Servicegericht en persoonlijk goede bereikaarheid

Prettig contact met eigenaren die meedenken en erg servicegericht zijn. Zijn persoonlijk te bereiken. Wat een groot voordeel is om sneller zaken te kunnen doen.

top

snelle reactie, snel verzonden.

website is not the best and most intuitive to use, but nice and friendly customer service.

while ordering the website calculated wrong shipment cost, however this was noticed and reimbersed by the customer service.

Vlotte levering van prima wijn

Dit wijnhuis is een aanrader.

Helemaal top!

Snelle correcte service

De volgende dag bestelling al in huis

Fantastische wijn vlot bezorgd

Het is een heerlijke wijn, betaalbaar en vlot en goed geleverd. Wat wil je meer!

oprechte advisering

Goede service en oprechte advisering in wijnsmaken. Ze hebben oog voor je smaak en je centjes die je te besteden hebt.

Was erg leuk paketje

Het was een leuke attentie, iets anders als standaard wijn. Ook leuke reactie ontvangen van mijn relaties.

Vriendelijke en behulpzame bediening

Carina en Sjaak staan altijd voor je klaar

Goed advies, heerlijke wijn

Goed advies gekregen van Carina, snelle bezorging dus we hebben al van een heerlijke fles wijn genote

alles klopt als een bus

de hele workflow van uitzoeken tot bezorgd krijgen, en alles wat daar tussen zit, loopt gewoon als een trein. Met goede wijn!

Zeer lekkere bij zeer vriendelijke en persoonlijke service .

Bedankt !!!!

De bestelling wordt altijd snel geleverd

Heerlijke wijn, goede service

De bestelling wordt altijd snel geleverd

aanbevelenswaardig

Via internet gevonden en zeer blij verrast. Naast mooie producten ook super service en hele fijne communicatie!

Leijensteinstraat 5

5331CS Kerkdriel

Over Werkhovin Wijnkopers

Werkhovin Wijnkopers is een onafhankelijke wijnspeciaalzaak, gevestigd in Kerkdriel, die zich na de oprichting in 2013 ten doel gesteld heeft, wijnen te leveren aan de veeleisende particulier, de consument en daarnaast vanuit de groothandel de horeca te bedienen met een uitgekiend assortiment wijnen, waarbij kwaliteit en uitmonstering gecombineerd met een concurrerend prijsniveau optimaal op elkaar zijn afgestemd. Werkhovin Wijnkopers staat garant voor goed advies, met aandacht voor haar klanten. Vooral in de winkel in Kerkdriel maken we graag een praatje met onze klanten en staat Gezelligheid met een hoofdletter geschreven. Voor onze online klanten nemen we natuurlijk ook graag de tijd, door gewoon écht bereikbaar te zijn via de telefoon (of whatsapp en mail).