Super organisatie! Super vakanties en super service.

Drie keer super leuke vakantie gehad! Wederom goede service bij het boeken. Prijs kwaliteit is goed! Alsjeblieft niet duurder worden! Website is perfect. Goede zoekmachine. Farmcamps concept bijna op iedere boerderij het zelfde en goed! Wij kijken heel erg uit naar de volgende vakantie! Deze keer met vrienden.

Farmtastisch

Overzichtelijke en duidelijke website. Boeken is een eitje en het contact met de klantenservice is zeer snel en vriendelijk. Binnen no time antwoord op onze voorkeur. Helemaal top, en dit maakt de beleving Farmtastisch!

Niet even gebruiksvriendelijk

Om info te vinden bijvoorbeeld ivm de tenten kom je op een andere pagina dan de boerderij waar je voor kiest. Je kan niet op de homepage van de gekozen boerderij aan alle algemeen praktische geraken. Verder helemaal ok hoor mooie website, veel info.

• Hoe vond je het contact met onze klantenservice?

Vriendelijk en Netjes geholpen, gewoon fijn.

Site werkte niet qua boeken, via telefoon geholpen. Zeer positief.

Snel

Ik kon de boeking niet helemaal afmaken en kreeg gelukkig gelijk een mailtje om de boeking af te ronden zonder dat mijn reservering verloren ging

Zeer goed ondersetuning

Zeer vriendelijk personeel aan telefoon Enkele malen gebeld en telkens zeer goed verder geholpen

• Hoe vond je het contact met onze klantenservice?

Veel info, soms gebrek aan overzicht

We vonden heel wat info terug op de website, wat zeker top is Enkele zaken die we wat misten: - overzichtskaart van alle farmcamps in nederland. We hebben op een aparte pagina telkens moeten opzoeken waar deze gelegen was. Je kan filteren op regio maar los Belgen kennen we deze niet allemaal. - bij de zoekresultaten kan je telkens open klikken naar de vrije tenten, dat maakt het naar onze mening wat onoverzichtelijk. Zou makkelijker zijn de locatie aan te klikken en dan op een nieuwe pagina te komen waar je direct ook wat uitgebreidere info vindt over het type tent (wat nu een aparte pagina is) Maar dit is echt persoonlijke voorkeur denk ik

Heel makkelijk

Het gaat heel makkelijk en is duidelijk. Alleen werd er aangegeven dat er in 4 termijnen betaald kon worden, maar bij betalen was die optie er niet.

• Hoe vond je het contact met onze klantenservice? N.v.t.

Makkelijk boeken, duidelijke fotos. Mis alleen een plattegrond waar de tenten staan

• Hoe vond je het contact met onze klantenservice?

Een totaalervaring voor lichaam en geest

Tot “rust” komen terwijl je toch actief kan bezig zijn en je kinderen de tijd van hun leven hebben.

• Hoe vond je het contact met onze klantenservice?

Erg netjes en snel geholpen!

Voor de 2e keer geboekt bij farmcamps. Erg tevreden over het contact met de klantenservice, ze reageerde gelijk op een opmerking die ik had gemaakt bij de boeking. Erg tevreden hoe het contact verder verlopen is.

Prima service!

Mijn boeking via de website liep enorm vlot tot we iets leek mis te gaan met de betaling. Een mailtje naar de klantenservice en ik no-time had ik antwoord en was het geregeld! Ook op de bijkomende opmerking in de boeking werd vanuit de klantenservice direct gereageerd en geregeld! Top!

• Hoe vond je het contact met onze klantenservice?

Goede service en persoonlijk contact

Het boeken op de site lukte mij niet door een foutmelding. Gebeld en heel erg goed geholpen door Lieke, fijne service!

Heerlijk het platteland

De Tent altijd goed in orde. Het ontbijt is helemaal lekker met een vers ei. Mijn kleinzoon heeft het al jaren erg naar zijn zin en vraagt elk jaar of we weer gaan.

• Hoe vond je het contact met onze klantenservice?

Door rabobank storing problemen met boeken, klantenservice farmcamps reageerde binnen een uur!

Ik zou in de boekingsbevestiging en de persoonlijke omgeving op de website iets meer informatie zetten. Het aantal personen, extra’s etc. Verder was mijn contact met de klantenservice top. Snelle en aardige reacties gekregen, ook toen mijn probleem zichzelf al had opgelost. Heel veel zin in ons verblijf!

online probleem, toch goedgekomen

Het lukte niet online de boeking te doen omdat het systeem weigerde. Telefonische is het alsnog goed gekomen met hulp van een vriendelijke medewerkster.

slecht werkende boekingssite

Voor de zoveelste keer alles opnieuw moeten invullen, omdat de site steeds vastloopt. Pfff, en dat iedere keer dat ik een reservering wil doen. Want FarmCamps is hier favoriet, dat wel.

Fantastic

Ben heel goed en vriendelijke geholpen

Hat alles wunderbar geklappt Danke

Toppers

Goed contact gehad en snel geregeld. Er werd goed meegedacht helemaal wat ik van jullie gewend ben

Gewoon goed

Gewoon goed

Kerkstraat 14

1404HH Bussum

Over Farmcamps

Waarom zou je ver weg op vakantie gaan als er in Nederland ook zoveel prachtige plekjes te ontdekken zijn? Bij FarmCamps weten we die wel te vinden. Ontsnap uit het dagelijkse drukke leven om gezellig samen te zijn en te genieten van het leven op de boerderij! Op stap met de boer, knuffelen met de dieren, slingeren in de Hooischuur, spetteren bij de Water Pret Weide en samen spelenderwijs leren over de boerderij. Of laat je leiden door het ritme van de dag. Je logeert met vrienden, familie of collega's in luxe Safaritenten, Farmtenten, Haytenten, Ranchtenten, Lodgetenten of Barntenten. Glamping op en top!