Pluspunten
Lekkere wijn.
VerbeterpuntenLevering duurde 4 dagen. Voor ons prima maar dat is wel lang. Ligt ook aan postnl.
Beste Steven, Hartelijke dank voor uw positieve beoordeling. Voor wat betreft uw opmerking t.a.v. de levertijd heeft u vokomen gelijk! Wij zijn regelmatig in de slag met Flespakket/PostNL om onze zendingen op tijd bij onze klanten te krijgen. In uw specifieke geval kan ik terug zien (u kunt dat overigens ook zelf zien via de track en trace code) dat de zending is aangeleverd door ons op maandag 27 augustus. Gek genoeg komt dan de doos fysiek niet binnen, wat ik ook raar vind! Over het waarom dit dan vervolgens nog 2 dagen duurt voordat het bij u wordt afgeleverd tast ik volledig in het duister. Niemand kan mij hierop antwoord geven. Hopelijk neemt u van mij aan dat ik bij alle zendingen die ons pand verlaten "erop bovenop zit"
Bezorging was 1 dag later dan ik verwacht had na de eerste communicatie
Pluspunten
Prima wijnen tegen een redelijke prijs.
Pluspunten
Zeer vriendelijke mensen, zeer communicatief. Ik bestelde vanuit Belgie en de betaling lukte niet via de site. Al snel werd alles via mail juist uitgelegd en kon ik (gelukkig) gewoon mijn bestelling plaatsen. Snel geleverd en goed verpakt!
Pluspunten
Snelle levering zeer fijn.
VerbeterpuntenKosten levering kunnen omlaag.
Pluspunten
snel reageren op een opmerking leuke persoonlijke boodschap erbij
Pluspunten
Fantastische persoonlijke communicatie door Carina. Ga zo door. Het persoonlijke maakt het uniek.
Pluspunten
Snelle levering.
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Echte wijnliefhebbers en dat merk je aan alles. Prima aanbevelingen, vriendelijk, enthousiast: gewoon top!
VerbeterpuntenGeen. Gewoon zo doorgaan!
Pluspunten
Oplossing voor de wijn die niet meer leverbaar is.
VerbeterpuntenHet alternatief voor de Anakena wijn is heel anders. We hadden liever iets wat meer overeenkwam qua smaak.
Beste Simone, Bedankt voor uw mooie beoordeling en uw aangedragen verbeterpunt! De Anakena Tama Chardonnay is uniek en haast niet te evenaren. Wij vinden het zelf ook bijzonder jammer dat deze wijn niet meer leverbaar is! Het zoeken naar een alternatief is een kwestie van veel proeven en uitproberen, echter zal de vervanger nooit hetzelfde zijn. Uiteraard helpen wij u graag bij uw zoektocht naar een mooi of nog mooier alternatief. Houdt uw brievenbus in de gaten want wij hebben nog een mooie suggestie, uit een onverwachte hoek! Een heel fijn weekend! Vriendelijke groet, Carina Werkhoven
Pluspunten
Goede kwaliteit / prijs verhouding
Pluspunten
Snel reageren van je bestelling
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
snelle reactie en goed advies. afspraken worden nagekomen. eigenaar heeft zelf handgeschreven felicitatie kaartje bijgevoegd omdat dit nog niet mogelijk was om via webshop te regelen.
Verbeterpuntenfelicitatie kaartje mogelijkheid toevoegen.
Leijensteinstraat 5
5331CS Kerkdriel
Werkhovin Wijnkopers is een onafhankelijke wijnspeciaalzaak, gevestigd in Kerkdriel, die zich na de oprichting in 2013 ten doel gesteld heeft, wijnen te leveren aan de veeleisende particulier, de consument en daarnaast vanuit de groothandel de horeca te bedienen met een uitgekiend assortiment wijnen, waarbij kwaliteit en uitmonstering gecombineerd met een concurrerend prijsniveau optimaal op elkaar zijn afgestemd. Werkhovin Wijnkopers staat garant voor goed advies, met aandacht voor haar klanten. Vooral in de winkel in Kerkdriel maken we graag een praatje met onze klanten en staat Gezelligheid met een hoofdletter geschreven. Voor onze online klanten nemen we natuurlijk ook graag de tijd, door gewoon écht bereikbaar te zijn via de telefoon (of whatsapp en mail).