spul

Levering ging vlot en soepel. Helaas was er wat mis communicatie bij op halen, maar fouten maken is menselijk. :). Ik heb nog geen factuur gekregen , dus prijs kwaliteit kan niet beter. ;)

Prettige verhuur

13 weddingchairs en 25 waterglazen gehuurd. Stonden keurig klaar en waren heel en schoon. Nodig voor een zaterdag. Konden de spullen al vrijdag ophalen en maandag terugbrengen terwijl er slechts één dag huur werd gerekend. Perfect!

Voldeed helemaal aan de verwachtingen.

lekkere korte lijnen, communiceert prettig

Duidelijke plaatsing van offerteaanvraag, waarop snel gereageerd wordt en daarna de orderbevestiging, levering comfort afspraak

Prettige snelle afhandeling, zeer behulpzaam en meedenkend

allles wasvoor elkaar

Goede prijzen!

super goede en snelle service

zeer positief, er word meegedacht en het contact verliep ook erg professioneel en vriendelijk.

Prima service, goede communicatie

Goed & duidelijk vooraf contact gehad. Levering volgens afspraak. Alle materialen schoon en netjes afgeleverd. Top!

Goede ervaring

Service is goed. Als ik een opdracht verander, is dit geen probleem, men is flexibel. Wat ik jammer vind is dat ik geen uitleg kreeg hoe je het "servies" moest gebruiken. Bijvoorbeeld bij chaving dishes. En schoon terug ook een optie van maken. Heb zelf geen problemen mee om het schoon te retourneren. Al met al ik ben wel zeer tevreden over het bedrijf.

Top service.

net bedrijf

dat je alsnog een bevestiging moet sr=turen was mij niet helemaal duidelijk. zeker als je er niet vaak besteld, nu weet ik het maar anders is dat niet zo duidelijk.

geweldig!

ondanks de verhuur-stop vanwege extreme drukte heb ik kunnen huren wat ik nodig had omdat ik het direct zelf kon meenemen. Dank voor de service en flexibiliteit!

Uitstekende service!

Heldere offerte, snelle respons en alle materialen op tijd binnen!

Zeer slechte service!

Mijn bestelling werd thuis weer opgehaald door Arma en al snel kreeg ik een mailtje dat mijn bestelling niet compleet was en er 3 borden niet bij zaten. Ik heb gelijk een mail teruggestuurd dat er waarschijnlijk iets mis is gegaan met de telling aangezien ik alles wat ik thuis had liggen weer netjes heb meegegeven. Wat moet ik met 3 borden? Ik kreeg snel reactie maar op mijn mailtjes daarna heb ik geen reactie meer ontvangen. Ik vind de service echt uit er maten slecht en zeker als je dan ook nog 40 euro vraagt voor 3 borden die ik niet thuis heb liggen.

Eindresultaat okee maar materiaal is erg gebruikt of stuk

Ik had 2 klaptafels en 18 stoelen besteld. Tafels waren verweerd/gebruikt maar wel stevig, van de stoelen waren er meerdere kapot en enkele waarbij ik twijfelde of ze wel gebruikt konden worden. Het zag er uiteindelijk leuk uit met aankleding, brengservice verder okee, maar ik vond het een steile prijs voor de conditie van de spullen. Echt wel een verbeterpunt.

Een ruime keuze en altijd voldoende op voorraad

Flexibel bij wijzigingen en ze proberen een voor iedereen werkende oplossing te vinden als leverdata voor een van beide partijen lastig is

Fijn bedrijf dat huren makkelijk maakt.

Doctor C Lelyweg 4

6827 BH Arnhem

info@horecaverhuur.nl

Over Arma Horeca Verhuur

Wie in Midden-Nederland op zoek is naar feest-verhuur, kan er eigenlijk niet omheen: Arma Horecaverhuur. Van een intiem tuinfeestje tot grootschalige evenementen: Arma Horecaverhuur heeft een ruim assortiment in partyverhuur.