heel goed

alles tevoren aangekondigd en conform geleverd.

Snelle en goede service van een kwaliteitsproduct.

Vandaag besteld, en morgen in huis. Wat wil je nog meer, vooral in de tijd!!

Super bedankt

Prima service, en een goed product Gr Peter

super service

denken mee, ook met verzoeken die wat afwijken.

Goeie elegante wijn. Nog net iets te jong

Fruhburgunder is een prachtige. Deze is nog net iets te jong wat mij betreft. Daardoor is nog wat strak Maar ik waardeer m goed.

Lekkere frisse wijn

Droge frisse wijn

Heerlijke wijn!

Goede omschrijving van de wijnen is het halve werk. Ik heb nu een perfecte rode wijn, geheel naar mijn smaak, tegen een mooie prijs. Erg tevreden!

Mooi assortiment, met een goed advies.

Vanuit het advies heb ik kennis kunnen maken met een paar heerlijke nieuwe rode wijnen. Bij de bestelling zat zelfs een extra fles om uit te proberen en die viel ook precies binnen de bandbreedte van de smaak. Kennis van hun wijnen is echt top, dat kan niet anders.

Fijne service ook op afstand

Ik was op zoek naar een specifieke wijn en Carina heeft me uitstekend geholpen. Ik ga haar nu weer bellen in de hoop dat ze me nog eens kan helpen. Zocht haar telefoonnummer en vond de vraag om deze beoordeling.

Zowel de witte als de rode Vinha da Valentina waren prima;aanbevolen!

Geweldig wijn en snel geregeld.

Lekkere wijnen, prima service!

Wederom een uitstekende ervaring.

Fantastische service

Bij werkhovin wordt je prima geholpen en zoeken ze samen met je naar welke wijn bij je past en wat je lekker vindt. Ze zijn erg kundig op wijngebied en leggen je graag uit welke bijzonderheden er bij die bepaalde wijn hoort. Als je niet van huis kunt bezorgen ze het bij je thuis, helemaal top!

Lekkere wijn - vlotte service - redelijke prijs....

Lekkere wijn - vlotte service - redelijke prijs....

Goede en snelle levering

Prima wijn

Top !

Top, alhoewel er met de verzending iets mis ging is dit snel op vakkundig opgelost.... En niet onbelangrijk, de wijnen zijn prima !

Prima gegaan goede communicatie

goede wijn van uitstekende kwaliteit

wederom een doos heerlijke wijn besteld. door goede service was het snel geleverd

Zie mijn verhaal hieronder

Al een jaar bestel ik ±1x per maand 12 flessen Quintela tinto bij U. Dit moet voor U voldoende bewijs zijn dat ik zeer tevreden ben met Uw wijn U en Uw bezorgingen .Een enquete lijkt mij volkomen verspild geld en verspilde moeite voor mij. Ik wil dus ook graag verschoond blijven van toekomstige enquetes. Met vriendelijke groet, Rob Gadiot.

prima levering

prima betaalbare wijntjes, correcte levering

Snelle levering maar niet allemaal dezelfde wijn

Mijn bestelling voor 8 flessen Stone Road Merlot 2107 is snel ontvangen maar er zaten 2 flessen merlot 2014 tussen

Heel goede service

Bestellen online gedaan. Prima afhandeling, klantvriendelijke site

Heerlijke wijnen. Goede service. Erg snelle bezorging. Een paar uur nadat ik het had besteld was het al verzonden.

Zeer nette service

Mijn bestelling had wat vertraging en is toen met een extra flesje persoonlijk afgeleverd

Snelle levering, goede communicatie. Ik kom terug!

Dit ging lekker vlot. Een prima adres om online wijn te bestellen.

Leijensteinstraat 5

5331CS Kerkdriel

Over Werkhovin Wijnkopers

Werkhovin Wijnkopers is een onafhankelijke wijnspeciaalzaak, gevestigd in Kerkdriel, die zich na de oprichting in 2013 ten doel gesteld heeft, wijnen te leveren aan de veeleisende particulier, de consument en daarnaast vanuit de groothandel de horeca te bedienen met een uitgekiend assortiment wijnen, waarbij kwaliteit en uitmonstering gecombineerd met een concurrerend prijsniveau optimaal op elkaar zijn afgestemd. Werkhovin Wijnkopers staat garant voor goed advies, met aandacht voor haar klanten. Vooral in de winkel in Kerkdriel maken we graag een praatje met onze klanten en staat Gezelligheid met een hoofdletter geschreven. Voor onze online klanten nemen we natuurlijk ook graag de tijd, door gewoon écht bereikbaar te zijn via de telefoon (of whatsapp en mail).