Supersnelle service

:-)

Goede communicatie over levering. Snel en op de dag die ik wilde. Ze leveren meestal de volgende dag al. Echt een aanrader. Mooie sortering port.

Lekker alcoholvrij!

Nu ik eindelijk lekkere alcoholvrije wijn heb gevonden bestel ik dat graag bij Weehovin. Prima levering. Duidelijke website.

Vakkundig

Snelle en accurate service.

Zeer vlotte levering

De bestelling laat nooit lang op zich wachten

ruime keus goed verpakt bezorgd

Goede bezorging, snel, netjes. Ruime keuze assortiment en concurrerende prijzen

Super service.

Snelle en probleemloze levering.

Alles op tijd klaar en uitstekend advies

Werkhovin is een zaak waar je persoonlijk wordt geholpen goed advies krijgt en de bestelling staat ontijdig klaar

Niets om op aan te merken

De bestelling werd goed verpakt en snel geleverd. Gaan de winnende limoncello uitproberen!

Goede vriendelijke service

Correct en snel geleverd

Snelle levering heerlijke wijn!!

PERFECT

SERVICE EN KENNIS IS ZEER GOED NAAR DE KLANTEN TOE.

Super fijne en servicegerichte organisatie

Heel fijn contact gehad voor een gepersonaliseerd wijn cadeautje, fijne communicatie!

Goede wijn en tijdig

Snelle service; prima wijn

Vooral de Blauburgunder een topper

Goede wijn met snelle en uitstekende levering

Zie korte omschrijving

UItstekend alles volgens afspraak

Mijn eerste ervaring met Werkhovin Wijnkopers is uitstekend. De juiste wijn is keurig volgens afspraak geleverd tegen een schappelijke prijs.

Top bedrijf met heerlijke wijnen.

Meerdere bestellingen gehad. Zeer correct bedrijf. Met een persoonlijke vriendelijke service.

Zoals verwacht

Makkelijk besteld, keurig op de hoogte gehouden en vlot bezorgd

Heerlijk!

Eindelijk de wijn gevonden die ik al erg lang zocht. En hij smaakte prima! Nette en snelle service. Ook een prima verzending in een goede stevige doos. Zonder krasje aangekomen.

mijn lievelings wijnkopers

Heerlijke wijnen en heel goede service.

Mooie wijnen en goede service

Afhalen ging erg gemakkelijk!

Prima wijnen, snel geleverd.

Goede doch betaalbare wijnen van interessante wijnmakers.

Ferfecte en correcte afhandeling en levering

Bestelling doorgegeven en betaald. Men wordt goed op de hoogte gehouden van wanneer levering etc....

De wijn was snel in huis, prima!

Snelle bezorging en een heerlijke wijn!

Leijensteinstraat 5

5331CS Kerkdriel

Over Werkhovin Wijnkopers

Werkhovin Wijnkopers is een onafhankelijke wijnspeciaalzaak, gevestigd in Kerkdriel, die zich na de oprichting in 2013 ten doel gesteld heeft, wijnen te leveren aan de veeleisende particulier, de consument en daarnaast vanuit de groothandel de horeca te bedienen met een uitgekiend assortiment wijnen, waarbij kwaliteit en uitmonstering gecombineerd met een concurrerend prijsniveau optimaal op elkaar zijn afgestemd. Werkhovin Wijnkopers staat garant voor goed advies, met aandacht voor haar klanten. Vooral in de winkel in Kerkdriel maken we graag een praatje met onze klanten en staat Gezelligheid met een hoofdletter geschreven. Voor onze online klanten nemen we natuurlijk ook graag de tijd, door gewoon écht bereikbaar te zijn via de telefoon (of whatsapp en mail).