Snelle levering goede wijnen

Snelle levering en goede wijnen

Web site overzichtelijk en aflevering vlot verlopen

Web site overzichtelijk en aflevering vlot verlopen

Ik geniet weer van de heerlijke alcoholvrije wijn. Bezorging was zeer snel.

Persoonlijk verkeerd geleverde wijn omgeruild op het klanten adres

perfect

Fijne wijnen, en het bestellen gaat super snel de levering ook :) altijd tevreden

Heel persoonlijke benadering, professioneel advies en snelle levering!

Zie boven

Mooie wijnen, snelle levering, helemaal top!

Genoeg keuze en heel fijn dat je losse flessen kunt bestellen!

Prima wijn en prima service

Via een duidelijke website is bestellen zeer eenvoudig. Na bestelling en betaling is de volledige supply chain inzichtelijk zodat de komst van de wijn op eht huisadres nooit een verrassing is.

Goede en prettige service

Goed advies voor bijpassende wijn gekregen en vlotte en goede afhandeling van bestelling.

Levert snel een goede wijn

De Moldavische Pino noir kan ik iedereen aanbevelen. Werkhoven zijn vakmensen.

Afspraken na eerdere miskoop ook helemaal goed gemaakt!

Snelle levering, goede afhandeling, heerlijke wijn.

heel goede service

Mijn bestelling van 12 flessen wijn is heel netjes afgeleverd bij het opgegeven adres. Tussentijd nog navraag gedaan naar de levertijd en hierbij werd ik heel fijn te woord gestaan en is de track & trace code nogmaals doorgestuurd. Al met al een mooi bedrijf met ruime keuze en prettig contact.

Super service!

Echt super snel en goed!

Snelle en nette levering

Snelle en nette levering. Mooi assortiment

Uitstekende communicatie

Heerlijke wijnen

Uitstekende service en dito wijn

Alles is vlot en goed verlopen

Leuke wijnen en snelle levering

Fijne wijnen en altijd keurig geleverd

Snelle correcte levering.

Levering precies zoals op de site beloofd. Zeer degelijke verpakking en heerlijke wijn precies zoals omschreven.

Ik heb nog steeds geen wijn mogen ontvangen

Krijg een mail dat ik mijn pakketje kan volgen en dit werkt nog steeds niet. Duurt wel erg lang.

Heerlijke wijnen, persoonlijke en fijne service

Beste wijn en service!

Steeds weer nieuwe verrassing qua wijn, maar kei klantvriendelijk personeel.

Goede snelle levering

Op zoek naar een speciale editie van Champagne ben ik op de site van Werkhoven terecht gekomen. Besteld, en werd snel geleverd. Vanwege de ruime keuze gaan we zeker ook wijn bestellen.

Goed en netjes verpakt

Via de webshop prima bestellingen plaatsen en wijnen die niet iedereen heeft. En dat maakt het leuk.

Leijensteinstraat 5

5331CS Kerkdriel

Over Werkhovin Wijnkopers

Werkhovin Wijnkopers is een onafhankelijke wijnspeciaalzaak, gevestigd in Kerkdriel, die zich na de oprichting in 2013 ten doel gesteld heeft, wijnen te leveren aan de veeleisende particulier, de consument en daarnaast vanuit de groothandel de horeca te bedienen met een uitgekiend assortiment wijnen, waarbij kwaliteit en uitmonstering gecombineerd met een concurrerend prijsniveau optimaal op elkaar zijn afgestemd. Werkhovin Wijnkopers staat garant voor goed advies, met aandacht voor haar klanten. Vooral in de winkel in Kerkdriel maken we graag een praatje met onze klanten en staat Gezelligheid met een hoofdletter geschreven. Voor onze online klanten nemen we natuurlijk ook graag de tijd, door gewoon écht bereikbaar te zijn via de telefoon (of whatsapp en mail).