Goed prijs- kwaliteit wijnen!!!

Heel goeie ervaring en echt een aanrader voor alle wijn liefhebbers!!!!

Supersnel

Deze heerlijke wijn werd supersnel bij ons bezorgd. Top!

Snelle service, goede prijs!

De ene dag besteld, de volgende dag in huis! Prima snelle service tegen een goede prijs! Ik zal hier zeker vaker bestellen.

Goede snelle levering

Door gaan zo

Geweldig geholpen ondanks beschadigde bezorging

Ik heb een geschenkdoos port besteld om als cadeau te geven. Helaas tijdens de bezorging, is het glas van hard plastic gebroken geraakt. Ik ben toen zeer snel geholpen over de mail (dezelfde avond). Binnen twee dagen kreeg ik nieuw glas (hardplastic) voor mijn geschenkdoos! Zeer tevreden. Geweldig opgelost. Nu kan ik dit zo cadeau doen!

Heel klantvriendelijk en perfect geregeld

Overzichtelijke website. We hebben wijn laten bezorgen, perfect geregeld allemaal

Snel en correct

Heerlijke wijn!

Erg positief

Nvt

Great Service

The delivery company messed up with my order but Carina was extremely helpful in getting my order sorted out, sending me replacement bottles very promptly even though the original order is still missing somewhere in the postal system. You can order from Werkhovin Wijnkopers with total confidence and I am happy to recommend them

Precies wat je verwacht

Bij aanschaf van nieuwe stoelen was het oktober woonmaand en werd een fles wijn verschaft. Aangenaam verrast door de smaak en kwaliteit van deze fles, direct door google gehaald. Zodoende bij Werkhovin uitgekomen, deze had deze wijn voor een goede prijs en daar de bestelling gedaan. Bestel proces is keurig en je krijgt precies wat je verwacht, wijn netjes thuisbezorgd.

prima wijn

Goede wijn en service

Zeer tevreden over zowel wijn als levering.

Al eerder bij jullie besteld. Ook dit keer weer snelle levering. De wijn is top. Gaan deze zeker weer bestellen.

Netjes en keurig op tijd geleverd

Zeer goede service en informatie

Mooi, anders assortiment

Op zoek naar Bellingham kom ik veel leuke andere wijnen tegen!

mooie wijnen en prima service

mooie wijnen en prima service

Heerlijke wijn en snelle bezorging

Ik was heel blij met de aankoop, scherpe prijs, goede smaak en goed verpakt bezorgd binnen 24 uur. Aanrader

Goede service en advies.

Mooi aanbod

snelle levering van goede wijn

snelle levering van goede wijn

Elke keer een een feestje

Gaat bijna altijd goed en als het n keer fout gaat is de after sails geweldig!! Dus een absolute aanrader!

Prima omschrijvingen, overzichtelijke site.

Goed advies, omschrijvingen van de wijnen en de aanvullende informatie zijn helder en betrouwbaar, snelle levering

Heerlijke wijn

Deze wijn besteld omdat onze plaatselijke slijter deze niet meer verkoopt helaas. Heerlijke wijn en via Google gezocht en jullie gevonden. Blij mee. We zullen zeker vaker bestellen

Super heel vlug geleverd.

Gewoon goed en snel geleverd

Zoals altijd, snel en perfect in orde. Altijd leuk om de persoonlijke noot te lezen. Mijn vaste adres voor een heerlijke wijn uit ZA.

Leijensteinstraat 5

5331CS Kerkdriel

Over Werkhovin Wijnkopers

Werkhovin Wijnkopers is een onafhankelijke wijnspeciaalzaak, gevestigd in Kerkdriel, die zich na de oprichting in 2013 ten doel gesteld heeft, wijnen te leveren aan de veeleisende particulier, de consument en daarnaast vanuit de groothandel de horeca te bedienen met een uitgekiend assortiment wijnen, waarbij kwaliteit en uitmonstering gecombineerd met een concurrerend prijsniveau optimaal op elkaar zijn afgestemd. Werkhovin Wijnkopers staat garant voor goed advies, met aandacht voor haar klanten. Vooral in de winkel in Kerkdriel maken we graag een praatje met onze klanten en staat Gezelligheid met een hoofdletter geschreven. Voor onze online klanten nemen we natuurlijk ook graag de tijd, door gewoon écht bereikbaar te zijn via de telefoon (of whatsapp en mail).