Pluspunten
Leuk persoonlijk contact! Heel fijn en super snelle levering!
Pluspunten
Enorm snelle levering. Wijn zoals ontdekt in de kroeg.
VerbeterpuntenAfspraken nakomen
Inmiddels hebben we telefonisch contact met elkaar gehad en ik ben dan ook blij dat we "het lek boven hebben". Nogmaals hartelijke dank voor uw positieve reactie! Groetjes, Carina
Pluspunten
Duidelijke website, snelle levering, simpele betalingswijze
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
dit is een sympathiek bedrijf in de communicatie met klanten waar een persoonlijk tintje niet ontbreekt. snelle levering van gewenst product.
Verbeterpuntennog te weinig ervaring door onvoldoende bestellingen
Pluspunten
mijn 1e ervaring met jullie. Dit omdat ik bij iemand deze wijn geproefd had en dus op zoek naar de wijn wijn was gegaan. persoonlijk schrijven op de pakbon vond ik ook leuk. (misschien doen jullie dat altijd, maar zeker gewaardeerd)
Pluspunten
Snelle levering, goede communicatie
Pluspunten
Mooie produkten en scherpe prijzen.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Snelle en correcte klacht afhandeling
VerbeterpuntenBij niet voorradige wijn de klant inlichten
Pluspunten
Wijnen van prima kwaliteit, snelle levering en uitstekende communicatie
VerbeterpuntenBetaalsysteem website liep vast (Ideal betaling)
Pluspunten
Leveren topkwaliteit tegen een faire prijs met haast persoonlijke service!
VerbeterpuntenWellicht soortgelijke wijnen van topkwaliteit aanbieden, of topwijnen van dezelfde wijngaard of producent
Pluspunten
Doen wat ze beloven.
VerbeterpuntenIk betaal bij collega,s wijnverkopers altijd met factuur. Sauter of Colaris,Erkens Barneveld. Een verbeter puntje denk ik
Beste mevrouw Huntjes, Hartelijke dank voor uw mooie beoordeling! Natuurlijk zijn er altijd verbeterpunten en die horen wij graag van onze klanten. Dus daarvoor ook mijn dank. Op onze site is het echter al wel mogelijk om achteraf te betalen. U kiest dan voor overmaken. Uw bestelling wordt dan gewoon netjes (zoals andere bestellingen) in behandeling genomen. U ontvangt de factuur per mail, zodat u de factuur binnen uw eigen bankomgeving kunt overboeken. Sinds deze week kunnen wij ook een betaal link aanbieden waarmee ook achteraf via iDeal kan worden betaald. Hopelijk ben ik u met deze informatie van dienst geweest. Vriendelijke groet, Carina Werkhoven RV
Verbeterpunten.
Pluspunten
Logistiek prima
VerbeterpuntenVan de bestelde wijn (uit 2015) waren er nog maar 7 flessen voorradig. Zonder overleg aangevuld met 5 flessen uit 2016. Dit werd meegedeeld toen het pakket al was opgestuurd. Liever éérst overleggen, en dan pas opsturen.
Pluspunten
Fijne, aangename en persoonlijke service. Alles is mogelijk ! Top. Ga zo door.
VerbeterpuntenUitbreiding van het online assortiment zou mooi zijn !
Pluspunten
- Prettig informeel contact - Nette prijsafspraken. Bij grotere afname een scherpere prijs - Veel vertrouwen: Kreeg de bestelling al opgestuurd voordat ik betaald had - Supersnel geleverd. Vrijdag gebeld en dinsdag had ik alles al binnen terwijl de wijn nog besteld moest worden door Werkhovin zelf
VerbeterpuntenVoor mij geen verbeterpunten. Topservice!
Leijensteinstraat 5
5331CS Kerkdriel
Werkhovin Wijnkopers is een onafhankelijke wijnspeciaalzaak, gevestigd in Kerkdriel, die zich na de oprichting in 2013 ten doel gesteld heeft, wijnen te leveren aan de veeleisende particulier, de consument en daarnaast vanuit de groothandel de horeca te bedienen met een uitgekiend assortiment wijnen, waarbij kwaliteit en uitmonstering gecombineerd met een concurrerend prijsniveau optimaal op elkaar zijn afgestemd. Werkhovin Wijnkopers staat garant voor goed advies, met aandacht voor haar klanten. Vooral in de winkel in Kerkdriel maken we graag een praatje met onze klanten en staat Gezelligheid met een hoofdletter geschreven. Voor onze online klanten nemen we natuurlijk ook graag de tijd, door gewoon écht bereikbaar te zijn via de telefoon (of whatsapp en mail).