Fijn

Goed geholpen!

Duidelijk en klantvriendelijk

Informatief , gebruikersvriendelijke , heldere website waarbij het boeken erg gemakkelijk is. Het betalen in termijnen is fijn. Goede communicatie

Eenvoudig

Het boeken van onze vakantie ging super eenvoudig, de site is duidelijk en overzichtelijk. Als de vakantie net zo fijn gaat zijn als het boeken komt het helemaal goed :)

• Hoe vond je het contact met onze klantenservice? N.v.t.

Helder, snelle en duidelijke communicatie

Naast een heerlijk verblijf is het boeken makkelijk en duidelijk. Ook als er fouten of vergissingen worden gemaakt wordt dit snel opgepakt

Prima te boeken

Makkelijk en overzichtelijk

Duidelijk

Snel te boeken online. Overzichtelijk.

behulpzaam en vriendelijk

We konden door een foutmelding online niet boeken, toen we belde werden we even later terug gebeld en werd alles geregeld.

Heel klantgericht

Heel vriendelijk en toegankelijk

Super ervaring

We wouden met 2 stellen samen reserveren naast elkaar. Werd super goed geholpen met het reserveren van 2 tenten naast elkaar

Persoonlijk

Snel antwoord op de mail en goed persoonlijk contact

Vlotte boeking via telefoon

Onze boeking via de website is niet gelukt. Met de klantendienst gebeld en zij hebben dit meteen in orde gebracht voor ons.

Overzichtelijk boeken

Altijd makkelijk om een vakantie bij farmcamps te boeken. En mocht er iets mis gaan, dan regelen de medewerkers van farmcamps dat het goed komt

Gemakkelijk, duidelijk

Website makkelijk te volgen

Makkelijk om te boeken.

Tevreden

Fijn direct contact!

Heel vriendelijk contact en waar we om vroegen wordt geregeld! Super

De smulhoeve is geweldig

We zijn nu 2 maal bij Farmcamps een weekje op vakantie geweest. Beide keren super.

Wel goed kijken

Je moet wel goed kijken waar je boekt.. ik zat soms bij een andere farmcamps te kijken en gelukkig zag ik dat op tijd.

Ben nog niet geweest

Was even zoeken omdat favoriete farmcamp niets beschikbaar was. Helaas nog geen reactie op mijn vraag van de boerin.

Geweldige paardenvakantie!!

Mijn dochter en ik gaan al jaren naar Fleur Stables. We voelen ons er altijd erg welkom en Boer Jan en Boerin Saskia zijn erg vriendelijk en gezellig. Mijn dochter wil niet naar een andere farm camps, ze wilt alleen maar naar Fleur Stables. Dit omdat ze erg geniet van de sfeer die er is, ze enorm geniet van de vrijheid die erg voelbaar is, ze Jan en Saskia graag helpt en ze het gevoel krijgt vanwege de vrijheid dat ze tijdelijk een eigen paard heeft. :-) Elke keer hebben we weer een fantastische vakantie!! We hebben al geboekt voor volgend jaar.

Fijne camping, goede sfeer

Gezellig schoon en goede sfeer

• Hoe vond je het contact met onze klantenservice? N.v.t.

Boeking gaat altijd erg goed

De boekings procedure gaat altijd goed, de zoek- en boek-functie op internet is helder, je krijgt tijdens het boeken alle informatie die je nodig hebt, en je voelt je als gast welkom bij Farmcamps. Je krijgt de boeking ook meteen bevestigd, en via e-mail ontvang je extra info over het verblijf.

Prima en snelle service

Snel en prima geholpen aan de telefoon met de boeking!

Fantastische vakantie !!!

Heerlijk in de tent geslapen met alle luxe en toch het buitengevoel. Overdag lekker buiten , met leuke activiteiten , vriendelijk personeel die ook erg enthousiast zijn. goede broodjes service en lekkere zelf gemaakte pizza door de boer. Ook onze wat oudere kids ( 11 en 13 ) konden zich hier prima vermaken.

MOOI EN DUIDELIJK

WEBSITE IS ERG DUIDELIJKEN JE KUNT GELIJK ZIEN WAT ER NOG VRIJ IS DAARNAAST WORDEN ER ALLEMAAL EXTRA`S GEBODEN WAAR JE UIT KAN KIEZEN FIJN GEVOEL ERBIJ

Kerkstraat 14

1404HH Bussum

Over Farmcamps

Waarom zou je ver weg op vakantie gaan als er in Nederland ook zoveel prachtige plekjes te ontdekken zijn? Bij FarmCamps weten we die wel te vinden. Ontsnap uit het dagelijkse drukke leven om gezellig samen te zijn en te genieten van het leven op de boerderij! Op stap met de boer, knuffelen met de dieren, slingeren in de Hooischuur, spetteren bij de Water Pret Weide en samen spelenderwijs leren over de boerderij. Of laat je leiden door het ritme van de dag. Je logeert met vrienden, familie of collega's in luxe Safaritenten, Farmtenten, Haytenten, Ranchtenten, Lodgetenten of Barntenten. Glamping op en top!