Zeker aan te bevelen!

Mooi assortiment aan wijnen, een Uitstekende service, snel persoonlijk contact en een vlotte levering.

prima transactie

gewoon goede zakelijke transactie

Lekkere wijn goede prijs

Lekkere wijn goede prijs en snelle levering

Top geregeld

Snel en goed geleverd, uitstekend advies

Aparte wijnen, netjes geleverd.

In deze tijd zeer vlotte levering

Heerlijke wijnen en goede service

Prima kwaliteit wijnen; voor mij onbekend wijnhuis in Barosssa. Binnen een dag afgeleverd aan de deur; PostNL kan het zo snel niet..

Snel en goed

Topwinkel met uitstekende wijn!

Netjes en zeer correct afgeleverd

super

Vlotte manier om bestelling te plaatsen , vlotte levering. we zijn zeer tevreden!!

Prettige service

Snelle, vriendelijke service

Vriendelijke service

Via de online chat direct antwoord. Mooi assortiment!

Too mamy bottles into 1 box

18 bottles in 1 box is a bit too much. Bottles are moving all around the box that is too loose. The bottles could have been broken because the delivery man is not really cautious and it is too heavy.

Super snelle levering

Super snelle levering Goed verpakt. Ik heb geen klagen jullie verkopen mijn favoriete port.

Bestelling goed verpakt

Helaas lange levertijd, maar dat ligt niet aan jullie.

Snelle levering.

Goede service.

Prima service en goede afhandeling bij kapotte fles tijdens verzending

Online bestellen ging heel soepel! Bij verzending ging kennelijk fles kapot en is zending retour gegaan. Daar werd ik direct over gebeld en is een nieuwe zending direct mijn kant opgegaan. Enig puntje van kritiek was dat de postnl lang over de bezorging heeft gedaan.

Professionele informatie en stipte leveringen.

Afhandeling van bestellingen en afhalingen zoals het hoort.

Snel geleverd, top wijnen, mooi pakket

Snelle levering, heerlijke wijnen, mooie combinatie.

Goede service!

Wijn was top!!

De wijn was heerlijk, de snelheid van bezorgen ondanks de drukke tijden was ook super, beleving van het uitpakken van de doos was niet zoals ik was gewend!

Snelle levering en groot assortiment

Positieve ervaring

Adequate service

Wij waren op zoek naar een specifieke alcoholvrije wijn. Het bestelproces en de levering was snel en adequaat.

de sending hangt ergens in PostNL.

Ik ken de wijn, dus dat zit erg goed.

Als altijd gewoon goed

Als altijd gewoon goed

De likeur smaakt voortreffelijk!

Leijensteinstraat 5

5331CS Kerkdriel

Over Werkhovin Wijnkopers

Werkhovin Wijnkopers is een onafhankelijke wijnspeciaalzaak, gevestigd in Kerkdriel, die zich na de oprichting in 2013 ten doel gesteld heeft, wijnen te leveren aan de veeleisende particulier, de consument en daarnaast vanuit de groothandel de horeca te bedienen met een uitgekiend assortiment wijnen, waarbij kwaliteit en uitmonstering gecombineerd met een concurrerend prijsniveau optimaal op elkaar zijn afgestemd. Werkhovin Wijnkopers staat garant voor goed advies, met aandacht voor haar klanten. Vooral in de winkel in Kerkdriel maken we graag een praatje met onze klanten en staat Gezelligheid met een hoofdletter geschreven. Voor onze online klanten nemen we natuurlijk ook graag de tijd, door gewoon écht bereikbaar te zijn via de telefoon (of whatsapp en mail).