Geweldige service

Zeer vriendelijk te woord gestaan ,snelle levering ,alle lof

correcte communicatie en snelle levering

keurige mail ontvangen omdat de wijn niet direct leverbaar was keurige levering qua tijdsduur en verpakking Zoals het eigenlijk hoort

Makkelijk bestellen, snelle levering.

Makkelijk om via de site te bestellen. Snelle levering.

Snel, makkelijk en smaakvol!

Ik wist welke wijn ik wilde, maar ik zag bij bestellen genoeg informatie om een keer een onbekende wijn te bestellen. Levering was op tijd en ik werd goed op de hoogte gehouden. Rosé Chic is heerlijk trouwens!

Heerlijke rose,bestelling was snel binnen.

Prettige geur en vol van smaak en mooie afdronk

Deze wijn enkele keren gedronken in een restaurant , vandaar de bestelling.

Uitstekend.

Goede wijn, snelle levering.

Super goede afhandeling en snelle service

Zie hierboven

Dit is de beste alcoholvrije witte wijn en mousserende rosé!

Zie oordeel in 1 zin

Verrassende wijnen en een uitstekende service,

Ik ben inmiddels vaste klant. Een verrassend, overzichtelijk assortiment wijnen van prima kwaliteit. En ook nog eens perfecte service. Tot de volgende keer!

Kenners met veel aandacht voor service!

Mooie zaak, heerlijke wijnen in alle prijscategorieen en uitstekende service.

Heerlijke wijn

Heerlijke wijn, levering was iets vertraagd. Prijs wel beter dan bij andere aanbieders!

Snel en doeltreffend

Online snel de juiste wijn gevonden op duidelijke website. Gekozen voor afhalen. Duidelijke communicatie via mail.

Klant vriendelijk en deskundig

Klant vriendelijk en deskundig mbt de wijnen.

Leuke mensen en heerlijke casa silva

Lekkere wijn!

Prima wijn en afhandeling

Prima wijn en afhandeling

Hele fijne wijn en goede prijs

Lekkere wijn, snelle levering.

Perfecte levering

Het juiste produkt snel geleverd.

Na 1 week nog altijd niks ontvangen!!!

Slecht georganiseerd na 1 week nog altijd niks ontvangen wel track and trace maar geen bezorging. Men heeft na die week alles rechtgezet en binnen de 2 dagen na de 2de verzending hadden wij onze bestelling met een leuke verassing erbij bedankt.

Lekkere wijn en prima service!

Vinha Valentina Touriga Nacional besteld, ben een liefhebber van 100% Touriga Nacional, had hem echter nog niet eerder uit dit gebied gehad! Erg lekker, zacht, Fris met makkelijke afdronk!

Makkelijk te bestellen. Goede prijs. Snel afgeleverd

Makkelijk om te bestellen. Geen gesjouw. Interessante prijs. Snelle aflevering. Een 10!!

Lekkere wijn, goede service

Lekker wijntje en goede service

Topkwaliteit

Mooie assortiment, snel en zeer goed verpakt geleverd!

Perfecte wijn, uitmuntende service

Gewoon heerlijke wijn, kundig advies en goede service! Duidelijke communicatie bij online bestelling en netjes alles thuis bezorgd :)

Bestellen gaat zeer makkelijk en mijn bestelling werd keuring bezorgd

Zeer tevreden! Bestellen gaat erg makkelijk en fijn dat het zo thuisbezorgd kan worden. Overigens vind ik deze wijn ontzettend lekker smaken.

Leijensteinstraat 5

5331CS Kerkdriel

Over Werkhovin Wijnkopers

Werkhovin Wijnkopers is een onafhankelijke wijnspeciaalzaak, gevestigd in Kerkdriel, die zich na de oprichting in 2013 ten doel gesteld heeft, wijnen te leveren aan de veeleisende particulier, de consument en daarnaast vanuit de groothandel de horeca te bedienen met een uitgekiend assortiment wijnen, waarbij kwaliteit en uitmonstering gecombineerd met een concurrerend prijsniveau optimaal op elkaar zijn afgestemd. Werkhovin Wijnkopers staat garant voor goed advies, met aandacht voor haar klanten. Vooral in de winkel in Kerkdriel maken we graag een praatje met onze klanten en staat Gezelligheid met een hoofdletter geschreven. Voor onze online klanten nemen we natuurlijk ook graag de tijd, door gewoon écht bereikbaar te zijn via de telefoon (of whatsapp en mail).